שלום לכם!

love4101

New member
שלום לכם!

בני לומד בבית ספר לחנוך מיוחד אבל דתי בני ילד רגיל אבל חולה אפילפסיה בקבות המחלה שלו יש לו המון בעיות . עכשיו חלק מהמחלה יש לו התקף שנקרא "טורש"שזה התקפי זעם עד כדי כך שאותו אדם שבהתקף יכול להרוג וכי למה אני מסבירה את זה מכיון שבני יקירי קיבל את אחת ההתקפים ביום שישי בבית הספר והמורה הפרידה ואחרי שקורא דבר כזה יש להניח לבן אדם לנוח להתאושש אבל זה לא מה שקרה המורה כעסה עליו מאוד ונתנה לו מכתב אלי על השעיה ליום אחד והוא קרא אותו ואז המורה התקשרה אלי ומפה נהיה סחבת ה בני לא רצה לעלות על ההסעה ואז המורה איימה עליו עם משטרה והיא התקשרה אלי ואמרה לי בואי לקחת אותו ואמרתי לה אין לי כסף מכיון שאני חד הורית והבית הספר רחוק וזה היה ביום שישי האחרון והיא אמרה לי מה אני הביבי סיטר של ילדך ונהיה ריב בטלפון מכיון שאותה מנהלת לא מדברת היא צועקת ומתנהגת אל כולם ממש לא יפה ובצורה מעליבה והמורה שלו חיכתה במשרד וכל הזמן "כאילו" היתה איתו בקשר עין אז ביקשתי מהמנהלת שהמורה שלו תדבר איתו מכיון שהוא אוהב אותה והיא גרה קרוב אלינו והיא יכלה להחזיר אותו הביתה אז המנהלת אמרה מה היא ההסעה הפרטית שלו וכל הזמן הזה בני בחוץ כזה בשטח הבית הספר והמורה והמנהלת בחדר "כאילו"בקשר עין איתו בני ראה את המשטרה טיפס מעל הגדר וברח ואני אולצתי לחפש בכל הבית כסף על מנת להגיע עם מונית שזה בערך 30 40 ש"ח ואז משם ניגשתי לתחנת המשטרה להגיש תלונה על העדרות וללכת לחפש אותו והכי קטע שבמשטרה אמרו כן זה בית הספר בעיתי בגלל המנהלת שלו מכיון שהיא כל הזמן רוצה להגיש תלונות על הילדים וכל הזמן היא מאימת על הילדים וכל הילדים מפחדים אותה ולא סובלים אותה ומסתבר גם בעיריה לא כל כך ואז בני הושעה ליום היום הלכנו לבית הספר אחרי שיחה לא נעימה שהיתה היא אמרה לי בנך מושעה עד שאת לא מביאה לי מכתב מפסיכטאר ואני מצטטת ונורולוג הוא לא יחזור לבית הספר מה היא עשתה אותו מפגר ולא נורמלי ובני לא כזה והכי קטע שהבאתי לה חומר רפואי כתוב על המחלה שלו ובא מוסבר הבעיה ואני נורא נורא כועסת הילד עכשיו בבית עד הודעה חדשה מכיון שאני לאי יקח אותו לפסכיאטר הוא בסדר וכן הוא חולה בני לוקח ביום 3 סוגי כדורים פעמיים ביום רק על מנת להשאר פחות או יותר מאוזן אני נגד ריטלין אז מביאה לו אומגה 3 פעמיים ביום ים של אהבה הוא מקבל לא חסר לו כלום כמה שאני לבד משתדלת לתת לו מה שצריך אז השאלה שלי היא כך מה אני יכולה לעשות למען בני ואיך אני מטפלת במנהלת הזו שלצערי גם המורות מפחדות מימנה היא בפרוש אישה רעה מה עושים כי אני חושבת ללכת להגיש עליה תלונה ולהרים אותה אז בבקשה קצת עזרה כי אני לא יודעת לאן לפנות ומה עושים תודה.

שלום לך

קראתי מספר פעמים את מה שכתבת, נראה שכתבת אותו בסערת רגשות ואני מאד מקוה שהבנתי אותו נכון. את מספרת על בנך שחולה באפילפסיה, מי מטפל בו ונותן לו טיפול תרופתי מתאים? האם לא נוירולוג? ואם כך, מדוע הרתיעה לגשת לא לפנות שוב לנוירולוג? אני מבינה שהילד זקוק גם לריטלין ואת מתנגדת לתת לו. האם יש אפשרות לנהל שיחה עם בית הספר ולהסביר את התנגדותך לריטלין? האם בחנת היטב והתייעצת בנוגע להפרעת קשב וריכוז שלו? אני מניחה שגם אבחנה של קשב וריכוז עשה נוירולוג, האם ידעת שאבחנה כזו יכול לעשות גם פסיכיאטר? לא כל מי שזקוק לפסיכיאטר ו/או נוירולוג הוא מפגר ולא נורמלי, וגם להיות מפגר ו/או לא נורמלי זה מצב נתון ולא קללה. אני לא בטוחה שאומגה 3 יכולה להחליף את הריטלין, האם בדקת היטב את העניין? ולמה ההתנגדות לריטלין? אני חושבת שלמרות הקצר בינך לבין המנהלת שווה לקבוע פגישה מסודרת ולשמוע את דעתך ואת דעתה, ולנסות להגיע לסידור שמקובל על שתיכן (כאשר היא מייצגת את הממסד) וגם להיות פתוחים לגבי דרכי טיפול נוספות והתיעצויות אצל רופאים שזוהי המומחיות שלהם. בברכה, גאולה שינה מנחת קבוצות הורים

love4101

New member
גאולה הנה התשובה וכן בני מטופל

אצל נרולוגית עדויות הורים ואנשי מקצוע על זוועות הריטלין וסמי מרץ אחרים בהמשך המסמך תוכלו למצוא תלונות רבות על הריטלין ודומיו, על אנשי חינוך המעדיפים ריסון באמצעות סמי מרץ במקום חינוך אמיתי, ועל פסיכיאטרים שמתעלמים מפתרונות חלופיים, ומשקרים ש'הריטלין איננו סם' (הפרטים המלאים שמורים). ע. א., ירושלים: "אני נותנת קונצרטה במשך 3 שנים לבני בן ה-12. אני לא מרגישה שזה עוזר לו, להיפך, המצב נהיה יותר גרוע. הילד הפך להיות מדוכא, הוא בוכה מכל דבר, ואיבד את שמחת החיים שלו. הוא הפך להיות אימפולסיבי ומתפרץ ולא שולט בעצמו". א., קצרין: "הריטלין גרם לבני בן ה-6 להתקפים אלימים אחר הצהריים והוא לא היצליח להרדם עד 2 בלילה. הבנתי שהריטלין גורם לו להתנהג באופן בלתי נשלט. הרופאה, ד"ר______ בצפת כמעט הרביצה לי כשסירבתי להמשיך עם הריטלין. לבני השני בן ה-16 נגרמו מצבי רוח מהריטלין". אם, שכונת גילה, ירושלים: "בתי בעלת אופי נהדר, היא יצירתית, אוהבת לשיר, לרקוד ולשחק. יש לה יכולות גבוהות אולם המורה דורשת ממני שאגדיל לה את מינון הריטלין. אני חוששת להתלונן מפחד שיפגעו בביתי". י. תל-אביב: "הפסיכיאטרית_________ , לפי תחושתי, תאבחן כל ילד. היא לא בודקת לעומק. היא בקושי דיברה עם הילד. לאחר שנתיים שנתנו לו את הריטלין הודיע לי נוירולוג אחר שהטיפול בריטלין במקרה של בני מיותר לחלוטין". א., נתיבות: "הנוירולוג_________ רושם ריטלין בכמויות. הילד שלי קיבל 36+10 מ"ג ביום, והוא בסך הכל בן 12. אני מכירה אדם מבוגר שמקבל 10 מ"ג. זה נראה לי לגמרי מוגזם"! ש., חולון: "כגננת אני רואה איך ילדים מתנהגים עם ריטלין. המצב שלהם נהיה יותר גרוע, חלקם הופכים אלימים ונותנים מכות. אני יכולה להעיד על כך מנסיוני". נ. גני אביב: "ניתקלתי בילדה שקיבלה מינון גבוה של ריטלין וצנחה בגן ילדים הקודם שהייתי בו גננת". ש., באר יעקב: "בני לקח ריטלין מכיתה ב' ועד כיתה ז'. הפסקתי לו כי הוא התחיל להתנהג באופן פסיכוטי ולהרביץ לעצמו. היה לו קשה מאד לקום בבוקר. כל הזמן היה אומר: 'לא יודע מה יש לי!', 'לא טוב לי'. בכה, והרביץ לעצמו. מאז שהפסקתי הוא מרגיש הרבה יותר טוב, וזה מה שחשוב לי!" פ. אזור ירושלים: "בני בן ה-7 השתמש שנה וחצי בריטלין. בחודש וחצי האחרון חלה הידרדרות לבעיות פסיכוטיות קשות, הוא יצא משליטה עם התקפי זעם בבית הספר, וכעת הוא מטופל בתרופות אנטי פסיכוטיות". ר., אופקים: "הפסיכיאטרית___________סיפרה לי שההורים מאד נרתעים מלתת את הריטלין והיא יודעת שהם נרתעים, ואז היא מאיימת עליהם ומספרת להם שהילד יהיה עבריין אם לא ייקח את הריטלין ואז הם משתכנעים". רוקחת, מודיעין: "אני מכירה בית ספר ביישוב ליד מודיעין שיש בו 'מסדר ריטלין'. מפסיקים את הלימודים. הילדים עומדים בשורה ארוכה ומקבלים את המנה היומית שלהם". י., סטודנטית: "לקחתי ריטלין בעצת הפסיכיאטר. הוא אמר לי לקחת אותו לפי הצורך. זה גרם לי להזיות מטורפות בזמן המבחן. התנהגתי כמו משוגעת: צעקות, צרחות, התפרעויות, ואחר כך down מטורף". אם ממודיעין: "ביתי בת ה-12 הפכה כמעט אנורקטית מכך שהיא לוקחת ריטלין מכיתה א' (6 שנים). ישנה החמרה של התופעות. היא לומדת בחינוך המיוחד, ובכל זאת לא מאפשרים לה להיכנס לכיתה ללא ריטלין. הריטלין גורם לה לכאבי ראש ולכאבי בטן איומים. אנו מאכילים אותה כמו תינוקת, בכפית, כי היא ממש לא מסוגלת לאכול. היא מקבלת 40 מ"ג של ריטלין על הבוקר. (פי 4 ממה שלוקח מבוגר ממוצע). המורה מתקשרת אלי בבוקר ושואלת אותי אם לא נתתי לילדה את הריטלין הבוקר. אני שואלת: למה? אז היא אומרת: 'כי הילדה אוכלת'. אני מרגישה נורא ואין לי למי לפנות". ג. אזור השרון: . בכיתה של בני 22 תלמידים שנוטלים ריטלין". ע., כפר סבא: "הנוירולוג, ד"ר________ לא עושה איבחונים. הוא לא בודק את הילד, ואפילו לא שולח הורים לבצע בדיקת 'טובה'. בני בן ה-16 הפך לאחר חמישה חודשים של ריטלין לעצבני על סף פיצוץ. הוא נכנס לדיכאון ואיבד את הביטחון העצמי שלו. לכן הפסקתי". רוקחת, בית מרקחת ר"ג: "מצאתי שיש אצלי עלייה של 60 אחוז בכמות המתיל פנידאט (החומר הפעיל של הריטלין והקונצרטה) מול שנה שעברה על סמך הדו"חות שהגשתי השנה למשרד הבריאות. זה ממש מזעזע בעיני!" אסף, סטודנט בן 26: "בשבוע הראשון שלקחתי ריטלין הייתי מסטול לגמרי כל השבוע, אחר כך הורדתי את המינון, אבל אז, לאחר שלושה חדשים התחיל לחץ בעין שמאל ובכל מקרה הריטלין לא נותן לי לישון". לעדויות נוספות אפשר להיכנס לאתר העמותה: www.cchr.org.il ההבדל בין בית הספר של פעם לזה של היום הוא הימצאות מסיבית של פסיכולוגים ופסיכיאטרים סביב מערכת החינוך ובתוך המוסדות להכשרת מורים. הפסיכולוגים (באמצעות היועצות החינוכיות) עוסקים באופן בלתי נלאה בחיפוש אחר 'חריגים' בקרב הילדים. הם מפנים אותם ל'איבחונים פסיכולוגיים' ובכך מדביקים להם תוויות של 'הפרעות' ו'לקויות' שבסיסם המדעי מעורפל. אולם הפסיכולוגים בעיקר עורכים איבחונים. רבים מהפסיכולוגים מטילים ספק ביעילות הפתרונות שלהם עצמם, ולכן הם מאפשרים לילדים להגיע אל הפסיכיאטרים והנוירולוגים. הפסיכיאטרים והנוירולוגים לא מטפלים בתהליך הלמידה, שהינו שורש הבעיה, אלא עוסקים אך ורק בריסון כימי או המרצה כימית של הילד באמצעות סמים מסוכנים ומזיקים (כדוגמת הריטלין) כדי להשיג את שיתוף הפעולה שלו. זהו למעשה 'אילוף' ילדים באמצעות סמים ולא ריפוי של שום ליקוי. סמים אלה רק מגבירים את האלימות ואי הסדר במערכת החינוך. הם מהווים 'פתרון' עבור המערכת ולא עבור הילד. הם מנסים לחסוך כסף, זמן ומאמץ על חשבון ילדינו. כפיית איבחון או טיפול מזיק שאינך מסכים לו על ילדך היא פגיעה בזכויותיך כהורה. כדי שילדך יוכל להרגיש בטוח בבית הספר יש לחוקק חוקים שיגנו עליו מפני ניסיונות להפוך אותו לחריג באמצעות איבחונים פסיכולוגיים שמובילים אותו היישר לעבר סימום פסיכיאטרי בסמים מסוכנים. כדי שנוכל לחולל שינוי משפטי אנו זקוקים לכמה שיותר עדויות על: 1. אנשי חינוך, פסיכולוגים, פסיכיאטרים ונוירולוגים אשר פגעו בזכויותיכם בכך אשר: א. כפו עליכם לבצע איבחון, ובכך הדביקו לילד תוית של הפרעה פסיכיאטרית. ב. כפו עליכם לתת לילד סם מסוכן בניגוד לרצונכם. ג. נהגו בילד באופן רשלני או פוגעני. 2. ההשפעה המזיקה שנגרמה לילד מן השימוש בריטלין או בסמי מרץ אחרים. העמותה מתחייבת להגן בכל האמצעים על פרטיותם של מגישי התלונה, וכמובן לא לחשוף אותם ללא אישור מפורש מהם. את העדות העבירו בבקשה לכתובת האי-מייל של העמותה: [email protected] או בפקס : 03-5663750 או לכתובת: עמותת מגן לזכויות אנוש, ת.ד. 37020 תל אביב מיקוד 61369 לפרטים ושאלות נוספות ניתן להתקשר למשרדי העמותה בטלפון 03-5660699 מידע נוסף ניתן למצוא באתר העמותה: www.cchr.org.il בתודה מקרב לב, יהודה קורן סגן יו"ר העמותה

פלגיה

New member
זה מסביר למה לא כדאי לתת באופן גורף

אבל על כל תגובה פה נגד רטלין תמצאי את אלה שאומרים שמתן התרופה שינה את הילד, שיפר את ביטחונו העצמי, וסייע לו מאוד. אף אחד לא "כופה" לבצע איבחון ועצם קיומו של האבחון לא שם סטיגמה על הילד. אף אחד לא "כופה" לתת תרופה יש המלצות (ויכול להיות שמורה תתקשה ללמד בכיתה ילד הזקוק לתרופה ואימו מסרבת לתת לה. זה לא מפריע רק למורה, זה מפריע ללמידה של שלושים ילדים אחרים). גם כשכואב לי הראש ואני לוקחת אקמול, אני לא תמיד מטפלת בשורש הבעיה, אני הרבה פעמים לוקחת סם כדי שיעזור לי להיכנע לדרישות המערכת ולהמשיך לתפקד בבית ובעבודה במקום לשכב במיטה.

צימעס

New member
נו במת.

בשביל להדביק פה פרופוגנדה אנטי-ריטאלין אין צורך לפברק סיפור על מנהלת בי"ס אלימה.

zivadina

New member
טקטיקת השקרים אופיינית לסיינטולוגים

והגולשת עם השם המקסים love פרסמה את אותה ההודעה בדיוק במספר פורומי הורים של תפוז, ולא אתפלא אם גם בפורטלים אחרים. הנה לכם רמז לאופן פעולת הכת הסיינטולוגית: קודם כל ממציאים בעיות, אחר כך משפריצים שקרים על ריטלין, והצעד הבא הוא פרסומת לבתי הספר המוזרים והנורא יקרים שלהם. מה שנחמד בבתי הספר האלה הוא, שההורים ממשיכים להיות מתוסכלים גם כאשר ילדיהם לומדים בהם. אולי בגלל שהילד לא משתפר? אולי בגלל החור בכיס של ההורים? אולי בגלל שההורים נקראים לתת show בתוכניות טלויזיה ובמאמרים נגד ריטלין, ומפחדים לרדת מן העגלה הסיינטולוגית? אולי בגלל שההורים מפחדים לעזוב את הכת בגלל איומיה על הפורשים? קראתי את הרציונל של החינוך שלהם. ממש מצחיק: אם ילד לא למד לקרוא את המילה תנין, תראה לו תנין. כלומר: כל ילד שלא מצליח ללמוד לקרוא, זה מפני שהוא לא מצליח להמחיש לעצמו את המושג. כנראה שזאת הבעייה הלימודית היחידה שקיימת בשנות ה-2000. הכי נחמד בכת הסיינטולוגית הוא, שהיא מסתתרת אחרי שמות נהדרים כמו "עמותה לצדק ושיויון חברתי", או אחרי "רוקח בשם אילן סולומון", גם השם love הוא מקסים, ומתביישת לציין בריש גלי את שמה. לא פלא שגם love401 או esty104 נוהגת בטקטיקה הזאת של הסתתרות והפצת שקרים. דע את מי אתה קורא! לבעלי תודעת הבילוש בינינו, אני ממליצה לעשות בגוגל חיפוש על שני השמות האלה בתעתיק מדויק, כדי לגלות עוד הודעה של האמא המסכנה הזאת, עאלק.

love4101

New member
חומד אני יהודיה לא

נמצאת בשום כת סנטלוגית הוא משהו כזה אולי עלה בדעתך שאני מדברת מתוך ניסיון?את לא מכירה וכבר שופטת ריטלין זה סם נקודה. ואני לבני לא יתן סם נקודה. אני מאמינה אמונה מלאה שרק באהבה רוחניות וסבלנות אפשר להתגבר על הכל ואמונה חזקה בבורא עולם כי מה שקורה צריך לקרות וכנראה ששם משהו לא בסדר אז מדיטציות דמיון מודרך רוגע ולתת לו להבין שהכל בסדר ובני ילד לא חריג הוא נורמלי כי הוא לא אשם שהוא חולה וכך יוצא מהמנהלת שכאילו הוא אשם שהוא חולה אני שונאת אנשים עם זירו סבלנות וסובלנות כלפי כל אדם השונה קצת מימך עם דעות קדומים ובמיוחד עם זו מנהלת בחינוך מיוחד כי בני ילד רגיל לכל דבר רק חולה ובדרך כלל ילד מאוד רגוע גם בנשמה וגם בחיים בכלל . ואותה מנהלת מצפה שנביא לה מכתב שיבטיח לה שיותר בני לא יקבל התקף איך אפשר בכלל להבטיח דבר כזה בני חולה אפילפסיה וזהחלק ממחלתו ההתקפים . וואלה מקווה שאכן יהיה בסדר ובורא עולם יראה לי מה צריך לעשות. חג שמח.

noa_f

New member
אין בעיה מותק, תבלעי איזה כדור אור

והכל יהיה בסדר. אולי אפילו את תמצאי אצלך קצת סובלנות למשהו אחר. או לפחות, תלמדי לשים סימני פיסוק...

צימעס

New member
צ'מעי,

באת לפורום כדי להתיעץ איך להסתדר עם מנהלת בית הספר, והנה את יוצאת באמירות נחרצות נגד ריטאלין. תחליטי מה את רוצה.

love4101

New member
לכולם קודם כל תודה באמת אבל

אני רואה אותכם פה מתוכחים ואם אני אמיתית או לא אני מכבדת את האשה שאומרת שהיא נותנת לבנה ריטלין אז אני מבקשת גם לכבד את הצד שלי . אני אימא שמגדלת את בני לבד מיום הולדו בלי שום עזרה עם סיפר חיים מאוד לא קל אין לי את הכוחות כמו שלכם להכנס לויכוח הזה באמת אני עוברת עם בני ים של קשים וכאב ועד היום בני בבית ולא בבית הספר ועושה כל מה שצריך בשבילו מיום הולדו אני לא אימא שמכה או משפילה אבל די בבקשה מימכם לנהל את הויכוח הטפשי הזה אני אישה יהודיה לא מאמינה כלום חוץ מבורא עולם כל אחד הוא איך שמאמין לפי האמונה שלו יחיה החיים גם ככה קשים מבלי להוסיף עליהם אז בבקשה כולם פה הורים לילדים וכל הורה מאחל לבנו את הכי טוב שיש לחיים להציע אז בבקשה לכבד אני רק הבעתי את דעתי וזכותי על כך ורק רציתי להתיעץ בגלל הבלבול שהיתי בו והכאב על בני ורק יצאתי יותר מבולבלת באמת בכל אופן תודה רבה לכם ושיהיה רק חיים טובים לכולם ושבוע טוב ובשורות טובות. אמן.

אז כקונטרה

את אישית בוחרת בקיצוניות השניה? מי שלא נותן לילדיו עם הADD ריטאלין לבטח לא שיקולי טובתם מניעים אותו כי אם שיקולים אחרים, והוא מגדל אותם להיות מכונאים? סתם תהיה, שאינה קשורה לא לסיינולוגים ולא לזו שכותבת פה שאי אפשר לקרוא את הודעותיה... הפורום שאת מנהלת עוסק בטהרת הריטאלין, ולמי שלא חושב כמוך אודות התרופה - אין מקום שם. זה לפחות הנסיון שלי. אי לכך ובהתאם לזאת, קשה לי לגלות אמפתיה כלפי הקצף שלך על החבר'ה האלה (שגם למייל שלי הגיעו עם הסיסמאות והעדויות, ובהחלט לא הותירו רושם אמין מדי).

zivadina

New member
קונטרה לשם קונטרה?

אני מדברת מתוך נסיון אישי כאמא לילדים עם הפרעת קשב וכאשה עם הפרעת קשב. לא זכור לי שיצאתי נגד אנשים אשר דגלו בגישות אחרות, כל עוד הם טרחו להמליץ על גישתם מבלי להשמיץ את הגישה שלי ולתבל בגוזמאות. נועה היקרה, הפורום שאני מנהלת הוא להורים ולנערים עם הפרעת קשב, והעניין שלהם הוא בהתמודדות מעשית בשטח עם ההפרעה, יום ויום ושעה שעה. זהו בהחלט לא פורום לאנשים שהווכוח בעד או נגד ריטלין מהווה לגביהם שעשוע אינטלקטואלי או פילוסופי, ודי לחכימא...

פלגיה

New member
נראה לי שאין כאן מקום לדיון הזה

בטיבו ובטבעו של פורום אחר ושל מנהליו.

פלגיה

New member
zivadina לדעתי את מפספסת כאן

זאת לא ההודעה הראשונה שלה כאן. היא אמנם מתנגדת לרטאלין, אבל לא כמטיפה, ולא עם כל המניעים שהדבקת לה. מישהו שכנע אותה בצדקתו, ובמקום לעזור לה את מצהירה נגדה הצהרות גורפות. חבל.

zivadina

New member
שרלטנות בנוגע ל-ADHD

אם אדם בא ממקום נקי, הוא לא צריך להדביק תעמולה לשאלה שלו. אולי כדאי פשוט לבדוק כל תשובה לגופה? ואם היא משוכנעת שהדרך שלה נכונה, למה היא מבקשת דעות אחרות? הלוואי והייתי טועה, אבל לאור זאת שה"שאלה" וה"תעמולה" הצמודה לה הופיעו במספר פורומים של הורים, נראה לי שזאת איננה שאלה תמימה, אלא שאלה שמבקשת ויכוח, לא דיון ענייני. לצערי, הפרעת הקשב חושפת את ההורים להמון שרלטנים שרוצים לנצל את כספם של ההורים אובדי העצות. גם לאחר שכתבנו בראש הפורום ש"הפרסום העצמי בפורום אסור", ואחרי שקבענו שמותר להמליץ על טיפול או על מטפל רק מתוך נסיון אישי כמטופל (!!!), מגיעות אלינו פרסומות לטיפולים שאינן מתוך נסיון אישי. במידה שהויכוח שלי כאן פוגם ברוח הפורום, את מוזמנת לאמר לי, ואפסיק. אינני רוצה לפגום בהתנהלות של הפורום המוצלח הזה. בברכה זיוה

פלגיה

New member
אני קלטתי אותה אחרת

טוב שהבאת קונטרה, אבל לי נראה שהיא חפה מהכוונות הזדוניות שאת מייחסת לה ולהודעותיה.

ריטה ב

New member
מי שנתקל רבות בסיינטולוגים...

סליחה על "ההתפרצות". מי שנתקל רבות בסיינטולוגים, יודע לזהות אותם תחת הסוואות שונות. בקשר ל ADHD יש להם דפוס התנהגות מאוד אופייני, שכולל השמצה תוקפנית של הטיפול התרופתי, המלצה במקום - לאהוב את הילדים, וד"א - איזה מספר טלפון או כתובת של עמותת מגן לזכויות אנוש ו/או ארגונים סיינטולוגיים אחרים. זכותו של כל אחד לבחור טיפול א' לילדו ולהתנגד לטיפול ב'. אבל כשהמתנגד לא מסתפק בתאור הסיבות האישיות להתנגדותו, אלא מביא בתור "הוכחה" סוללת מסמכים מפוברקים של הסיינטולוגים (ראו את הודעתה השניה של הגולשת LOVE4101, תסלחו לי, אבל זה כבר מריח לא טוב. קיראו את ההודעה הזאת בתשומת לב. כל ה"עובדות" שם ניתן להפריך בקלות. ניקח, למשל, "בכיתה של בני 22 תלמידים שנוטלים ריטלין". ושאלה היא: מאיפה לאמא של תלמיד יש מידע כזה??? דעתם של אנשים כאלה כבר מגובשת והם לא מחפשים דעות אחרות, אלא - להשפיע על המוחות, להפחיד אותם (כמה שה"מידע" שהם נותנים יותר מפחיד ופחות הגיוני - ככה טוב יותר) ולנסות לתפוס אותם לרשת הסיינטולוגית.

פלגיה

New member
האם יכול להיות

שמדובר בגולשת תמימה שהעתיקה מכתב שקיבלה במייל ממישהו אחר? (כי זה נראה לי המצב כאן)

למעלה