שלום לכם

remundo

New member
שלום לכם

יכול להיות שנתקלתם בי כאן בעבר כי הייתי על תקן של קוראת חצי סמויה-זותומרת-קוראת שמדי פעם גם מגיבה על מה שהיא קוראת, אבל בלי שאף אחד כאן ידע מי היא או אם היא בן בכלל (X_X) על נארוטו שמעתי לראשונה... אחרי שסיימתי את כיתה ט. (אם אחרי שסיימתי את כיתה יב השנה היתה 2006, אז זה היה ב 2003). שמעתי על משחק מחשב של זה. כן. (אני מעדיפה BCC או HTML על הקודים המוזרים של תפוז OO) כמה שנים מאוחר יותר, אנשים שהכרתי התחילו להתמכר לזה. זה עבר כמו מגפה, ואני נחשפתי לאנימה לראשונה בקון של קיץ 2005. התחלתי לראות את האנימה, אבל הפסקתי במשך כמה חודשים אחרי שבקושי הגעתי לפרק 10. אחרי פורים 2006 המשכתי ולפני הבגרות במתמטיקה כבר הייתי עמוק בתוך המנגה (אפילו לא ניסיתי לראות את הפילרים). הפסקתי לקרוא את המנגה בשלב מסויים באוקטובר או נובמבר (או חודש אחר, אני כבר לא זוכרת) של השנה שעברה (כן, זה כבר שנה שעברה!) ומאז ועד היום לא קראתי בה שום דבר. |ספויילר| (הדבר האחרון שקראתי היה שנארוטו מתאמן בחסימת מפלים ושיקאמארו נתקל באקאצקי, ככל הנראה בפרק שיצא בשבוע אחרי זה הם גם נלחמו) |ספויילר| יש הרבה דמויות שאני אוהבת; ג'יראיה, קאקאשי, רוק לי, גאארא ושיקאמארו בעיקר. אם יש דמות שאני שונאת אז תסלחו לי אבל זה בטח סאסקה, הוא פשוט לא נראה לי טיפוס נחמד כל כך בזמן האחרון. (חוץ מזה שגם לא מצאה חן בעיני החזרה של גאארא למוטב. למה להרוס פסיכומטים נהדרים כל כך? ;;) וזה הכל, נראה לי. ברוכה הבאה (?) לי.

¥otamsh

New member
ממ ברוכה הבאה (שבה?)

אני דווקא דיי זוכר אותך רושמת פה. ממ... תהני =]

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifברוכה השבה

כן גם אני זוכר אותך פה =] מקווה שתהני בפורום...

למעלה