שלום לכם

ד פ נ א

New member
שיט נשלח בלי התוכן...

אז אני דפנה ואני גם מכורה לסאקורה המקסימה, ומי שמכיר אותי מהיקארו יודע שלא רק אני גם הבת שליי בת 4.7 חודשים. כל לילה לפני השינה אנחנו רואות ביחד (לא חשוב שהיא נרדמת עוד לפני ששיר הפתיחה מסתיים
) אתמול בפרק שמילין עזבה, הבת שלי
ביקשה שאני יעשה לה תסרוקת כמו של מילין. אז אני יודעת שזה לא קשור, אבל אם מישהו יוכל למצוא לי איך עושית את התסרוקת הזאת (שלבים) אני ממש יהיה מאושרת תודה רבה דפנה. ועוד שאלה, כמה פרקים יש לסאקורה?

Reutgold

New member
היי דפנא!

גם אני מהפורום של היקארו נו גו לסאקורה יש 70 פרקים. לפי מה שהבנתי סאקורה תשודר כנראה שוב ביפנית אחרי שטסובאסה תיגמר אחרי שסאקורה תיגמר.....: סאקורה-טסובאסה (עונה 1+2)-סאקורה ואין לי מושג בקשר לתסרוקת של מיילין. מקווה שתהני בפורום!

N o R i K o

New member
זה כל כך קשה, את יודעת ../images/Emo142.gif

פשוט צריך לחלק את השיער לשניים וליצב 2 קוקיות גבוהות. מסובבים קצת את השיער (בצורת סחיטה כזאת... איך קוראים לזה? XD), מלפפים פעמיים מסביב לבסיס, אוספים ואז גם בצד השני... ובערך, אמורה לצאת התסרוקת של מיילין P: ד"א, טוב לדעת שגם אנשים עם ילדים רואים סאקורה, זה בהחלט מנפץ את הסטיגמה שאנימה זה לילדים!

ד פ נ א

New member
נכון, זה לא נראה קשה

אבל לאחת מאותגרת תסרוקות כמוני, שאפילו קוקו שלם יוצא כמו הצרות שלי, תאמיני לי לעשות כזאת תסרוקת בלי הסבר מדויק יצא חבל על הזמן
(חבל על הבת שלי, פשוט יצחקו ממנה
) ואנימה, אני חולה על אנימה, את המנגה אין לי כל כך זמן לקרוא למרות שכבר הורדתי אותה. וכל הנושא הזה של התמכרות בא מאמא שלי שהיא בת 60+ ומכורה קשות ואפילו עשתה מנוי לאנימה הוט. וכמובן ברצוני להגיד תודה לאינויאשה שפתח לי את הדלת לכל מה שקשור לאנימות...

N o R i K o

New member
XD מאותגרת תסרוקות ../images/Emo142.gif

בהצלחה עם התסרוקת ^.~ ואני בטוחה שאינויאשה יקבל את תודתך XD;

Ruby Moon

New member
בהצלחה עם התסרוקת!!!!!

אינויאשה זו סדרה שפתחה להרבה ילדים את הדלת לאנימות ולתרבות יפן^^' ומיילין ממש מתוקה^^ היא עקשנית, עומדת על עקרונותיה, חזקה (נפשית ופיזית)והכי חשוב: היא לעולם לא תפקפק באהבה! והיא גם ממש מתוקה (ויודעת גם לעצבן^^') ואני שמחה (מאוד) שהיא השתנתה^^ גמבאטה נה דפנא סאן!

Mor L

New member
היי דפנא

גם אני מהיקארו :) הסידרה שפתחה לי את עולם האנימות דווקא היתה דרגון בול זי שהייתי מכורה לה ברמות קשות! פוקימון היתה הדבר הראשון שידעתי שזה אנימה (גם נילס הולגרסון והקוסם מערץ עוץ הם אנימות לילדים - קודומו, אבל לא היה לי מושג רק לפני כמה שנים) אינויאשה עשתה כבוד לשפה היפנית בלי ספק. אני כבר לא מסוגלת לסבול דיבוב של אנימות בכלל!

ד פ נ א

New member
כשאני הייתי בת 10 + -

מה ששודר, היה קישקשתא, שכונת חיים, רגע עם דודלי, האנימה היחידה ששודרה(כמובן בעברית), היתה הלב עם מרקו. ורק אחרי הרבה מאוד שנים, אני חושבת לפני שנה- שנתים, התברר לי שזו אנימה בכלל. אז ממש לא היתה המודעות לכל הנושא הזה, ובטח לא היתה השפעה כזו על הילדים. אני משתדלת שבינתים הבת שלי לא תראה את הסדרות האלו(דרגון, ויו - יו, ועןד כל מיני שאין לי מושג איך קוראים להם), ותראה דברים מערוץ הופ. סקאורה והיקארו, ואפילו אינו' למרות ששם היה הרבה קרבות, לא היו נוראים כל - כך כמו מה שלפעמים יוצא לי לראות.

lirazi האחת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איזו חמודה הבת שלך.. רוצה תסרוקת של מיילין... מקווה שהצלחת לעשות לה. למעשה שאני לראשונה ראיתי את "סאקורה" לא ידעתי מה זה בכלל אנימות, מבחינתי זו הייתה סדרה יפנית מצויירת. וגם מבחינתי אינויאשה פתח לי את הדלת לעולם האנימות.

למעלה