שלום לכם.

Lo aNi

New member
שלום לכם.

סליחה על בהבורות, אבל איני יודעת מה זה משחקי תפקידים. האם יש איזשהו אתר עם מידע על משחקים אלו? מה אני צריכה שיהיה ברשותי כדי להשתתף באותם משחקי תפקידים? צריך לקנות משהו? בתודה מראש לא אני.

את יכולה להשתתף בכל משחק

שאת רוצה. תסתכלי קצת, יש כאן משחקים נהדרים. המלצה: משחק הוגוורטס, עקבות החתול. כדי להבין אותו, תסתכלי בשרשורים עליו, ואת יכולה להוסיף את הדמות שלך. את לא צריכה לקנות כלום, אם את רוצה להשתתף בפורום הזה. מקווה שתיהני
§ קלואי §

Gilgam69

New member
על משחקי תפקידים

משחקי תפקידים הם למעשה מה ששמם מרמז, כל אדם משחק בתפקיד/ים אחר/ים (ממש כמו שחקני קולנוע). לרוב המשחקים יש גם מנחה (הידוע בשמות שונים כגון שליט המבוך, שופט וכו´) אשר משמש, אם נשתמש במטפורה הקודמת כבמאי והוא אחראי על כל שאר הדברים במשחק חוץ בדמויותיהם (תפקידיהם) של השחקנים, וזה כולל בתוכו דמויות אחרות. אני אישית הייתי מתעלם מהמלצותיהם של עמיתיי לפורום שכן משחק ההארי-פוטר-סטייל הוא לעניות דעתי ובבחירת מילים מאוד סלקטיבית... לא משהו. בכול אופן את מוזמנת ללחוץ על כפתור הרענון (REFRESH בעברית) עד שבמעלה הפורום יופיע קישור להסבר זה או אחר על משחקי תפקידים (בשורה הצהובה). בשורה התחתונה: מאוד מומלץ (אם נפשך חושקת בהמלצה על סוג ספציפי של משחק תפקידים, אני אישית ממליץ לך על "דרקונים ומבוכים מהדורה שלישית").

Gilgam69

New member
אופס?

טעות שלי... התכוונתי ל"מבוכים ודרקונים מהדורה שלישית" ולא ההיפך. עימכם הסליחה (אני רגיל פשוט לגירסה האנגלית: Dungeons and Dragons 3rd Edition).

DDN

New member
למתחילים

הייתי ממליץ על המהדורה השנייה של "מבוכים ודרקונים" דווקא. רק כדי להבין איך לשחק, ואז לעבור הלאה. כמו כן, יש בעברית גם את מרוצללים שהוא נחמד ביותר ופשוט מביא עוד גישה בנוסף לפנטזיה- גם סייברפאנק. ואלה משחקי התפקידים האמיתיים, לא אלה שפה בפורום.

ayana

New member
אפשר לשאול משהו...

הספרנים לוא הבינו על מה אני מדברת ששאלתי על מבוכים ודרקונים יש לזה איזה סופר אולי??

Gilgam69

New member
...

באיזו ספרייה חיפשת בדיוק??? אני לא מכיר אף ספרייה שמחזיקה אצלה את ספרי המשחק והחוקים של מבוכים ודרקונים. אם מעוניינים במשחק אפשר למצוא אותו וחומר נלווה בחנות פריק באבן גבירול 60 בת"א.

DDN

New member
או. . . ..

בקאזה, או פשוט למצוא חבר´ה שמשחקים באזור מגורייך ולהצטרף אליהם, וללמוד את המשחק תוך כדי משחק!

דרגורן

New member
../images/Emo3.gif רמת השרון, בטוח אפשר למצוא....

לי יש חבורה מקריית אונו, ראש העין, מרכז תל אביב ורמת גן...

אודין

New member
ברמה"ש?

רק רגע, לא הייתה לך במקרה (או עדיין יש לך) חברה שקוראים לה נירית אפק?

ayana

New member
כן למעשה יש לי

למה? קבוצת הגיליים שלי זה 14- 17 אבל אני לא מכירה אף אחד שמכיר או רוצה לשחק

למעלה