שלום לכם

g r i l

New member
שלום לכם

וליהודה בפרט (מאוד מקווה שפורום זה הכן שלך) ראשית הרשה לי להעביר לך את הערצתי לתרומתך הייחודית ורבת השנים. זה זמן רב שאני עוקב אחרי ביצועיך, תחילה בחשדנות, אחרי זה באמפטיה ולאחרונה בהתלהבות (כל שלב לקח לי עשור). מסקנתי לאחרונה היא שאתה היחיד בארץ ומהבודדים בעולם אשר הצליח לרענן, לחדש ולהמשיך את המוסיקה האהובה עלי ביותר. תמשיך ותצליח. יש לי מספר שאלות אליך: שמעתי שלאביך יש קול נפלא: יש מצב שאוכל לשמוע אותו, ולו רק בדגימה? בביקור ביוון לאחרונה ראיתי את המלחין מנוליס ראסוליס באחת מתכניות הטלויזיה אשר הזכיר את שמך (בהערצה) בהקשר לפעילויותיו בחיפוש אחרי שורשים יווניים בארץ: האם "מתבשל" משהוא ביניכם? בינואר 2006 מתקיים בירושלים כינוס רמבטיקו: אתה מעורב בו? תודה מראש

עורוס

New member
נצל"ש ../images/Emo97.gif

ליהודה יש הופעות בזמן הקרוב? הוא מתכנן סיבוב לקראת יציאת הדיסק החדש?

willo1

New member
כרגע לא.. ../images/Emo4.gif

מן הסתם כשייצא הדיסק החדש (אם ייצא, כי זה כבר מייאש) יתכננו הופעות חדשות אבל עד אז...

willo1

New member
וואו../images/Emo45.gif

המנוליס הזה הזכיר את יודה?! בטלוויזיה יוונית? מגניב
מה הוא אמר עליו? וברוך הבא לפורום
ולמה עקבת בהתחלה אחרי יוה בחשדנות
ובכלל- מה גרם לך פתאום לשינוי..

קרן ב1

New member
שלום לך גריל

תראה, אתה הפנית בהודעה שלך שאלות שמכוונות ישירות ליהודה, ואף אחד כאן לא יכול לענות עליהן במקומו. מה שנראה לי שלא הבנת, הוא שזהו פורום של מעריצים. יהודה עצמו לא כותב כאן. אנחנו פונים אליו מדי פעם בהודעות שלנו בתקווה שהוא אולי נכנס וקורא, אבל אם אתה מחכה שהוא ייכנס לכאן ויכתוב לך תשובה (ושוב, על השאלות שלך נראה לי שרק הוא יכול לענות), אז לא הייתי בונה על זה... הייתי מופתעת ושמחה מאוד אם יהודה היה כותב כאן פתאום אבל לא נראה לי שזה יקרה. אז אל תיקח את זה אישית, זה לא כאילו מישהו מתעלם בכוונה מההודעה שלך, אבל זה פשוט לא סוג כזה של פורום... אז למרות שהיינו מתים לדבר כאן עם יהודה אנחנו מסתפקים בלדבר עליו, ונשמח אם תצטרף אלינו.

למעלה