שלום לכם:)

sumsum oil

New member
שלום לכם:)

מכיוון שאתם פורום ניפ/טאק, אני מניחה שאתם האנשים הכי טובים ליעוץ למה שאני צריכה כרגע. אני בכיתה י"ב ואני עושה את פרויקט הבגרות שלי באנגלית על ניתוחים פלסטיים. חלק מהפרויקט הוא הצגתו בפני הכיתה, ופה אתם נכנסים לתמונה; אני חשבתי, כחלק מהצגת הנושא, להקרין קטעים מניפ/טאק. לכן, אני מחפשת פרקים שבהם יש התייחסות לניתוחים הפלסטיים כאמנות ופרקים שיש בהם הרבה ניתוחים, שמאחוריהם עומדות דרישות מוזרות ו/או שמעלות בעיות מוסריות (כמו למשל באחד הפרקים הראשונים של התוכנית, שהיה פדופיל שביקש לשנות את פרצופו). גם פרקים שמראים בהם ניתוח פלסטי על כל תהליכיו (החל מהשיחה הראשונה עם הרופאים, דרך החלטת הרופאים אם לנתח, שרטוט על גוף הלקוח, הכנה לקראת הניתוח, הניתוח עצמו ועד התוצאה שאחרי ותגובת המנותח). אם הפרקים האלו מתייחסים לניתוחים לשם שינוי מראה בגלל חוסר רצון מהמראה החיצוני זה יהיה מעולה, כי העבודה מתמקדת בניתוחיים פלסטיים כאומנות ולכן ניתוחיים לשינוי פגמים מולדים אם אחרי תאונה לא יהיו כלכך אקטואלים. תודה רבה ויום טוב

sumsum oil

New member
תודה רבה:)

אני בתהליכי מציאת הפרק.. בכל מקרה, אני מקווה שזה מה שאני צריכה, אם לא, אני אטריד אתכם שוב בעתיד. יום טופי!

cold as ice

New member
כמה המלצות על פרקים...

בעונה הראשונה היה פרק על תאומות שרצו לעבור ניתוח שיבדיל בינהן ואז הן מתחרטות בפרק האחרון ששודר בערוץ 2 אפשר היה לראות תינוק שנולד עם שארית זנב (מום מולד) עוד סצינה מהפרק הראשון בעונה הראשונה שיכולה לשמש אותך היא המפגש בין כריסטיאן לאמבר, הוא מראה לה למרות שהיא דוגמנית שאין דבר כזה "מושלם" וכשהיא רואה את כל התכנונים לשיפוץ היא אומרת "אבל הייתי מלכת נשף-הסיום..." קטע חזק.

למעלה