שלום לכם!

yifatushtush

New member
שלום לכם!

אני חדשה פה.... אני בת עשר (ילדה...שאוהבת...רוחניות...נגדיר את זה כך) שמתם לב שתמיד שכואב לנו אז אנו שמים יד על המקום הכואב? ואז יש מין הגשה חמימות-הגנ נפלאה על מקום הכאב? יכול להיות שזה קצת מין ההילינג?

o n m y w a y

New member
היי יפעת.

ברוכה הבאה. את יודעת זה מדהים אותי להיווכח כל פעם מחדש עד כמה הילדים של היום רגישים וחכמים. את צודקת זהו בדיוק אבל בדיוק הילינג, התגובה הזו שלך כלפי אדם אחר היא טבעית אך עם זאת היא נשכחת על ידי רוב ה"מבוגרים". אני שמח שאת מזהה בתוכך את כוח הריפוי הטבעי ומאחל לך הצלחה בהמשך, אם יבוא יום ותרצי לפתח את היכולת הזו באופן מקצועי אני בטוח שעל פי האינטואיציה שלך את תגיעי לשם עם כמה הפתעות באמתחתך. אני מקווה שהשפה ברורה לך, אני לא נוהג לעשות הנחות. את מוזמנת לשאול ולשתף בכל מה שבא לך, אני פה. ושמי הוא כרגע "בדרכי" (פירוש מאנגלית). לילה טוב.

יפעת המדהימה ../images/Emo24.gif

לא רק שזה סוגשל הילינג, אלא שזה ממקד את תשומת הלב שלנו במקום הכואב, ולכן שולח את מערכת החיסון לשם. אני תמיד אומרת שההילינג הכי חזק שאני מכירה זה מגע של אמא, לא משנה כמה היא לא מהמאמינים, בילד שלה - כמו נשיקה, ואז השאלה - "נו, עבר?", כי אהבה, מגע אוהב, הוא הדבר הכי מרפא בעולם, לא? והנה שאלה - אם כשכואב לנו אנחנו מועילים לעצמינו במגע, איך זה שכשמגרד _תחשבי על פריחה או עקיצה מעצבנת), המגע (או גירוד, אם להיות מדוייקת), דווקא מזיק? לא מזמן היתה לי פריחה, וכל הגוף גירד. כולם אמרו לי להפסיק לגרד ואני חשבתי לעצמי - אם זה נכון להפסיק לגרד, למה הגוף מבקש אחרת? נו, יש לך רעיון?

למעלה