שלום לכם

שלום לכם

קצת נעלמתי. דכדוך של פיגועים. בכל אופן, הייתי אתמול ב"רווקים ורווקות" של לוין (בימוי של אלדד זיו) ורציתי לשתף אתכם במונולוג הסיום שריגש אותי: "... ואולי מוטב כך. לסיים את הסיפור הזה בציפייה, בכיסופים, על המיפתן, לפני, לפני... אני עומד מול הדלת. מעבר לדלת מחכה לי משהו שאינני יודע מהו. ומין חלחלה מתוקה בבטן. כמו אז, כשהייתי ילד, רגע לפני שנרדמתי, כבד מעוללות היום, אבל דרוך ומתרונן בציפייה למשהו נפלא, מסעיר, המחכה לי בבוקר המחרת, יודע בביטחה שהכל עוד לפני. כן, הכל עוד לפני... כאילו. שטות. מילא. [סוף]". אופטימי משהו ונעים (על אף ולמרות ההסתייגות האופיינית של לוין). לו יהי וחג שקט ושמח.

אלי פלס

New member
תמיד לפני... תמיד מתרגשים...

לפני כל התחלה שלנו, אנחנו עומדים לפני, דרוכים ומחכים ל"משהו". משהו אלמוני שגם אנחנו לא ממש יודעים מהו... עומדים ומתרגשים כילדים - לפני היציאה בשאלה. עומדים ומתרגשים כילדים - עם האהבה הראשונה. עומדים ומתרגשים כילדים - לפני ראיון עבודה. עומדים ומתרגשים כילדים - כשפותחים פורום יוצאים בשאלה (טוב..זה רק אני
) עומדים ומתרגשים כילדים - לפני הטיול לחו"ל. עומדים ומתרגשים כילדים - כשעומדים ומתרגשים כילדים...

כרטיסים ל"רווקים ורווקות" של חנוך ל

לחברי ה.ל.ל - ניתן להשיג כרטיסים להצגה רווקים ורווקות במחיר מסובסד של 10 ש"ח בלבד. למתנדבים ובני זוג - 30 ש"ח בלבד. מכירת הכרטיסים עד 7.4.02. המעוניינים מתבקשים לפנות אלי.

למעלה