תודה על ההתייחסות
· אני בעל רמת אנרגיה גבוהה. · יש לי חשיבה יצירתית. · אני ספונטאני. · יש לי נטייה להרפתקנות. · אני בעל אינטליגנציה גבוהה. · אני מתלהב מדברים רבים. · יש לי חוש הומור. · אני רואה את התמונה הגדולה. · אני דואג לכל הפרטים. · משתעמם בקלות. · מוסח על ידי גירויים חיצוניים ופנימיים: קולות, מוסיקה, צבעים, תנועות של אחרים, מגע. · מתמקד יותר מדי על משהו אחד, על חשבון השאר -Hyper focus. · נוטה להתמכר - אלכוהול, טלוויזיה, קניות, אוכל, אינטרנט. · מתקשה להמתין בתור, בפקקים, חסר סבלנות. ( היה לי את זה בעבר היום רגוע יותר) · לא קונוונציונאלי, אינו אוהב כללים. · "זורם"...אינו מתכנן קדימה.(זה משתנה) יודע לתכנן עד לרמה של הפרטים הכי קטנים אבל לא תמיד נצמד לתוכנית · מנענע ידיו או רגליו, נע על כיסא, מתקשה להשאר בישיבה. · אי שקט, רץ ועושה כל הזמן - רק לא להיות "תקוע" במקום אחד, כאילו מונע על ידי מנוע. (זה קורה לי בתקופות של עשייה לא תמיד) · פועל בו-זמנית בפעולות רבות - לוקח יותר מדי על עצמו, אומר "כן" להכל. · ארגון זמן לקוי: מאחר, אינו מאריך נכון כמה זמן צריך בשביל פעולה מסויימת, מתכנן באופן לא יעיל. · דוחה דברים עד הרגע האחרון. קושי בהפרדה בין עיקר ותפל ועמידה בסדרי עדיפויות. · מתקשה בארגון חפצים/סביבה. אלו פחות או יותר תכונות שקרובות אלי