שלום לכם

mariana

New member
שלום לכם

אתם יודעים נמאס לי כבר לשמוע את כל החדשות הרעות והשירים השקטים ברדיו שעושים לי
אוף הרגשות שלי מעורבות והכל בא ביחד, כבר נמאס לי לבכות, אני מנסה להחזיק מעמד אבל הלב מאוד כואב לי, ואני לא יודעת ממה. בכל אופן מאחלת לכם שבוע הרבה יותר טוב משלי. כי כבר השבוע שלי נהרס. ריקי אני מודה לך על העזרה, אתמול ניסיתי להשיג אותך כדי לשאול לשלומך כי אתמול היה פיגוע בירושלים, אני יודעת שאת לא גרה בסביבה אבל בכל זאת. שיר מה איתך? למה אין לך מצב רוח? הוא היתקשר אלייך בסוף? אוהבתתתתתתתת אותכם מרין

jess ועוד

New member
מרין מתוקה שלי

המצב באמת קשה בקנטים ממש אין שום דבר מעודד להגיד כי נראה לי שכולם ככה מנסים לצוף מעל החרא הזה שמקיף אותנו וכולם מרגישים אבודים בכל הבלגן הזה התמיכה והעובדה שאנחנו כולנו באותה צלחת אולי לא ממש מעודד אבל זה מה שיש לנו להציע אוהבת מתגעגעת ג´סיקה

mariana

New member
מתוקה שלי

את צודקת כבר הגענו לקרקע ממש, אז הגיע הרגע רק לעלות למעלה, גם אם אנחנו לא נרצה באופן טבעי נעלה, אז אני מחכה לעלייה הזאת אני מקווה שאצלך הרבה יותר טוב גם אני מתגעגעת ושיהיה לך יום נפלא ושבוע רגוע. אוהבת מרין

shir23

New member
מרינוש...

את יודעת אני באופן אישי מרגישה שהגעתי כבר לקרקעית. ואמא שלי אומרת אם זה מה שאת מרגישה אז את בתחילה של תקופה אומנם קצת קשה אבל טובה יותר. כי כבר אין לאן לרדת, אפשר רק לצמוח למעלה. אז אולי הצעדים יהיו איטיים וכך עדיף אבל הם יהיו יותר בטוחים

shir23

New member
היי מריני

בוקר טוב גם לך. לא הוא לא התקשר ועדיך שכך. לא רוצה לדעת ממנו. שיפתור את הבעיות שלו עם עצמו. אני לא צריכה אחד כמוהו. מגיע לי משהו הרבה יותר טוב. אז יהיו לי קצת ימים עצובים שיביאו לי תקופה הרבה יותר טובה ושתביא לי התחלה חדשה ובריאה. מה שלומך מתוקה?

mariana

New member
יפה שלי

אני שמחה שהגעת להחלטה נכונה ואני מקווה שהיא תישאר להרבה זמן ומחר שלא תספרי לי משהו אחר ובאמת מגיע לך מישהו הרבה יותר טוב, אל תכניסי ראש למיטה חולה שיפתור את הבעיות שלו ואל תדאגי לו הוא יודע איפה להשיג אותך. פשוט תשאירי אותו עם עצמו. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ושיהיה לך שבוע הרבה יותר טוב מקודמו

@@

New member
מרינוששששש ../images/Emo24.gif

אני בסדר גמור, ממש כואב לי עלייך, את היית בסדר גמור ועכשיו אחרי מה שאת יודעת זה פשוט גמר אותך, אבל אני שמחה שאת יודעת כי כך את תהיי מוכנה נפשית, אבל בקצב הזה שאת ממשיכה ממש לא נראה לי. את לא עוזרת לעצמך וזה חבל מאוד, כי אז תקבלי את הבוםםםםםםםםםם ישר בפנים, תתעודדי, את חייבת את זה, תראי אותי, היית מאמינה? שאני אקבל את זה ככה? כל יום שהוא לא מתקשר אני פשוט מודה לאלוהים כי ככה אני רואה שהוא עוד יותר זבל ממה שאני חושבת עליו. ולך יקירתי, אני מאחלת לך הרבה כוח להמשיך הלאה ויש לך כוח, את רק צריכה להשתמש בו. אוהבתתתתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
נשמתייי

עליו אני מצליחה להיתגבר, אבל זה עדיין לא מושלם שם בתוך הלב, והוא עובר הרפייה ושיכחה אני מצליחה פחות או יותר. איך הייתי רוצה שהוא ירדוף אחריי ואני לא ארצה אותו ואז אני יהיה רגועה, אני בטוחה שיום אחד זה יקרה אבל מתי אני לא יודעת. ותאמיני לי אפילו על מה שגיליתי ביום רביעי ואת יודעת על מה אני מדברת אני תמיד משאירה מקום לספק, כי אני בטוחה בתוך תוכי שאולי בהתחלה הוא יסבול ואולי אחר כך הוא יהיה מאושר, הרי את מסכימה איתי שיש צדק בעולם. אני חולה עלייך ומתגעגעת. ואני שמחה מאוד שאת מחזיקה מעמד, אני באמת מורידה את הכובע לפנייך אפילו אתמול דיברתי עם אמא שלי עלייך. אוהבתתתתתתתתתת

@@

New member
מרין, את מבינה מה הבעיה שלך?????

כי אם את לא מבינה, אז אני מבינה, את עדיין מצפה, ולמה????? לזה שהוא ירדוף אחרייך, שיקנא לך, שיגיד לך שהוא מצטער, יקירתי זה לא צריך להיות כך!!!!!!!!!!!!! את מתעסקת בדברים שאת לא אמורה להתעסק בהם, בקצב הזה את אפילו לא בדרך להחלמה, את צריכה להבין חד משמעיתתתתתתתתת שהוא לא חלק מהחיים שלך וגם לא יהיה חלק מחייך, יש מבין????? כי לא נראה לי שאת מבינה. מה יעזור לי, אם אני אחשוב מה ישי חושב? ואיך הוא מתבשל בעצמו???? זה לא נותן כלום זה רק מחזיר אותך אחורה, תביניייייייייייייייי אני לא יכולה כל הזמן להגיד לך את זה! מה ייתן לך אם הוא יסבול???????????????????? ברגע שתהיה לך אהבה, זה ממש לא מעניין אותך אם הוא סובל או אם הוא מאושר כי הוא לא יהיה בחייך יותר. עייפתי מלהסביר לך, אני אדבר איתך בערב שיחה יותר מעמיקה. ועד אז תשמרי על עצמך ואל תבזבזי את הכוחות שלך על דברים שכאלה הם לוקחים מאיתנו הרבה אנרגיות. אוהבתתתתתתתתת אותך ריקי

shir23

New member
זה חלק מתהליך

ההתנתקות שאנחנו חייבות לעבור. אל תשכחי שאת גם עברת את זה לפני כמה זמן. ועכשיו שאת כבר קיבלת שכל והבנת את לא מבינה למה אנחנו לא מבינות שצריך להמשיך הלאה ולא להשקיע בזה אנרגיה

jess ועוד

New member
את צודקת שיר

הלוואי ויכולנו להפנים את הטעויות של כולם וללמוד מהם בלי להפגע בכלל כי אז היו החיים שלנו הרבה יותר קלים טובים ומחייכים אבל גם אני יודעת כי ניסיתי עד שלא נכוים ברותחים לא נזהרים בצוננים ואין מה לעשות עד שלא מגיעים לשלב של הבעיה והפיתרון שלו בעצמך לא תדעי להמנע ממנו בעתיד אז ריקי עברה למדה וחכמה ומנסה ללמד את מרין ומרין הקטנה עדיין בשלבים אבל אנחנו פה לא לדאוג

mariana

New member
ג´ס ושיר

בתוך תוכי אני חושבת כמו ריקי אבל לא באלי להפנים את הז בפנים כי אני יודעת שזה דבר שיעבור לי, ואני צריכה להחלים מהמחלה הזאת לבד ועם יעוצים שלכם שזה ממש מחזק. זה תהליך שכל אחד צריך לעבור, אחרי שאני יהיה כמו ריקי אז אני אצטרך להסביר למישהו אחר. זה מה שנקרא על טעויות אחרים אנחנו לומדים. תודה לכם אוהבת מרין

mariana

New member
נשמה אני יודעת את כל הז

במצב הזה אני רוצה שזה מה שיהיה שהוא ירגיש שהוא מפספס אותי מה שיקרה לי אחר כך זה לא מעניין אותי, כי אני יודעת שאז אני לא אשים עליו, זה כמו שקרה לי עם החבר הראשון שלי, בהתחלה כל דבר הייתי לוקחת קשה שיש לו חברה ואז שהוא מתחתן אבל ת´אמת עכשיו לא אכפת לי אם הוא מאושר או סובל, כי זה הדרך שהוא בחר לעצמו. אני יודעת שעכשיו יש לי דעות עקומות אבל זה יעבור לי כי אני ממש עצבנית עליו, לא יודעת למה, אבל זה יעבור לי. נשמה אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

@@

New member
בנות, תירגענה ומיד!

מהדברים שלכן זה נשמע כאילו אני גוערת במרין, אבל אני ממש לא, להפך אני אחרי שעברתי כל כך הרבה לא רוצה שמרין ושיר או כל אדם אחר יעבור את מה שאני עברתי והכל אפשרי, זה אפשרי למנוע את כאב הלב שסחבתי בלב במשך שנה וחצי, אני לא רוצה שתעברו את זה, ואני אמשיך ואחדיר לכם את זה לראש עד שתבינו. 18 חודשים ניסו להסביר לי אבל זה לא הלך, עד שאני החלטתי שמהיום והלאה הכל ביידים שלי ואני מחליטה איך לנווט את הספינה ואני רוצה ששתיכן תעשו כמוני, אתן תבינו את זה בסוף, אולי זה יקח לכם קצת יותר זמן אבל אתן תבינו את זה בסוף רק שזה לא יהיה מאוחר מידי. אני אוהבת אותכןןןןןןןןןןן והכל מדאגה ואיכפתיות. ריקי

shir23

New member
אני יודעת

אני לא כועסת עלייך. אני אוהבת אותך ומעריכה את מה שאת אומרת פשוט רציתי לומר לך שזה תהליך שהיא ואני צריכות לעבור. אני לא רוצה לחוות פגיעה נוספת, לפעם הבאה אני בטוח יהייה חכמה יותר. כרגע אני מרגישה שאני בתקופה שאני רק צריכה חיזוקים זה הכל. וגם אם קרה לי רגע שנשברתי, אני לא ימות בגלל זה, זה יחזק אותי לפעם הבאה שאני ינסה להישבר . וזה לא יקרה!!!!!!

@@

New member
אני מבינה....

כשאנחנו נמצאים במצב כזה אנחנו מעדיפים לא לשמוע אף אחד, לגיטימי בהחלט, מי שמנסה לדבר איתנו אנחנו רוצים להוריד אותו מעלינו , מקובל עליי,אבל מה שכולם מנסים לאמר זאת רק את האמת ,וחייבים לקבל אותה אפילו אם היא מאוד כואבת. אני מקווה בשבילך שלא תישברי, למרות שאת צעדייך הבאים אני כבר מנבאה אבל את יכולה למנוע את זה, כמו שאני מונעת מעצמי אבל אצלי זה כבר סיפור אחר, את כל מה שאתן עוברות אני כבר עברתי. הכל עניין של רצון, בכל דבר בחיים, רק שרוצים אז מצליחים. אוהבת ריקי

mariana

New member
אני מבינה אותך

את לא גוערת בי אני וכל האחרים יודעים זאת פשוט יש לך לב טוב ואת מנסה לעזור לנו, ריקי נשמה אני עברתי כל זאת עם החבר הראשון שלי וגם לי לקח שנה וחצי אפילו שנתיים להמשיך הלאה ואז כשהכרתי את אריאל הוא פשוט השכיח אותי מימנו והיתנהג אליי טוב, רק אחרי כמה חודשים הפרצוף האמיתי שלו היתגלה, אני יודעת שזה יעבור לי כמו שאמרתי זה מן מחלה שאנחנו צריכים למצוא לו תרופה, ועם העזרה שלך ושל האחרים כאן בפורום אני אצליח למצוא תרופה טובה למחלה הזאת. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מרין

@@

New member
מרין......

אני רוצה שתביני משהו, שאני היית במצב כמו שלכן (ואני עדיין במצב הזה רק רואה את הדברים אחרת ) קיבלתי את כל התמיכה מהמשפחה חברים ומהפורום, אבל זה לא עזר, זה חיזק אותי רק לכמה רגעים אבל זה היה מתפוגג, את יודעת מה עזר לי?????? אך ורק ההחלטה שלי, כשאני החלטתי אז התחלתי לקום על שתי הרגליים שלי, ואז אני צריכה את כל העזרה של כולם בשביל להמשיך לקום ולעלות ולהתחזק. אז תביני מתוקה שלי, כשאת תחליטי, אז תקומי ועד אז שום מילים עידודים וחיזוקים שבעולםםםםםם לא יעזרו. אנחנו תמיד פה בשבילך אבל ההחלטה היא שלך, שתחליטי לנתק אותו מהלב אז את תהיי על דרך המלך. אוהבת ריקי

sidi

New member
בננות

מה קרה? אני עוזב אתכן לרגע ואתן קורסות לי
תתעודדו יהיה בסדר. יש עוד דגים בים חלקם אמנם טורפים אבל הרוב בסדר. קבלו
חם סידייייייייי

golem

New member
מרינגוש ילדה יפה..

תראי - אני לא הבנתי בדיוק על מה כל הרעש - אבל הבנתי את הרעיון הכללי.. אז זו דעתי וסליחה על הבוטות.. קוס אוחתו אריאל ומה שהוא עושה בחיים שלו... זה לא אמור לעניין אותך ויאללה עוברים קדימה.... וזה הזמן להתחיל שוב לחיות כמו שצריך לפגוש בחורים ולהתחיל לצאת - ואני משוכנע שיש לך המווווווןןןןןןןןן מחזרים.. אז יאללה לשכוח את א..... אפילו שכחתי איך קוראים לו כבר..
אוהב אותך חמודה עזרא

למעלה