שלום לכם..

דינדין22

New member
שלום לכם..

ושוב צריכה את עזרתכם
והפעם, החבר חוזר מחר משבועיים מילואים בגבול הצפון קבענו לשיחת נפש לאחר הפגישה המרגשת בנמל, מול שקיעה ארוחה טובה, רומנטי משהו
אז כמה בקשות: 1. שיהיה מקום שרואים ממנו טוב את השקיעה 2. רומנטי 3. אוכל טובבבב כי בצה"ל חיים בעיקר על אורז ולחם עם שוקולד, מסכן שלי... אז סומכת עליכם
תודה ראבה רבה מראש וסופשבוע שקט!

naamutzi

New member
פיר 59

בנמל יש את פיר 59 (אני כמעט בטוחה לגבי המספר) ליד מול ים. זה דוכן שניתן לקנות בו אוכל טעים לקחת. לדעתי אין יותר רומנטי מלקנות את האוכל, אולי בקבוק קטן של יין (הבנתי שיש שם של 500 מ"ל) ולמצוא פינה קרובה למים- שורה ראשונה לשקיעה

Merav B R

New member
פיר 23...

ולגבי מסעדה טובה ממנה תראו את השקיעה - נראה לי שבויה במרפסת (בנמל הצפוני) או מנטה ריי הדרומית יותר (ליד הדולפינריום) תהנו

דינדין22

New member
היי מירב

ב"בויה" היינו כבר כמה פעמים ולמען ההגינות- האוכל שם ממש לא מרגש לא מקורי וגם לא טעים בצרה יוצאת דופן... מעין תחושה כזו שהתמורה לא הולמת את המחיר.... מה עוד?

Merav B R

New member
לטעמי חוץ ממול ים (היקרה מאד בערב)

ושגם אין לה מרפסת חימונית המשקיםה לים, אין מסעדות הרבה יותר טובות מבויה באיזור הים - יש את גיליז וארמדה אבל אותי למשל הן לא מרגשות. אפשר גם להתנפל על פלטת פירות הים הזוגית "המושחתת" של קום איל פו - לדעתי רע זה לא יהיה (ואין בפק שאם תזמינו מקום מראש יהיה לכם נוף ישיר לשקיעה)

Merav B R

New member
כמו שאמרתי,

*אני* ממש לא התרגשתי שם - לא בבראנץ' ולא בצהרים. ודווקא בבויה נהניתי הרבה יותר פעמים - בכל מיני סוגי ארוחות (לא בבוקר, די סטנדרטי) וגם על הבר מספר פעמים.

דינדין22

New member
זה אכן רומנטי...

אבל... בא לנו משהו קצת יותר מסוגנן:) תודה לך! עוד רעיונות?

ננה f

New member
יותר מסוגנן אוכל בסדר+ ולעיתים ++

רק תנדדו צפונה קצת. טרסה ליד דן אכדיה בהרצליה על החוף המקום הכי מתאים לפגישה רומנטית. המירפסת גבוהה משקיפה על החוף, האווירה משגעת והאוכל טוב.תבקשי שישמרו לכם את אחד השולחנות הזוגיים בקו ראשון למים בחוץ(מיקום פרטי למדי). כשהערב יורד, הים והאופק בשחור, החול הלבן מואר באור זרקורים, והשבוע בזמן של שקיעה ורודה זהובה, (ולצערנו גם מאוחר יותר) בין שני מסוקי קרב נחפזים, עוברים ושבים, באופן סוריאליסטי וכואב - מתעופף לו עפיפון של ילדים(אולי מהצפון?) צוהלים.
ננה

Merav B R

New member
ננה,

את מאמינה שאת המראות ה"סוריאליסטים" של שיירות הרבה יותר כבדות של מסוקים אני עוד זוכרת מימיו הראשונים של מבצע של"ג מלפני 24 שנה? (היינו בנופש משפחתי בנתניה). כן, עד כדי כך כואב

smartblonda

New member
כפי שהוצע פה אני ממליצה

על מנטה ריי לחופה של תל אביב והטרסה בהרצליה. מסעדות טובות והנוף- בדיוק מה שאת מחפשת.:))

mars4

New member
בשיחות נפש אני דווקה מבין

הייתי ממליץ על מנדיס .על המרפסת בחוץ, פארק הירקון במלוא הדרו בצד אחד, הירקון בצד השני, הנמל ממול (בהחלט רואים את השקיעה ,) מקום סולידי, שקט ואוכל טעים מאד. אם השיחה עולה יפה אפשר במרחק נגיעה, למצוא ספסל להתמזמזות קלה..

אני מחובבי ארמדה בנמל, אבל פיר 23

נשמע גם רעיון כיפי, בנוסף, אפשר לסיים בגלידריה החדשה שנפתחה בכניסה (מכ"ג יורדי הסירה) - שמעתי עליה טובות...

ננה f

New member
אז לא. אני עדיין מריצה משם סורבה

סורבה שוקולד מריר שהוא מהמם.והלימונצ'לו שהוא התחליף הקייצי האולטימטיבי לפינוק , המתחרה רק באשכוליות קמפארי של הדוקטור אצלי.

Merav B R

New member
אני חייבת לציין שניסיתי שם רק את

סורבה השוקולד והוא נופל בהרבה מזה של ד"ר לק (שלמרבה הצער לא היה לפני כשבועיים בסניף המחודש ביפו ואמרו שהוא שבןע כן, שבוע לא, ממש כמו
בצהל...). הסורבה של שקד השאיר לי טעם של שוקולד מעורבב במים, ממש מוזר...

למעלה