שלום לכם :]

שלום לכם :]

רציתי לבקש מכם עזרה בקבלת מידע על התנועה שלכם. אני מעבירה פעולה בצופים על תנועות נוער ואחת המתודות תהיה על התנועה שלכם, אזם אפשר, כמה שאלות... -כמה סניפים של התנועה יש בארץ? -כמה חניכים בערך יש בכל סניף? [ומספר מדוייק של חניכים בסניף חיפה] -מה תפקיד המד"צים? -האם התנועה קשורה למשרד החינוך או ממומנת על ידו? [אם לא אז האם רק על ידי המפלגה או על ידי מי] -מהם הערכים/ אידיאולוגיה של התנועה? [אם יש לינק לחוקה, זה שבאתר המפלגה לא עובד :/] -מהם גילאי הפעילים בה? -אילו בעלי תפקידים ישנם? -איך מתקבלות ההחלטות על פעולותיה? [זתומרת האם אני בתור חניכה יכולה להוציא לפועל הפגנה למשל ואיך זה עובד, וגם אם כן, האם זו הדרך היחידה שבה יוצאות לפועל פעולות?] ואוקיי, סליחה על הבורות, אבל מהם ראשי התיבות יחד ומרצ? באמת שאני נורא אשמח אם תענו, אין לי מקור אחר להשיג ממנו את המידע הנ"ל וזה די חשוב [לכו תדעו, אולי אני עוד אגרום לכמה חניכים להרשם אליכם :)], המון צודה מראש וסליחה על ההטרדה :]]

אענה רק לגבי ראשי התיבות

לגבי שאר הפרטים ודאי יהיה מי שיענה לך. מרצ-יחד הוא שם שנובע מחיבור שני שמותיה האחרונים של המפלגה: מרצ אמנם כבר מזמן לא נכתב כראשי תיבות, במקור היה ראשי תיבות של מפ"ם-רצ. יח"ד הן ראשי תיבות של ישראל חברתית דמוקרטית.

hushhash

New member
וכמובן-

מפ"מ: מפלגת פועלים מאוחדת ורצ היא התנועה לזכויות האזרח

croovy

New member
כלב| אני אענה על מה שאני אצליח

סניפים: ת"א, הרצליה, בנימינה, רמת גן, כפר סבא, צפון, ירושלים, מודיעין. שכחתי משהו? ואם יהיו לנו חניכים במקומות נוספים נפתח סניפים גם שם. פשוט אין מספיק חניכים. חניכים בכל סניף - בין 5 ל- 15 פעילים בערך. בסניף חיפה - תשאלי את לי (THAT GIRL) או את אגם (AGAMRAFA). יש ש"שים (שנת שירות), שהם קומונרים - מדריכים את הקבוצה הבוגרת (י'-י"ב), גרים בקומונה וכו'. המד"צים מדריכים את הקבוצה הצעירה (ז'-ט'). התנועה ממומנת ע"י המפלגה בלבד. קישור ישיר לחוקה: http://www.yachadparty.org.il/images/File/File_4072.doc גילאי הפעילים: ז'-י"ב, כאמור (למרות שהפעילות של הקבוצה הצעירה מוגבלת, כי אנחנו לא רוצים שיהיו מקובעים על דעה פוליטית בגללנו), וכן הש"שים, שהם 18-19. בעלי תפקידים: ש"שים רכזת, רכז שטח, מד"צים, הנהגה. ההחלטות מתקבלות ע"י ההנהגה, שנבחרת אחת לחצי שנה ע"י כל הנוער. את יכולה לבקש מההנהגה להוציא פעילות לפועל והיא אמורה לארגן את זה, אם היא ברוח התנועה וכאלה, ואם זה מתאים לזמן הזה וכו'. חוץ מהפעילויות (הפגנות, התרמות וכו'), חלק חשוב מאוד מהפעילות של התנועה הוא החלק החינוכי. יש לכל סניף פעולה פעם בשבוע, שם אנחנו דנים על נושאים ברומו של עולם, ויש סמינר פעם בכמה חודשים. מקווה שעזרתי... עופר

hushhash

New member
../images/Emo113.gif

סניף ר"ג לא פעיל... ויש סניפים עם 3 חניכים |שיעול|אתם יודעים מי אתם|שיעול| ויחד עם קבוצ"צים יש יותר מ-15 בסניפים מסוימים...

that girl

New member
בסניף חיפה יחד עם הקבוצצים

יש משהו כמו עשר/ה חניכים/ות. אבל מחר גיוסים, אז נקווה לטוב

למעלה