שלום לכם!!!!!!!!!

Alinush*

New member
שלום לכם!!!!!!!!!

היי שמי אלינה ואני חולה על בלינק!!!!!!!!!! יש לי הצעה בשבילכם: תורידו קאזה ומקאזה אתם יכולים להוריד קליפים ושירים של בלינק! זה מה שאני עשיתי!!! והסוף שבוע עם בלינק היה ענק! לא יצאתי מהחדר בגלל שהיתי מרותקת לטלוויזיה! אני הכי אוהבת את טרוויס וטום! ואת מי אתם הכי אוהבים?? כמה אלבומים יש כבר לבלינק?
אלינה

IC4

New member
את הכי אוהבת שני שליש להקה :)

והקליפ של FIRST DATE די מאכזב אחרי ששמעתי שהוא גדול

הוא באמת מאכזב,

לפני שראיתי אותו הרבה אמרו לי, "וואי זה קליפ גדול את חייבת לראות אותו" אבל זה קליפ..... די דפוק! כאילו רוב הקליפים שלהם דפוקים! מי יותר משוגע מהם ורץ ערום מרחוב? מי החכם שיורד על כל להקות הפופ המפגרות! האמת, ש-all the small things היה קליפ גדול! ואלה שלא אוהבים אותו זה בדרך כלל מעריצים של אחד מהלהקות שהם ירדו עליהם! פירסט דייט, הוא לא קליפ מי יודע מה! הוא די מפגר האמת! כמה פעמים ראיתם את הקליפ עד שהבנתם מה המציל הזה עשה לטום? כמה פעמים ראיתם את הקליפ עד שראית ממש את התוצאה של מה שהוא עשה אחרי המגלשה? אני עדיין מנסה לראות את זה! (אולי אני צריכה טלוויזיה יותר גדולה?) בכל מקרה, פירסט דייט הוא הקליפ הכי מפגר שהם עשו בנתיים! אבל כמובן שזאת דעתי *נסקלת* *סוקלת* שכחתי מה היתה הפואנטה של ההודעה? אה וואל! TaLi

Alinush*

New member
באמת מאכזב............

"פירסט דייט" היה מאכזב רק בגלל שזה קליפ של בלינק כי אנחנו רגילים לקליפים אדירים..... ואם זה היה קליפ של להקה אחרת זה לא היה מאכזב!
מה אתם חושבים?

Alinush*

New member
באמת מאכזב............

"פירסט דייט" היה מאכזב רק בגלל שזה קליפ של בלינק כי אנחנו רגילים לקליפים אדירים..... ואם זה היה קליפ של להקה אחרת זה לא היה מאכזב!
מה אתם חושבים?

מה זאת אומרת?!?!?!

אם הקליפ היה נגיד של אמממ נגיד של אן סטינק האלה שלא יודעים לשיר! אז זה לא היה מאכזב? הקליפ היה מאכזב בגלל הרעיון שלו, כאילו בכלל הקטע של שנות השיבעים או השישים זה ממש מפגר! בהתחלה חברה שלי חשבה שזאת להקה שסתם מחכה את בלינק! והתחלתי לריב איתה שהיא לא מבינה כלום! בכל מקרה, אם הם היו מוצעים רעיון אחר לקליפ שיותר קשור ל-first date אז זה ממש לא היה מאכזב! TaLi
התכוונת קליפים אדירים של בלינק או של להקות אחרות?

Alinush*

New member
הבנת אותי לא נכון.......

מבלינק אנחנו רגילים לקליפים מאוד יפים מצחיקים וכו´ ומאן סינק אנחנו רגילים שבכל קליפ הם רוקדים בשורה רודפים אחרי בחורות וככה זה חוזר כל קליפ..... אז אני משום מה מצפה מבלינק ליותר מקליפים של אן סינק.....
אלינה

IC4

New member
זה די ברור מאליו

כמו שברור מאליו שאם זה לא היה של בלינק לא היינו מדברים על זה בכלל אבל המציאות היא שזה כן של בלינק ואם להתיחס לקליפ של בלינק אז זה קליפ מאכזב וגם מאכזב ששמים אותו הרבה מאד (אני אוהב לשמוע את השיר הזה בווינאמפ אבל לא בMTV תמיד אהבתי , תמיד אוהב בעצם לא תמיד אוהב אבל נחיה ונראה)

OPERATi0N_iVY

New member
מניאקים! לא רצו ערומים בFIRST DATE!

דווקא קליפ מטומטם-נחמד כזה.. יותר טוב משל DAMMIT או MAN OVERBOARD למשל... ומספיק לז**ן את השכל עם שטויות כמו "מאכזב ששמים אותו הרבה", "עכשיו שמראים את זה באם טי וי שזה ערוץ של פופ כל מיני ילדים קטנים ששומעים בריטני ספירס יאהבו את זה! :(((((" וכדומה... אם אתם באמת אוהבים להקה, למה זה לא טוב ששמים שיר שלה הרבה? יש 2 סוגי אנשים: 1. אנשים שבאמת אוהבים את הלהקה וזה לא משנה להם אם ישימו את זה אחרי קליפ של בריטני... 2. אנשים שסתם "אוהבים להקת רוק (וזה לא משנה איזה)" וכל המטרה שלהם בחיים זה להסביר לאנשים כמה הלהקה הזאת היא "אנדרגראונד" ושזה ממש חרא ששמים אותה באם טי וי... וכמה פה שייכים לקטגוריה השניה...

IC4

New member
אם רמזת עליי אז אני ארצה לתקן

ולמקרה שיש עוד כמוני אז גם בשבילם: אני אוהב את בלינק אני חושב שזה הלהקה שהכי כיף בשבילי לשמוע פשוט ויש להם פשוט שירים יפים וטובים אין לי בעיה ששמים אותם באמטיוי כי אני אשמח מאד שכמה שיותר אנשים ישמעו את מה שאני שומע אבל לא יודע למה מסיבה לא הכי ברורה לעין זה מציק! אם חורשים על שיר באמטיוי ועוד בנוסף לכמה שאתה שומע אותו בעצמך זה פשוט יימאס במיוחד אם הקליפ מאכזב :) למשל ALL THE SMALL THINGS שודר בתקופה שלא הכרתי את בלינק יותר מאותו שיר ו DAMNIT ואהבתי אותו ואהבתי ששמואת הקליפ (כי אז שמעתי את השיר גם) אבל עכשיו זה סתם קצת מציק למרות ש-כמה זמן ביום כבר רואים אמטיוי... אגב ! שמעתי שאופריישן אייבי משחק ממש ממש מגניב :/ אשמח להשיגו (לבקש חבר להוריד)

HelloweeN

New member
קליפ חביב מאוד..

אני צוחק כל פעם כשאני רואה אותו... איזה טמטום. אבל חפיף !

on drugs orange

New member
אם כבר מדברים על פירסט דייט...

השיר הזה דיי מעצבן אותי כבר אחרי ששמעתי אותו לא מעט... אני מאד אוהב את בלינק אבל יש משהו בשיר הזה שעולה על העצבים אני חושב שזה איזה תו בגיטרה - אבל אין לי ממש מושג בגיטרות... בקשר לקליפ באם טי וי אותי הוא לא אכזב הרעיון מקורי (או לפחות איך שאני הבנתי)... ובקשר לויכוח פה עם זה שהקליפ משודר אחרי בריטני , שמעו אני לא יודע מה אתכם אבל אני דיי אוהב את אן סינק וגם השיר החדש של בריטני לא רע(למרות שלדעתי הדיג´יי שם עושה יותר ממנה) בכל מקרה צריך לזכור שמוזיקה זה עניין של טעם וזה שאתם אוהבים רוק לא אומר שאתם יותר טובים מכאלה שאוהבים פופ... ד"א מישהו שמע את השיר החדש של בוש? bush - the ppl that we luv אופס כתבתי דיי הרבה...sorry bout that

~BLINK182_gurl~

New member
אז לדעתי...

לא יודעת מה איתכם אבל ככה... אתם אומרים שהקליפ דפוק... אבל (לפחות אני) אוהבת את בלינק בגלל שהם דפוקים על כל המוח.... ועקרונית זה מה שמצחיק... ואם זה מה שמתחשק להם לעשות... אז סבבה! המסר שהלהקה בעצם מנסה להעביר זה שגם אם השיר הוא רציני- לא צריך להיות תמיד כל כך מדוכאים וצריך לקחת את החיים באיזי ובצחוק כי בסוף הם במילא נגמרים אז כדאי להתחרפן כל עוד אנחנו חיים... טוב גלשתי לנושאים לא קשורים אבל לא משנה!!! שירה

למעלה