שלום לכם

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo222.gif מלא מקום

מקום למה אתה מבקש?

o r o r o r

New member
אממממממ......

אם זה נכון שכל חלל סופו להתמלא בטח אמצא במה. קצת על עצמי השנה סיימתי אימון אישי ארוך במכון מרחבים ובימים אלה אני בסדנה שנקראת winnerslife משתדל להתפטר מהרגלים מעכבים בחיי אשמח לתמיכה אחד הדברים שאני מרגיש שמעכבים אותי בחיי ולא מוצא דרך לצאת מזה זה חוסר סדר ונטייה איומה לדחות דברים אשמח לטכניקות מתאימות לפתרון תודה

ענבל כהן חמו

מנהל
חוסר סדר

כאשר אני נתקלת באמירה על חוסר סדר ודחיינות - אני תמיד תוהה אם יש רקע של בעיית קשב וריכוז. אם כן, זה די עוזר להתכוונן בהתמודדות עם הנושא. אתה מוזמן להסתכל ברשימת האפיונים המצורפת ולראות אם אתה מוצא הרבה מאוד התאמות. ספר מה מצאת ומה עוד תוכל לספר על נושא חוסר הסדר והדחיינות.

o r o r o r

New member
תודה על ההתייחסות

· אני בעל רמת אנרגיה גבוהה. · יש לי חשיבה יצירתית. · אני ספונטאני. · יש לי נטייה להרפתקנות. · אני בעל אינטליגנציה גבוהה. · אני מתלהב מדברים רבים. · יש לי חוש הומור. · אני רואה את התמונה הגדולה. · אני דואג לכל הפרטים. · משתעמם בקלות. · מוסח על ידי גירויים חיצוניים ופנימיים: קולות, מוסיקה, צבעים, תנועות של אחרים, מגע. · מתמקד יותר מדי על משהו אחד, על חשבון השאר -Hyper focus. · נוטה להתמכר - אלכוהול, טלוויזיה, קניות, אוכל, אינטרנט. · מתקשה להמתין בתור, בפקקים, חסר סבלנות. ( היה לי את זה בעבר היום רגוע יותר) · לא קונוונציונאלי, אינו אוהב כללים. · "זורם"...אינו מתכנן קדימה.(זה משתנה) יודע לתכנן עד לרמה של הפרטים הכי קטנים אבל לא תמיד נצמד לתוכנית · מנענע ידיו או רגליו, נע על כיסא, מתקשה להשאר בישיבה. · אי שקט, רץ ועושה כל הזמן - רק לא להיות "תקוע" במקום אחד, כאילו מונע על ידי מנוע. (זה קורה לי בתקופות של עשייה לא תמיד) · פועל בו-זמנית בפעולות רבות - לוקח יותר מדי על עצמו, אומר "כן" להכל. · ארגון זמן לקוי: מאחר, אינו מאריך נכון כמה זמן צריך בשביל פעולה מסויימת, מתכנן באופן לא יעיל. · דוחה דברים עד הרגע האחרון. קושי בהפרדה בין עיקר ותפל ועמידה בסדרי עדיפויות. · מתקשה בארגון חפצים/סביבה. אלו פחות או יותר תכונות שקרובות אלי

ענבל כהן חמו

מנהל
אז ניחוש סביר הוא ../images/Emo103.gif

שאכן יש לך הפרעת קשב כנראה בתוספת היפראקטיביות - כמובן שדרוש אבחון מקצועי כדי לדעת במדויק. אם התחום לא מוכר לך כלל - נסה לקרוא עליו קצת יותר - כאן בפורום בתפוז על ADHD יש חומר בשפע - קישורים ומאמרים. האתר של עמותת ביחד גם יכול להיות מועיל. ומה זה אומר בצד הפרקטי? שלמי שיש הפרעת קשב קשה יותר בדיוק עם הדברים שאתה מציין למעלה. ויש גם הרבה תכונות טובות שמאפשרות בקלות דברים אחרים. ושצריך להכיר את עצמך יותר, לדעת מה קל ומה קשה, וללמוד טכניקות להתמודד עם הקשה, ובמה אפשר להעזר. על מה לא להתעקש, מה אפשרי ומה פחות. אחרי שתקרא קצת, שתף אותנו במקום שבו אתה נמצא ונראה כיצד לעזור לך. אימון הוא אחד הכלים השימושיים להתמודדות עם הקשיים. אתה מוזמן להסתכל בשרשור שהיה כאן ולראות מה עוד תרצה לדעת.

o r o r o r

New member
תודה

זה מפתיע אותי בגילי לגלות את זה למרות שבילדותי ד"ר אריקה לנדאו ניסתה לעשות עם זה משהו לא חשבתי שיש לי לקות כלשהי בטח לא בלמידה אקרא קצת על הנושא ובלי קשר אשתף ואשתתף כאן בפורום. תודה שוב

למעלה