שלום לכם...

JustRain

New member
שלום לכם...

אני שוקלת הצטרפות לתנועה, אני שמאלנית מאז שאני זוכרת את עצמי. ינקתי את הערכים האלה מההורים, אבל גם פיתחתי לעצמי את העקרונות שלי. רציתי לדעת האם יש סניף בכרמיאל, ואם לא האם אפשר לקבל את רשימת הסניפים? אני בכתה ח' כיום, אם אצטרף אז רק בשנה הבאה - מאיזה כתה עד איזה כתה התנועה? והאם יש מקום לביישנים כרוניים? האם יש "הפרעות" או שהחבר'ה מקשיבים למדריכים? הייתי בנוער העובד והלומד קצת, וממש לא נהניתי. האם זה דומה? ובכלל, האם אתם ממליצים לי להצטרף?

omer142

New member
ברוכה הבאה!

רשימת הסניפים מופיעה כאן ובקשר לשאלה שלך... הנוער העובד לא דומה כלל לנוער מרצ (אני בקן ראש העין של הנוע"ל), דעתי האישית היא שבנוער מרצ את תקבלי זווית ראייה אחרת שבנוע"ל לא ייתנו לך (בנוע"ל כמעט ולא תצאי להפגנות, כמעט לעולם לא יידברו איתך על הכיבוש וכמובן שלא תצאי לסיורים בגדר ההפרדה..) וחוץ מזה, הפעולות עוברות בצורה הרבה יותר טובה ורצינית (לפחות בסניף ת"א).

tooly111

New member
תצטרפי!

נשמח לקבל אותך לשורותינו! וכמובן שיש מקום לביישנים. עד כמה שידוע לי אין הפרעות למדריכים. אז את מוזמנת להצטרף לסניף חיפה - הסניף הקרוב אלייך שגם אני חלק ממנו. אז אם את מעוניינת ורוצה עוד פרטים, את מוזמנת ליצור איתי קשר, דרך מסר אישי, או אם את רוצה, זה המסנג'ר שלי: [email protected].

בטח שכן!

את מוזמנת להצטרף לסניף צפון - הידוע בכינויו סניף חיפה - אשר נמצא בחיפה. אם את בכיתה ח' תהיי חניכה שלי בשנה הבאה
(אני שירה, במילרע, נחמדה, קצת משוגעת ונושכת.)

אני ממליצה לך להצטרף בהחלט!

התנועה היא פחות או יותר מכתה ז' עד יב'. ויש בה מקום לכל סוגי האנשים! חוץ מזה, יש אווירה פתוחה וכייפית מאוד ואני בטוחה שזה יעזור לך לשכוח את הביישנות בצד. הפעולות מערבות הומור וכייף עם הרבה רצינות ומלמדות המון, אני בטוחה שתקבלי מזה הרבה. לא הייתי אף פעם בפעולות של הנוע"ל, אבל הבנתי את העקרון וזה די שונה. אני חושבת שהתנועה שלנו יותר חינוכית והצד האקטיבסטי פעיל הרבה הרבה יותר. אם מעניין אותך, מחר יש סמינר זכויות אדם שהפרטים שלו מפורטים בהודעה למטה, את מוזמנת בחום

JustRain

New member
תודה לכם ../images/Emo13.gif

אני מאד רוצה להצטרף, יש כמה בעיות בדרך והעיקרית היא המרחק - חיפה זה כשלושת-רבעי שעה נסיעה, ואמא שלי היא מה שנקרא פולניה. בקושי הסכימה לי לנסוע ברכבת כשהמתינו לי בצד השני... אבל אני מקווה שזה יסתדר, שכנעתם אותי שזה באמת בשבילי. תודה. :)

ל שכזו

New member
תצטרפי! ../images/Emo13.gif

לא חייבים לבוא לכל פעולה, גם פעם בשבועיים-שלושה זה נחמד. הפעולות באמת באמת שוות את זה
. תסבירי לאמא שלך שזה חשוב לך, אני בטוחה שהיא תסכים אם היא תראה שאת מאוד רוצה. אולי אפילו אחרי שתהיי בנוער ותצרפי עוד חניכים תצליחי לשכנע את הסניף שלך לעשות פעולה פעם קרוב יותר לבית שלך. אצלנו למשל הייתה פעולה של סניף תל אביב בנס ציונה, ובסניף צפון יש אנשים נהדרים שישמחו לחסוך לך נסיעות אם הם יוכלו.

זה יהיה בהחלט שווה את זה,

כמו שלירון אמרה, בסניף תל אביב יש גם חניכים שמגיעים כל שבוע מנסציונה (
) וחוץ מזה, אני תלאביבית שגרה בצפון העיר, אז גם אני נוסעת בסביבות השלושתרבעי שעה כדי להגיע ואמא שלי סופר פולנייה. אני מקווה שייסתדר לך להגיע

למעלה