שלום לכם!

Miss Bar

New member
שלום לכם!

אוקיי אז ככה, אני רואה את סאקורה בערוץ הילדים ושמעתי שצינזרו המון קטעים בגלל כל העניין של טומוי אוהבת את סאקורה או סיורן אוהב את יוקיטו.. איפה אפשר למצוא פרקים לא מצונזרים? ומישהו יכול להסביר לי מה זאת הסידרה טסובאסה? ומה הקשר של זה לסאקורה? כמה עונות יש לסאקורה? מאיפה אני יכולה להוריד את הפרקים המתקדמים? ויש תרגום לאנגלית\עברית? תודה רבה רבה..

Miss Bar

New member
קראתי שזה לא חוקי לדבר על זה בפורום

שלחו לי מסרים..

Mrs Osuwari

New member
את לא יודעת מה זה טסובאסה?

בושי לך! טסובאסה זאת סדרת אנימה מדהימה מקבילה לסאקורה, הוליק, צ'וביטס ואלוהים יודע מה עוד. בסדרה מסופר על סאקורה ושאורן מבוגרים יותר (רק בלי הקטע של קלפי הקלאו) ועוד כול מיני דברים.... אני לא אספר לך אם את מתכוונת לצפות. אני לא רוצה להרוס ת'סדרה ^_^

../images/Emo15.gif הסבר^___^

את יכולה לצפות אונליין ביו טיוב. זה טויה אוהב את יוקיטו ויוקיטו אוהב את טויה למען האמת. טסובאסה היא מה שנקרא "סדרה מקבילה". סדרות שכאלו מתרחשות בעולם מקביל לעולם של הסדרה המקורית. הנשמה אותה נשמה- הסיפור אחר. לדוגמא: בעולם של טסובאסה- סאקורה היא נסיכה של ממלכת הקלאו השוכנת במדבר. אחיה טויה הוא המלך- מאחר ואביהם מת, ויוקיטו הוא הקוסם הראשי והיועץ של טויה. סאיורן הוא בן של ארכאולוג מפורסם שבא לחקור את כנפי הקלאו המסתוןריות- הלא הן שני מבני האבן העתיקים ביותר שקיימים. אבא של סאיורן מת בתאונה וסאיורן ממשיך את דרכו. הסיפור של טסובאסה מתרחש לפי העארכתי בשנות ה17 לחייהם של סאיורן וסאקורה. יום אחד סאקורה יורדת לבקר את סאיורן בכנפי הקלאו ויורדת איתו לחדר מסתורי שעל רצפתו טבוע סמל לא מוכר. למגע ידיה של סאקורה הרצפה נפתחת. כנפיים מוזרות שח אור נפרשות וסאקורה מתחילה להעלם. סאיורן המבוהל מזנק ותולש אותה מן האווניר. הכנפיים מתפזרות בצורת נוצות. יותר מאוחר מסתבר שהכנפיים היו הנשמה של סאקורה, ושבלעדיהן היא תמות. יוקיטו שולח אותם ליקו מכשפת הזמן והחלל כדי שתעזור להם. יוקו היא במרכז הוליק. הוליק בעצם מספר את הסיפור מנקודת המבט שלחה ושל העוזר שלה- קימיהירו. ממולץ ביותר לקרוא את הוליק. בטסובאסה מופיעות גם דמויות מצ'וביטס, ועוד סדרות של קלאמפ

Miss Bar

New member
תגידו,

בשביל לראות טאסובאסה צריך קודם לראות את העונה ה2 והשלישית של סאקורה? ז"א יהיו בסדרה דברים שאני לא אבין אם לא ראיתי את העונות המתקדמות של סאקורה? ומתי יגיעו לארץ העונות האלה? אם בכלל..

העונות כבר הגיעו ../images/Emo15.gif

כל עונה= 3ם פרקים בממוצע. זה לא כמו סדרות אחרות. באנימה עונה יכולה להיות אפילו 13-13 פרקים או פחות. ולא. לא צריך. זה סיפור חדש לחלוטין ונקי מכל עבר של CCS מלבד הדמויות. למשל- בזמן שבCCS סאקורה וטומויו הן החברות הכי טובות- בעולם של טסובאסה הן אפילו לא מכירות. סאקורה = נסיכת הקלאו וטומויו= קיסרית יפן.

כן. אפילו שחתכו לשלישית את הפתיח

חבל. דרימר הוא הפתיח הכי יפה שם *סניףסניף*

למעלה