שלום לכם..

naama17

New member
שלום לכם..

יש לי מספר שאלות לאנשי הפורום.. אז ככה : 1. כאשר קוראים אדם, כלומר רואים צבעים או מקבלים תשובות לגבי אותו אדם.. מה אומרים הצבעים בכלל ואדום, כחול וצהוב בפרט? (כל אחד בנפרד) 2. מה זה כשיש למישהו כאבי ראש ממש ממש קשים ובחילות? אני מאוד ישמח אם תענו לי, תשובתכם תעזור לי מאוד. שתהיה לכם שנה טובה וחג שמח!

ברוכה הבאה נעמה- צבעים ופרושיהם

יש אין סוף דרכים לפרש את הצבעים. אם אקח את הצבעים המקובלים כצבעי הצאקרות נוכל לומר ש... האדום שווה לצקראת היסוד ומדבר על חיות והשרדות הכתום מתחבר אל מקלעת השמש ומדבר על מיניות ויצירתיות הצהוב מתחבר אל אזור הלב ומדבר על הרגשות והרגשנות הכחות יתחבר אל צאקרת הגרון וידבר על כושר הביטוי הסגול יתחבר אל העין השלישית וידבר על חיבור אל האינטואיציה וראיה על חושית... הלבן יתחבר אל הכתר וידבר על חיבור אל עולם הרוח על פי עץ החיים חלוקת הצבעים ותכונותיהם שונה... כחול ים יתחבר אל המלכות האיזור בין 2 הברכיים אל ההשקדות פה ועכשיו אל עולם המציאות הורוד כהה יתחבר אל הרגל הימנית אל הנצח אל עולם הנחישות והצמידות למטרה. הורוד פסטל יתחבר אל הרגל השמאלית אל עולם הריפוי האנרגטי הכתום חום בננה כרם וכו'...יתחבר אל איזור הבון היסוד אל אברי הרביה המיניות והיצירתיות הצהוב ירוק יתחבר אל הלב אל עולם הרגש... הכסוף: אפור לבן יתחבר אל היד הימנית אל החסד וידבר על נתינה לזולת האדום יתחבר אל היד הימנית וידבר על כעסים התנגדויות ואסרטיביות הכחול תכלת יתחבר אל המוח הימני יתחבר אל החוכמה ואל עולם התובנות. הירוק צהוב יתחבר אל האונה השמאלית ויתחבר אל בהירות המחשבה אל הבינה הלבן פלורוסנט יתחבר אל קודקוד הראש אל הכתר ויתחבר ישירות אל בורא עולם המשפיע שפע... כאבי ראש קשים מדברים על חרדות ופחדים מעולם הרוח ומהאנרגיה האדירה הזורמת בגופך ולא מוצאת פתח לצאת החוצה... מומלץ לך ללמוד רייקי ולשחרר אנרגיה זו או לקבל מספר טיפולי רייקי ככה תשתחרר לה האנרגיה העצורה והבלומה מה שנקרא בשפה המקצועית חסימה אנרגטית. בהצלחה

למעלה