שלום לכם....
קיבלתי לא מזמן יחסית המלצה לבוא לבקר פה....(מגילי היקרה) והחלטתי למה לא ....... למרות שהאמת בכנות אני לא ממש אוהב את השם של הפורם הזה כאילו "אכזבות". ולא זה לא שלא היו לי אכזבות בחיי היו ויהיו כנראה (די בלפתוח טלויזיה ולראות מה עושה ראש הממשלה שלנו
)...אבל הגישה שלי היא קצת שונה ודי אופטימית במובן של בסופו של יום לראות את החצי המלאה של הכוס (יש לו רק עוד שנה וחצי בערך לכהן
). נגיד וקרה לי משהו רע אני עדיין אנסה ללמוד ממנו את המירב ואכן אצליח למצוא בו דברים חיוביים. מכל מקרה לא יעמיס עליכם באינפורמציה הפעם ... ואסיים בסיפור שקיבלתי: עניין של הגיון. שתי נזירות יצאו מין המנזר שלהם כדי למכור עוגיות שאפו. שמה של האחת היה אחות-מתימטיקה ,ושל השניה אחות-הגיון. הערב החל לרדת ולהחשיך, והן עדיין היו רחוקות מרחק רב מן המנזר. אמרה אחות הגיון לחברתה: האם שמת לב שאיש אחד עוקב אחרינו בחצי השעה האחרונה? אחות מטימתיקה:כן. תמהוני מה הוא רוצה. אחות-הגיון:ברור מאוד מה הוא רוצה ! זה לגמרי הגיוני , הוא רוצה לאנוס אותנו! אחות מטימתיקה: אוי,אלוהים !בקצב הזה הוא יגיע אלינו תוך 15-20 דקות לכל היותר! מה נעשה? אחות הגיון: הדבר היחידי ההגיוני שאפשר לעשות זה להגביר את קצב הליכתנו! אחות-מתימטיקה כעבור כמה דקות: זה לא עובד! אחות הגיון:כמובן שזה לא יעבוד ! האיש עשה את הדבר ההגיוני היחיד שאפשר היה לעשות-גם הוא הגביר את קצב הליכתו! אחות -מתימטיקה :אם כך ,מה נעשה ? בקצב הזה הוא יסיג אותנו תוך דקה! אחות-הגיון: הדבר ההגיוני היחיד שיש לעשות הוא להתפצל . את תלכי בכיוון הזה ואני בכיוון ההוא. הוא לא יכול לעקוב אחרי שתינו! האיש החליט לעקוב אחרי אחות הגיון. אחות מטימתיקה הגיעה אל המנזר, והייתה מודאגת מאד לגבי מה עלה בגורלה של אחות הגיון. כעבור זמן מה הגיעה אחות הגיון,קצרת נשימה וסמוקה. אחות מתימטיקה: תודה לאל שהגעת! ספרי לי מה קרה! אחות הגיון:מה שקרה זה הדבר ההגיוני היחיד שיכול היה לקרות! האיש לא יכול היה לעקוב אחרי שתינו ,אז הוא עקב רק אחריי. אחות מתמטיקה:כן,כן, אבל מה קרה אז?? אחות הגיון: מה שקרה זה הדבר ההגיוני היחידי שיכול היה לקרות. אני התחלתי לרוץ מהר ככל שיכלתי,וגם הוא התחיל לרוץ מהר ככל שיכול היה. אחות מתימטיקה: נו ואז?? אחות הגיון: ואז קרה הדבר ההגיוני שיכול היה לקרות . הוא הסיג אותי! אחות מתימטיקה: אוי אלוהים! ומה עשית? אחות הגיון: עשיתי את הדבר ההגיוני היחיד שיכולתי לעשות . הרמתי את השמלה שלי. אחות מטימתיקה: אוי שומו שמיים! ומה האיש עשה? אחות הגיון: האיש עשה את הדבר ההגיוני היחיד שיכול היה לעשות. הוא הוריד את המכנסיים שלו. אחות מתימטיקה:הוי ,לא!! ומה קרה אז? אחות הגיון: מה שקרה אז היה הדבר הכי הגיוני שיכול היה לקרות ,אחותי! נזירה ששמלתה מופשלת מעלה רצה הרבה יותר מהר מגבר שמכנסיו מופשלות מטה! כל מי שרצו לו סרטים כחולים בראש.. שיתבייש
.
קיבלתי לא מזמן יחסית המלצה לבוא לבקר פה....(מגילי היקרה) והחלטתי למה לא ....... למרות שהאמת בכנות אני לא ממש אוהב את השם של הפורם הזה כאילו "אכזבות". ולא זה לא שלא היו לי אכזבות בחיי היו ויהיו כנראה (די בלפתוח טלויזיה ולראות מה עושה ראש הממשלה שלנו