שלום לכם

ליחנוש 1

New member
וואאיי מה קשורר??

"זה החינוך של בני עקיבא?" אנחנו אומרים מה שאנחנו חושבים!! מה קשור בני עקיבא?כן אז אתה בפורום של בני עקיבא,זה לא אומר שכול מה שאנחנו אומרים וחושבים,קשור עליהם..נכון?

../images/Emo26.gif

אפשר לקרוא לציטוטים שמביאים פה "משפטים יפים וחזקים ולהשתמש באמת בשמות של גדולי תורה" כמו שאמרת אבל גם למשפטים שלהם צריך לתת קצת יחס ולא להתעלם מהם לגמרי. נכון שבעניין הקריאה לאנשים בשמות ותעבות זה לא הכי לכבד את הזולת שיש אבל יש עוד צדדים לכל המקרה ומה לעשות צריך להתחשב גם בצדדים הכי כבדים ומעאפנים.

חוץ מזה שתועבה זה הגדרה לדבר מסוים

צריך קצת פרספקטיבה בהעלבות מההגדרה כזאת.

barakgl

New member
לא יודע אם אתה זוכר

אבל זאת התשובה שלי מלפני חצי שנה , כשפתחת דיון מאוד מאוד דומה. ואם לענייננו
על העובדה שככה קוראים לכם , הבאתי שם את הדוגמא של ה"תלמיד והמחברות" או משהו כזה.. בכלל , מומולץ לכולם לקרוא את הדיון ההוא.

barakgl

New member
מה שמדאיג זה שכולכם "סדום" ../images/Emo3.gif

טוב נו , לא כולם

ליחנוש 1

New member
חחח מסכן אח שלה..

מה הוא עשה לך?
(על תשכח שעוד מעט הוא יהיה קרוב משפחה שלךך..
)

isilme

New member
../images/Emo205.gifמה אתה משחק אותה...

אתה חולה עליו!!! רק בגלל זה אנחנו מתחתנים!! שכחת?

שלום לך...

בס"ד אם הייתי צריכה להגיד עם מי אני הכי מסכימה.... זה יהיה עם המאפיה האילתית.. אני גם לא שונאת אתכם... אני פשוט מרחמת עליכם שאתם חיים בעולם שקרי.. אני מרחמת עליך לא בגלל שאתה כזה ( טוב.. גם ) אבל יותר בגלל שאתה לא מבין שאתה חייב אבל פשוט חייב!! להשתנות.. ושמעתי שאפשר להשתנות.. אני לא רוצה להכנס לזה אם אפשר או לא... זה באמת לא מה שחשוב.. אני רוצה להגיד לך... שאפאחד לא מתעלם ממכם... התורה כותבת על סליחה על המילה... "תופעה" שלכם.. התורה יכלה להתעלם.. ולהוציא אתכם מהחברה.. אבל תבין.. היא מגדירה בדיוק איך להתנהג במצב שלכם.. היא לא מתעלמת מאף יהודי!!! ואני כן חושבת שאתה יהודי... יהודי שנשבה.. אולי??.. אבל יהודי.. יהודי שלא מבין כל כך שהוא יהודי.. זאת תהיה ההגדרה הכי טובה.. ואם תגיד לי.. "לא אכפת לי שאני יהודי.. אני רוצה לעשות מה שאני רוצה" אני אגיד לך רק ללכת לנסות להבין מה זה יהודי... מה אכפת לך??.. ותאמת.. יש מקומות שזה גם לא עולה כסף.. ואפילו לא נכנסתי לזה שאתה יכול לשאול באינטרנט באתר כיפה.. ובעוד המון אתרים.. בקשר לירושלים.. ירושלים היא ק-ד-ו-ש-ה.... ואי אפשר להתעלם מזה... היא פשוט קדושה.. ואם עוד לא הרגשת את הקדושה של ירושלים.. חבל.. זה שאתם רוצים בכוונה לעשות את המצעד בירושלים זה באמת לא יפה גם בתור בן-אדם.. עזוב עכשיו שאתה יהודי... דרך ארץ קדמה לתורה... אז איפה דרך ארץ??. מה הקטע??... להכעיס בכוונה את כל העולם?? לדעתי.. זה צומי וחוסר ביטחון עצמי.. בהצלחה יהודי =]

שלום גם לך

אורח חיינו שונה, אמונותינו שונות, דיעותינו שונות... אלא מה? - אני מכבד את זכותך לחיות לפי דרכך, אמונתך, בחירתך. אני לא 'מרחם' עלייך, וודאי שלא מנסה לשנות אותך. את לעומת זאת, בטוחה בעליונות של דרך חייך, בכך שדרכך היא היחידה הנכונה, ולא מסתפקת בכך אלא גם שולחת אותי להשתנות. למה שלא 'איש באמונתו יחיה'?

רוני13

New member
המשפט ממשיך להיאמר מעוות...

זה "צדיק באמונתו יחיה"(חבקוק ב,ד) והוא מדבר על מי שמאמין בתורת ישראל-רק לתקן את הטעות שעליה אתה ועוד המון אנשים מתבססים. אף אחד לא מנסה לשנות אותך אנחנו רק מנסים למנוע ממכם לקיים את המצעד התועבה הזה ואני לא יודע איך הבנתם מפה שאנחנו אומרים לכם "תפסיקו להיות הומואים-אנחנו נעזור לכם"? אני מצדי באמת חושב שהדרך חיים שלי היא הכי טובה ומזמין אחרים להצטרף בכיף לדרך האמיתית-הרי בסופו של דבר כל הריגושים של העולם הזה נגמרים והבנאדם יכול להגיע להתאבדות כי הנשמה שלו נהרסה.

שוב שלום =]

בס"ד תאמין לי שאני ממליצה לך ללכת ולברר את כיוון חייך.. כמו שהרבה מאיתנו עשו זאת.. מה אתה חושב??.. שאנחנו חיים כמו רובוטים בדרך חיינו??.. שלא ביררנו?? שלא שאלנו?? ברור שכן... ואנחנו הגענו למסקנה הנכונה שאנחנו רוצים לעבוד את הקב"ה כמו שהוא מצווה אותנו... למה אתה לא רוצה לשאול?? אולי כי אתה מפחד שתגלה את האמת?? אני חס וחלילה לא מרגישה יותר טובה ממך... גם אני חוטאת.. אבל לפחות אני שלמה עם הדרך חיים שלי... כי אני בטוחה שהיא האמיתית... בניגוד אליך.. וכמו שנאמר... עיוותת את המשפט... כמובן שאתה יכול להמשיך בדרך חייך... רק אל תגיד שלא שמעת על היהדות..

למעלה