שלום לכן! אני חדשה...

שלום לכן! אני חדשה...

קוראים לי לימור, אני בת 19 (
) אני במצב לא מוגדר מבחינת הדת... לא יודעת אם אני חרדית/חילונית/חוזרת בתשובה/יוצאת בשאלה... מה שאני כן יודעת זה שאני רוצה להיות חרדית. חוץ מזה אני מטורפת על בעלי חיים. אוהבת לשמוע מוזיקה, נהנת לקרוא שירה, לכתוב ולצלם. זה נראה לי פורום נחמד...
תקבלו אותי פה?

g a l i 1 0 1

New member
ברוכה הבאה!נקבל אותך ברצון../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה!!! מאחלת לך שתצליחי!

g a l i 1 0 1

New member
בכיף...תרצי לשתף קצת?

מה עוד מעניין אותך? כתבת שאת אוהבת מוזיקה... איזו? בת כמה את? סליחה סקרנות יתר... ערב נפלאאאאאאא

../images/Emo13.gif

אני אוהבת הרבה סוגי מוזיקה... ממש הרבה, כמעט הכל אני חושבת. אני בת 19 מה עוד אני יכולה לספר...? אממ... אני בת יחידה (יש לאבא שלי עוד בת, אבל אני לא מחשיבה את זה... אנחנו כבר לא בקשר גם) אני רוצה להגיע לאמהות... ממש מחכה להרגיש מה זה נתינה אינסופית לאדם שייצא ממני... אני מפחדת מאוד מהזיקנה... כל היום אני חושבת על זה, זה מכניס אותי לדכאונות. ואני אוהבת פורומים

g a l i 1 0 1

New member
היי שוב...

אוקי אשתף גם... אני בת 23.5. מחכה כמוך לאימהות...אבל קודם לחתונה בע"ה. לא נולדתי לתוך הדת... אבל משתדלת להתחזק! וכמוך,אוהבת פורומים...
)

ברור שקודם חתונה! =)

גם אני לא נולדתי לתוך הדת, התחלתי לחזור בתשובה בגיל 15+ היום אני לא יודעת מה אני אבל אני אהיה חרדית. אני מאמינה שאני אתגבר על הקושי, בעזרת ה'. תמשיכי להתחזק, אני מאחלת לך הצלחה! נעים מאוד להכיר אותך!

עלה קטן1

New member
מי אני ומה שמי......./images/Emo151.gif

שלום ללימור וגלי! אני די חדשה בפורום ובינתיים מאוד נהינת. לימור אנו (אני בכל אופן) מאוד שמחה שהצטרפת אני לעומתך נולדתי לאמא בעלת תשובה ואבא שלא אבל בסוף גם חזר בתשובה ב"ה לכן גדלתי רק בבתי ספר חרדיים עד גיל 13 - כיתה ח' בכיתה ח' עברתי לממ"ד ובכיתה י"ב למדתי חסידות וזה פתח לי עולם שלם התעמקתי בדקתי חקרתי והכרתי בחור נחמד פגשתי אותו בכפר חב"ד ליד הטלפון הציבורי מה עשיתי שם? היתי הולכת לכפר חבד פעמיים בשבוע במסגרת השירות הלאמי (מבחירתי) למרפ"ד על מנת למצא תכנים ללימוד הנוער שאיתו לימדתי בלוד באותו יום שכחתי את עצמי שם ונתקעתי לא היה לי איך לצאת מהכפר ראיתי בחור דתי בקושי אז העזתי לגשת אליו הוא הציע לי שיקח אותי לדירה והסברתי שאני מעדיפה רק שיחה בטלכרד וחברה שלי עם אוטו תבוא לקחת אותי הוא הביא לי שיחה ואמר לי שישאר איתי עד שהיא תגיע כיון שאם היא לא תגיע לא יהיה לי איך לצאת הוא שאל את מעשי בכפר ואנינ אותו לבסוף להחליף מס' טלפון( אני ישר הרגשתי שזהוא בעלי
וגם הוא)יום לאחר מכן הגעתי עם התלמידים שלי לכפר לבריכה ומה רואות עיניי מציל מאוד מוכר מאתמול (אותו) הייתי בשוק טוטלי אחרי מעט מאוד זמן החלטנו להתחתן וכיום יש לנו 4 ילדים חמודים ומתוקים למה אני מספרת לכן: חתן יגיע ( אולי דרכי) ולהיות בעלת תשובה זה גדול צריך משפיע מישהו שינתב זה חשוב מאוד לכל אחד אפילו הכי דתי בעולם וא אתן רוצות אכתוב לכן איך בעלי חזר בתשובה (מרתק ביותר)..

g a l i 1 0 1

New member
שלום לך עלה קטן...

תודה על הסיפור היפה! וכמובן..אשמח שתספרי איך חזר בתשובה... יום נפלא!!!

עלה קטן1

New member
תל אביבי אמיתי

הוא גדל על ציונות מוחלטת של ביה"ס ממלכתי א.ד גורדון בית שאינו שומר כשרות שבת וכו' כשהגיעה לגיל 13 והלך לבית הכנסת ללמוד נכסף לפניו עולמו הוא לא הפסיד יום אחד של תפילין והפסיק לאכול עם הוריו במסעדות שאינן כשרות או פתחות בשבת בגיל 15 הפסיק ללכת למסיבות וכאלה בשבת אבל.... אופנועים הוא לא הניח בצד הוא חובב מושבע של אופנועים וגלישה בים וספורט בגיל 17 קנה אופנוע והחליט שלא להשאיל לחבריו בשבת. כל השבת הוא היה עומד ליד האופנוע שלו ומתיסר שרואה את חבריו רוכבים. מגיל 16 הוא חי על חומוס ביצה קשה וירקות כי אימו לא שומרת כשרות (7 שנים) רק שהכיר אותי חזר לאכול שאר מאכלים בצבא אכל בצל ושוקולד כי לא היה לו משהו בכשרות שעליה הוא הקפיד בגיל 20 הגיע לישיבת ח"בד ומאז נתפס שם שלחו אותו לעבוד כמציל בבריכה בכפ"ח ואז... הכרנו התחתנו והחלטנו להקים ביחד בית חסידי על פי תורתו של הרבי מיליוובאויטש כרגע אנחנו שליחים בת"א .

אנו שמחות מאוד על כך שאת משתפת אותנו ../images/Emo24.gif

ואנו מאוד שמחות על הצטרפותך
אנו מאוד נשמח לשמוע את סיפור חזרתו בתשובה של בעלך ודברים נוספים אם תרצי לשתף אותנו גם בהם כמובן על פי רצונך האישי ולהנאתך
מי כעמך ישראל שעוזר אחד לשני או כמו כאן אחת לשניה בכל מה שהיא יכולה
וכפי הנאמר איש את רעהו ולאחיו יאמר חזק

שרה יד

New member
../images/Emo24.gifאחותנו את....!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, כל הכבוד על הכנות. עלי והצליחי!

למעלה