שלום לכם

jacobpl

New member
שלום לכם

הייתי רוצה לדעת האם יש לכם רעיונות להפעלת תינוקות בני 10 חודשים ?<?? יש לנו תאומים בני 10 חודשים, יש להם את המשחקים הרגילים שקונים בחנויות אבל אני מחפש דברים אחרים שירתקואותם ויסקרנו אותם תודה יעקב

smady a

New member
יעקב אתה מחזיר אותי שנים אחורה.

טוב ננסה לשחזר. 1. לשים בבקבוק פלסטיק ריק....כל מיני צורות מסול צבעוניות ולאטום את הבקבוק היטב אפילו בדבק חם. 2. למלא בקטניות בקבוקים כרעשנים ומכשירים עדינים למסג'. 3. בגיל הזה הרבה הפעלה על הרצפה הרמות רגליים משחקים כאלה. 4. כמובן קוביות וכאלה. הם זוחלים אני משערת כבר ובטח יושבים?

lorli

New member
צבעי אצבעות

בצק מלח דבק פלסטי צבעים וכל דבר אחר שלא מסוכן שיכניסו לפה מקובל.

אילנית03

New member
אפשר להכין דבק לבד לגיל הזה

מבשלים קמח מים מעט שמן ומעט מלח ויוצא דבק

ורדה 1

New member
דבק פלסטי מסוכן לילדים קטנים כולם משתמשים בו כי הוא הכי זול, אבל הוא מאוד מזיק לילדים שעדיין אין להם את המודעות לכך שיד מלוכלכת לא מכניסים לפה (אפילו אם הוא בן 5). כולנו מכירות את שכבת הדבק שנוצרת על היד, ורובנו גם מאוד נהנות לקלף אותה, נכון? אז זהו, שאם ילד מכניס לפה טיפת דבק, בתוך הקיבה נוצרת בדיוק אותה שכבה, רק ששם אין אפשרות לקלף והיא נשארת על הקיבה לנצח נצחים...

lorli

New member
הבהרה ../images/Emo9.gif

פעוטות וילדים בכל גיל צריכים השגחה של מבוגר. כל הורה צריך להכיר את הילד שלו ולדעת מה אפשר ומה אסור. ילדים מפתחים הבנה ומודעות למה מותר ואסור בגילאים שונים (חלקם מוקדם יותר וחלקם מאוחר יותר). יש בני שנתיים שכבר לא מכניסים דבר לפה ויש שאיך שייתנו להם ינסו 'לטעום'. אנחנו יכולים לתת פעילויות רבות למגוון גילאים אבל על ההורים חלה האחריות להיות שם ולהשגיח ולהשתתף.

ורדה 1

New member
בגלל זה כתבתי את הסוגריים אם הורה יודע שהבן שלו, אפילו אם הוא בן 5, עדיין מכניס אצבע לפה בלי לחשוב, אסור לאותו ילד לעבוד עם דבק פלסטיק. אבל בגיל 10 חודשים, אין ספק שילדים עלולים להכניס לפה.

smady a

New member
והכי הכי בגיל הזה זה.נדנדות.טיולים

בחוץ. משחקים של כדור ספרים ותמונות של בעלי חיים או פירות וכאלה. בגיל הזה כבר הם אוהבים צעצועים עם גלגלים מכונית קטנות שניתן להסיע ביד.

שרה16

New member
בגיל הזה הגדול שלי ייצר המון

הייתי קונה מעדני חלב צבעוניים,שמה בכלי אחר שהוא לא יקשר את זה עם אוכל,ושופכת על השולחן-כמו צבעי ידיים. עירבובי צבעים וכייף לא רגיל. עשיתי גם בצק פשוט והוספתי צבעי מאכל (טיפה) .צבעי יסוד שאם מערבבים יוצרים צבע חדש. הלישה בידיים היא חוויה בפני עצמה.

בגיל 10 חודשים לישה בידיים?

צבעי ידיים? מוזר.....כי שלי בן 10 חודשים בדיוק. ואם אתן לו צבעי ידיים זה מיד לפה, כנ"ל הבצק. וממה שאני רואה מסביב זה לכל הילדים בגיל הזה כך. לא ממש נעולה על צבעי ידיים בגיל הזה. נדמה לי לחכות איתם לגיל שנה ואולי אפילו מעט אחרי. אבל זו דעתי. מהמתוק שלי הכי נהדר משחקי קוקו, אווירון, שיגועים, מחבואים, להתגלגל על הדשא, לטייל בבימבה, ובעגלה, לשחק עם קוביות (בעיקר שאני בונה מגדל והוא מפרק, זה קורע אותו מצחוק) לקרוא ספר (בעיקר לקרוע) לשחק במכוניות,אבל הכי הכי הכי לשחק בכדור, המנצח של כל המשחקים!!!!!

שרה16

New member
כן.

גם הלך בגיל 10 חודשים (עם תמיכה בקירות בידיים), וגם עשינו פזלים של 2-3 חלקים. הלישה היתה עם כל היד ועם הבוהן היה עושה בורות בתוך הבצק. גם זכור לי שהייתי עושה עוגה גדולה מהבצק והוא היה מכניס לתוכה מקלות.

נגהלי

New member
זו תמונה שקיבלתי במייל..

זה בערך הגיל, לא?

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif שיווווו מה זה? חחחחחחחח

ולא. זה ממש לא הגיל
כנראה ששלך כבר כ"כ גדולות ששכחת. הקטנה נראת בת 3-4 חודשים והאוצר הגדול בת לפחות שנה וחצי חחחחחחחח. אבל תמונה משגעת!!!!!

נגהלי1

New member
את צודקת..../images/Emo6.gif ,אבל..

תעשי ממוצע של שניהם והגענו בדיוק ל10 חודשים

למעלה