שלום לכם

יאיר ל

New member
שלום לכם

הלן מה עיניינים?? אני חדש בפורום ספרו לי מה קורה בפורום?? יאיר לפיד

ממליצה לקראו ...

את הודעת המנהל - בקשר לכוונותי, ואת הודעות המומלצות, המתחלפות בפס הצהוב, הודעות עם תוכן (לדעתי). לפי שעה, הפורום די פתוח לכל נושא, שמציק לאנשים,הגרים בעיר הזאת, מהמועדונים (לצעירים), עד ניהול הכושל של מערכות העירוניות (לזקנות עצבניות, כמוני). דבר הגדול בפורום, מול עיתונים, שכל אחד, באופן שווה יכול להתבטות ,ואפשר גם להקשיב - מתנה הגדולה ביותר, שישראלים יכולים לתת/לקבל, אחד מהשיני. בגלל כל מיני סיבות (ביטחוניות, כאילו) פוליטיקאים הקטנים שלנו, לקחו את זכויותנו להחליט בכל דבר, בלי להתעניין בדעתנו, ברצונותנו. מכה כפולה, שהם חושבים - יודעים הכל, ולאמתו של דבר - לא יודעים כלום, מספיק טוב. פוליטיקאים הקצרי אופק, מרפדים את סביבתם באנשי מקצוע, ברמה אינטלקטואלית שלהם, ואנחנו יושבים בבוץ מסריח, עד הצוור... תקוותי, להוציא את האנשים מאדישותם, להחזיר לעצמאם את זכות החלטה על גורלם - לדרוש מערכת דמוקרטית, שקופה - סוף שילטון האוליגרכי, אך שפרופסור הר-סגור הייה אומר. לא באתי לארץ להתעבד, במשותף על מצדה, אלא לעשות דברים, שיודעת לעשות היתב - עד שניה האחרונה של חיי. אתה יכול להגיד : נאיבית, משוגעת, חולת נפש... מוכנה לקחת את הכל, אם, בסוף נצליח. הספרים שלי בקופסאות, בגלל השיפוץ, לכן לא יכולה לשחזר בדיוק את משפט היפה של טאודור הרצל, אבל בערך: "משהוא רוצה במאת, לשנות את העולם, צריך לקחת בחשבון, שלזמן מה, כולם יחשבו- שמשוגע." לקחתי בחשבון - בלי טיפת צניות. אווה

למעלה