שלום לכם

גם אחרת

New member
שלום לכם

אני תלמידת שנה א ועוקבת אחרי הפורום הזה מהרגע שהתחלתי לחשוב בכיוון של לימוד התחום הענק והמרתק הזה. אוהבת את הניתוחים והתגובות שלכם ולכן גם החלטתי לקפוץ למים עמוקים ולשלוח תמונת רגליים לניתוח, הם לא שלי וכמובן לא של מטופלת שלי - שנה א', עוד ארוכה הדרך
, תמונת רגליים של שכנה אמיצה. אם תרצו עוד פרטים ושאלות אז....אני פה ותודה בכל מקרה.....

avorly

New member
גם אחרת, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

לפני שיתחילו ניתוחים - בעל/ת הרגליים יודע/ ומסכים/ה להצגת רגליו/ה בפורום? ובתקוה שהתשובה היא חיובית, מחכה לשמוע כאן את החברים.

csh018

New member
ברוכה הבאה גם אחרת מה שמאד בולט

שהבחורה הזו יש בה משהו ילדותי. מאד מעשיית יכולת עשייה רגשית, הנטיה לעשיה מהייצר ופחות מההגיון. כמובן שיש עוד הרבה דברים בהמשך. חג פורים שמח שלומי

ברוכה הבאה "גם אחרת"

אפשר לראות אדם עם חשיבה מאוד מעוגלת פילוסופית עם יכולת לראות את התמונה הגדולה, אך, יכולה להיות בעיה במיקוד.כמו כן אני רואה אדם שלא מקשיב או מסתכל מספיק פנימה אל הקול הפנימי שלו. יתכנו קשיים בביטוי וקושי בהכלת שפע,אפשר לראות הבדלי צבע בין שני ברגלים כשרגל ימין אדומה יותר מאשר רגל שמאל{הבדלים בין מה שהאדם לבין מה שמציג כלפי הסביבה},נראה כאילו סובלת מגב תחתון. זהו לעת עתה.. משאיר משהו לאחרים.

csh018

New member
מה קורה?

ממה היא פוחדת???? למה איבדה שימחת חיים? מדוע מטפלת בכולם אך לעצמה לא דואגת? למה סוגרת את מיכל השפע? שתסתכל פנימה ותשמע את הקול הפנימי יכולת אינטואיציה גבוהה. מע' עיכול ... בלוטת התריס,בעיות ספיגה ושלפוחית נפוחה. ד.א האם את מצטרפת למפגש???? רק טוב שלומי

גם אחרת

New member
אין לי מושג

מה אתה עוד רואה? ויתר מזה - איפה אתה רואה את הדברים שכתבת? הפחד, שמחת החיים, מיכל השפע......איפה זה משתקף בכך הרגל? ולא, לא מגיעה למפגש, גרה באחד מקצוות הארץ ודווקא בקצה הפחות מקובל....

csh018

New member
אני רואה שאמאל הוסיפה את מה שהיא

לי להוסיף. אתץ הפחד רואים באצבעות כפופות, הקריסה מתחת לכרית הבוהן. אזור האש עם קו אמצעי מצמצם את האזור. שמחת החיים זה אזיר המים כמה הוא מקומט עם הרבה קמטים ובעיקר אזור הקרוב לבלב. שבת שלום שלומי

tamal

New member
אני רואה ש... אצבעות 3+4

שהן הרגשות הפנימיים והחצוניים סגורים ושמורים ולא באים לידי ביטוי (הם מכופפים מאוד בתמונה). כמו כן הכלי (אזור הדריכה משני צידי אזור המים -רגשות) גדול ורחב וכמעט סוגר את כול אזור המים. האם היא מפנימה את הרגשות שלה? כתמים אדומים במים - היא בסערת רגשות? חריצים בעקב, חוסר יציבות בעבודה? כסף? בית? מבחינה פיזית האם היא סובלת מטחורים? אני רואה 2 קווים קרוב אזור הקיבה פרידה מהורים? / בן זוג?

גם אחרת

New member
תודה לכולם על ההערות והארות

"בעלת הרגלים" תחזור בשבוע הבא ואחרי סדרת שאלות וכוס קפה אחזור אליכם עם התגובות שלה. אין מה לומר, רפלקסולוגיה הוא תחום מרתק. אני מרגישה שאני נמצאת על קצה הר, רואה את הנוף מסביב ולא מסוגלת להעריך עד כמה ההר גבוה, רק יכולה לשער. הנוף נותן לי אינדיקציה ולפעמים האינדיקציה הזו ממלאה אותי ביראה וחשש ולפעמים היא נותנת לי הרבה תקוה לגבי האפשרויות שהיא פותחת. אתם מרגישים חוויות דומות?

BELEZA

New member
תוספת

מה שאני רואה זה מישהי שעושה מאמץ מאוד חזק כדי לשמור על המסגרת שלה, כל אירוע מסעיר או רצון שמתעורר נראה כאיום קיומי והופך את הגוף שלה לנוקשה - בעיקר באזור הרגליים , החזה, הכתפיים, הצוואר והלסת. ישנה הרבה אלימות וכעס עצורים והיא לא נותנת להם ביטוי למעט התפרצויות חזקות מדי פעם. כל התמודדות עם העולם הרגשי נראית בעייתית ומבולבלת, יש המון חסימות שימנעו מדברים לגעת בה ולהניע אותה לפעולה. התאהבות למשל תהווה סכנה קיומית מאוד חזקה על המסגרת והיא תעדיף להימנע ממנה ולא לממשה. אזור האש גדול אך לא בא לידי מימוש, גם אם מתעורר רצון אין אורך נשימה לבצע אותו וחוסר היכולת להתמודד עם הפחד הכרוך בעשייה יגרום לה לוותר. יש רושם של מישהי שיש לה הרבה אמונות על "איך הדברים צריכים להיות" ומה נכון ומה לא נכון כל זאת כדי לקבע מסגרת חשיבה ועשייה שתאפשר לה להתמודד עם כמות גדולה של פחדים וכעסים. נראה שהחיים לגביה הם מאבק הישרדותי אינסופי.

למעלה