שלום לכם !

שוגיתה

New member
שלום לכם !

הייתי פה מזמן ואני חוזרת שוב. אני מרגישה בזמן האחרון מועקה. החיים האישיים שלי נהדרים- בעל אוהב ומפרגן, עובדים על ילד ראשון ... בחיים המקצועיים שלי אני מרגישה חוסר פרגון מצד המעסיק ופרגון גדול מהלקוחות. היחס שלו גורם לי לחוסר בטחון ולתגובות כלפיו בהתגוננות טפילו שזה ממש לא הדרך שאני צריכה להגיב. מנסה לשנות את הגישה שלי ולהיות אדישה לשטויות שלו ולא מצליחה. מאוד אכפת לי מדברים ואני אדם מאוד רגיש ונוטה להיפגע בקלות. חשוב לציין גם שהשכר שלי במקום העבודה הוא טוב מאוד ויתכן שהגישה של הבוס שלי נובעת מרצון לנצל אותי עד השקל האחרון, כולל לדרוש ממני עבודה בשעות עבודה רבות מדי. אני חושבת ללכת ליעוץ פסיכולוגי כי הדבר משפיע על מצב הרוח שלי האם לדעתכם טיפול שכזה יכול לעזור לי ? תודה

תקשורת

חשבת לתקשר עם הבוס שלך? כלומר.. להגיד לו ? אני תוהה, למה את כותבת לנו את המכתב הזה.. בעודך אמורה לכתוב את זה לו. חשבת להגיד לו מה את מרגישה? ומה היה קורה אם היית מקבלת חיזוקים חיוביים ממנו? הלא זה היה נותן לך יותר מוטיבציה והרגשה טובה? חשבת לדבר איתו?

שוגיתה

New member
כן, דיברתי איתו

ולא פעם אחת ולא פעמיים. עשרות פעמים. ככה הוא מנהל. הוא לא יודע לתת פידבקים חיוביים וזה מה יש. אפילו אתמול דיברתי איתו על זה. האדם רוצה שהכל ידפוק כמו שעון אבל לא יודע להגיד מילה טובה. על כל דבר טוב שעשית הוא ימצא דבר שלא הספקת, למרות שזה היה בתיאום עם הלקוח וזה ממש מתסכל.

~דויד~

New member
לא לקחת שום דבר באופן אישי

מה שהמנהל שלך חווה, זה קשור לעולם שלו, אין לזה כל קשר אליך, אלא אם את בוחרת בכך. אם את מעונינת בהסבר נוסף, תוכלי למצוא מידע נוסף שאולי יענין אותך בפורום ארבע ההסכמות, והנה דוגמא, או כמובן לשאול אותי
דויד

למעלה