שלום לכם!

Efrat*

New member
שלום לכם!

אין לי מושג למה נכנסתי לפה.. למה אני הולכת לכתוב את ההודעה חסרת התכלית הזאת אני בכלל לא קוראת פה כמעט.. אבל רק רציתי לומר שאני מאוכזבת! מאוכזבת מחברים, מאנשים, שאני מגדירה כחברים, שמעצבנים אותי, למרות שהם יודעים שזה ממש לא נעים לי.. אוף! למה תמיד זה צריך לקרות?! חברים?? צריך לחשוב על המילה הזאת טוב, טוב.. מה זה חבר בכלל?? בעע לא משנה, סליחה על ההפרעה!

ניקולי

New member
אפרת..ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ראשית, למה את אומרת שאין לך מושג למה נכנסת לכאן?? יש לך מושג ועוד איך..את מאוכזבת ממשהו מאוכזבת מהחברים/חברות שלך..הרי שזהו פורום אכזבות ולא משנה האכזבה..העיקר שזו אכזבה.. ודבר שני את בכלל לא מפריעה..כאן מדברים על הכל..ומאוד נחמד כאן..תמיד אבל תמיד..יוצאים מכאן בהרגשה טובה..וכאן יש חברים והרבה חברים שאוהבים תומכים ומבינים.. לגבי האכזבה שהצגת!! חמודה, נכון, חברים נוטים לאכזב הרבה, אבל לא כולם..פשוט צריך לדעת לבחור חברים אמיתיים..ונכון אני מצדיקה אותך אין הרבה כאלו..הדבר החשוב ביותר עם חברים..זה לדעת מתי לספר להם דברים אישיים ומתי לא גם לדעת למי..לא תמיד החבר/ה הטוב/ה שלך הוא אמין ביותר..פעם אמרו שבדן ובאגד יש חברים אבל לצערי היום גם שם אין..אל תהיה עצובה בגלל חברים, ואל תפגעי מחברים.. פשוט אחרי (שכנראה עברת את מה שעברת,ואני לא יודעת מה)..להיות יותר בוחנת כמו שאומרים "כבדיהו וחשדיהו".. שיהיה לך אחלה ערב טוב ניקול* נ.ב. - ותבואי עוד לבקר כאן נשמח

jess ועוד

New member
אפרת ברוכה הבאה

לצערי אין דרך לעקוף את האכזבה מחברים דווקא מאלו שאנחנו הכי הרבה מצפים מהם להיות אמיתיים כנים מבינים ואוהדים אנחנו מקבלים הכי הרבה אכזבות אני מקווה שתדעי להתחזק מכל המקרה הזה (שאין לי מושג מה הוא) וברוכה הבאה ג´סיקה

Efrat*

New member
וואוו... תודה!

איזה נחמדים שאתם! טוב, אחרי מחשבה, החלטתי שאכן, חברים מאכזבים ואכן, זה מאוד פוגע.. אבל כמו שאמרתם, חשוב לדעת מיהו באמת חבר ומי לא.. ואני צריכה לעשות בדק רציני.. בכל מקרה, התסכול נשפך ועכשיו הרבה יותר נעים! תודה רבה רבה! אפרת

היי אפרת - ברוכה הבאה!! ../images/Emo39.gif

מה זה המשפט הזה ("סליחה על ההפרעה...") אף אחד לא מפריע כאן. תזכרי את זה... יש פה אנשים מקסימים - תאמיני לי. ולא תצטערי שהגעת לכאן... לגבי חברים, הם אכן מאכזבים אותנו הרבה. ככה זה בחיים... לצערנו - אלה שאנחנו הכי אוהבים - הם אלה שמאכזבים אותנו הכי הרבה... ואולי הציפיות שלנו גבוהות מדי? (סתם הירהור..) בכל מקרה, אסור לאבד את האמון במין האנושי. אני חושבת שלמרות הכל יש אנשים מקסימים שיכולים להיות חברי אמת שלא יאכזבו אותנו... צריך רק למצוא אותם ובינתיים להתאזר בסבלנות... אני מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר ואת יכולה לדבר איתנו על כל מה שתרצי... ערב נעים ומחוייך

GALI02

New member
שלום גם לך וברוכה הבאה../images/Emo23.gif

אין מה לעשות- חברים אמיתיים זה לא דבר שאפשר לקנות במכולת. אבל כשכבר מוצאים כאלו אז זה נכס לכל החיים. אני מאחלת לך מכל ה
שיום יבוא ויזמנו לך חברים כאלו
גילי

למעלה