שלום לכם

שלום לכם

לצערי רק עכשיו נודע לי על ההופעה של אביתר במוצ"ש(18 ימים רצופים בצבא..) אז- יש כרטיסים? שווה להמר על זה שיישאר בקופות? כי הקופות של המעבדה לא פתוחות מחר.. מישהו פה יוכל לתרום לי כרטיס אולי?איכשהו?..(כמובן תשלום מלא ואף יותר) תודה מראש. לילה טוב ושנה טובה.

שלום לכם

לצערי רק עכשיו נודע לי על ההופעה של אביתר במוצ"ש(18 ימים רצופים בצבא..) אז- יש כרטיסים? שווה להמר על זה שיישאר בקופות? כי הקופות של המעבדה לא פתוחות מחר.. מישהו פה יוכל לתרום לי כרטיס אולי?איכשהו?..(כמובן תשלום מלא ואף יותר) תודה מראש. לילה טוב ושנה טובה.

צבי, תלך מוקדם עד כמה שאפשר

ותתפלל לכרטיס, או לנחמדות של האנשים שם שיתנו לך להכנס למרות הכל.

אז לא נראהלי שאני אלך

כי אני מגיע ממחוץ לעיר,אז יהיה בעייתי להגיע מוקדם.אוףףףף. אולי נלך לירמי בסינדרום,אבל זה ירידה חדה ברמה...

TEENAGER1

New member
יכול להיות שיישאר...

אי אפשר לדעת
אם אתה גר קרוב, כדאי לבוא. הגיוני שיישאר כרטיס.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo32.gifמנצל"ש

יש במוסף 7 לילות בידיעות אחרונות דירוג של 100 הדיסקים הישראליים הכי טובים/משפיעים, ונחשו מי מופיע שם? כן כן במקום ה48, נמצא לו "אביתר בנאי" של מי אם לא- אביתר בנאי
לי זה עשה להרגיש טוב

A N I g M A

New member
אני רציתי להגיד את זה../images/Emo7.gif

מגיע לו יותר גבוה, זה פשוט אלבום גאוני

InfeCtedShesek

New member
והנה מה שכתבו עליו:../images/Emo40.gif

48>> אביתר בנאי. 'אביתר בנאי', 1997 לאביתר בנאי, ממחפשי הדרך היותר אמיתיים במוזיקה הישראלית, יש קול של מלאך ויכולת ללכת באומץ אחרי הלב. האלבום הראשון שלו כולל כמה שירים קסומים שכתב והלחין (למעט המילים ל'שמתי לי פודרה') ביניהם 'שן לידי' (עם אמא שמחה), 'יש לי סיכוי', 'כלום לא עצוב, 'אקדח' ו'תיאטרון רוסי', אולי השיר הכי יפה של בנאי ומשירי הפרידה הכי יפים וכועסים שנכתבו פה. 'אני כועס ומקווה שתיכשלי/שתמשיכי לרעוד ולפחד משיגעון/ אמן תישארי לבד לנצח.' גם העיבודים של קורין אלאל, אסף אמדורסקי וצח דרורי גרמו לתקליט הקאמרי העדין והכמעט מושלם הזה להסתער על החנויות ועל לב המאזינים.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מי במקומות הראשונים?../images/Emo141.gif

קשה אחרי הביקורת הזאת לראות 47 כאלה יותר טובות......

יהודה פוליקר במקום הראשון

עם "אפר ואבק", בשני- "החלונות הגבוהים", שלישי-"סיפורי פוגי" [כוורת], רביעי- אהוד בנאי והפליטים, חמישי-"שבלול" [אריק איינשטיין ושלום חנוך], שישי-"כמו צמח בר" [חווה אלברשטיין], שביעי-"אחרית הימים", שמיני-"שינויים בהרגלי הצריחה" [נטאשה], תשיעי- הכבש השישה עשר
, עשירי-"סוף עונת התפוזים" [תמוז]. אלו הם "עשרת הגדולים כביכול.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחחח../images/Emo141.gif

שמחה שלא נכנסו שם איזה מעאפנים, כוכבים נולדים, זייפנים ושאר ירקות.

A N I g M A

New member
אוקיי, יש גם אביתר במעריב../images/Emo9.gif

הם עשו נבחרי השנה בכל מיני תחומי תרבות, והוא אחד מאנשי השנה במוזיקה
כפרעליו

A N I g M A

New member
ממצב צביקה:$

לדעתי ישארו כרטיסים בקופות אבל המ. תתקשר לשאול.

למעלה