שלום לכן אני חדשה כאן בפורום

שלום לכן אני חדשה כאן בפורום

לאחר הרבה התלבטיות אני ובעלי החלטנו לנסות ולהביא ילד לעולם. קנית חומצה הפולית הוא כבר עשה טיזק רק נישאר שאר הבדיקות הגנטיות. השאלה שלי היא אני הולכת לקחת 3 חודשים חומצה הפולית ואז להפסיק עם הגלולות אבל רוב הסיכוים שאני לא מיד יכנס להריון האם אני צריכה להמשיך לקחת את החומצה הפולית. ואיך מומלץ לקחת אותה לפני אוכל אחרי אוכל או שזה לא משנה אני רק יודעת שלה עם מוצרי חלב מכיוון שזה מנטרל את פעולת. הודה לכן על תבותכן

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
פלג מים בוקר טוב וברוכה הבאה../images/Emo20.gif

קודם כל - ייתכן מאוד שכן תיכנסי להריון תוך פחות משלושה חודשים (למה להיות פסימיים?
) חוצמיזה, חומצה פולית אפשר לקחת (במינון הנכון) ללא הפסקה. עד כמה שהבנתי אין דבר כזה לקחת יותר מידי זמן כי הגוף נפתר מהעודפים במידה ויש ..... בהצלחה, מיכל

אני לוקחת חומצה פולית כבר יותר משנה

בגלל שהתחלתי בהיריון הקודם ואחרי הגרידה הרופא אמר לי להמשיך, ועכשיו הוא אמר שאין שום בעיה לקחת ולא משנה כמה זמן.

פּוֹנְג

New member
אני כבר שנה שוכחת לקחת חומצה פ.

זה פשוט מדהים איך אני כל הזמן שוכחת את זה. זאת אומרת אני בעיקרון לוקחת, אבל בדילוגים. מעניין אותי מה הסיבה הפסיכולוגית לכך שאני שוכחת את הכדורים האלו...

גם אני שוכחת ואני יודעת למה - בגלל

שצריך לקחת חומצה פולית עם האוכל ואז אני תמיד נזכרת אחרי האוכל וכבר מאוחר מדי.

nooona

New member
אני גם לוקחת פרנטל לצורך ח' פולית

ואני לוקחת תמיד אחרי האוכל (לפעמים גם 0.5 שעה, שעה אחרי) ואם אני שוכחת בצהריים אז בערב אני אוכלת איזה סנדביץ ואז לוקחת. אתן חושבות שכדאי לוודא אם זה בעייתי לקחת את זה בהפרש גדול מהאוכל ?

פּוֹנְג

New member
../images/Emo45.gifבזכות השירשור הזה

זכרתי לקחת היום את הקומפלקס B שלי. מגניב, אפשר כל יום לפתוח שירשור וכל אחת תצטרך להתפקד ולהתחייב שהיא לקחה את היומית שלה

שאלה טפשית

אני לוקחת חומצה פולית כבר הרבה זמן, ומעולם לא שמעתי שצריך לקחת עם האוכל, זה לא כתוב בשום מקום, וחיפשתי הרבה מידע על החומצה הפולית - מינונים מומלצים, תופעות לואי וכו'. אני לוקחת בד"כ בבוקר, הרבה לפני האוכל, ואשמח אם תוכלו לתקן אותי, ומידה וזה לא נכון. לגבי פרנטל - בזמן ההריון לקחתי פרנטל של דרך חיים, לא היו תופעות לואי, אבל במקרה שלי עברתי לקחת פולקס, כיוון שהמינון של הברזל בפרנטל לא מספק (ועד כמה שהבנתי גם המינון של החומצה הפולית אינו מספיק).

sipor

New member
מה מבקשים בבית מרקחת?

כדי לקנות חומצה הפולית ?! למרות השאלה הטיפשית אני די חדשה בנושא. אפשר לקנות בסופר פארם ? ואם יש המלצות לויטמינים שמכילים את הכל יחד אז מאוד אשמח. למה שלא אקבל את כל מה שצריך באותו מחיר ?

מבקשים חומצה פולית

הבעיה שיש בכמה מינונים. עד החודשים האחרונים לקחתי 5 מ"ג אבל לאחרונה עברתי לכדורים של סולגאר שמכילים 800 מק"ג, וזה אחרי שהרוקח שכנע אותי שממילא הגוף סופג רק 600 מק"ג ליום. מבחינת המחיר - עבור 100 כדורים שלמתי בערך 35 ש"ח. וזה הכדור היחיד שאני לוקחת.

למעלה