שלום לכם

שלום לכם

לא כל יום מוצאים מקום שבו המטרה היא להרגיש טוב... אז חברים תרשו לי לשתף אתכם בהרגשה לא כ"כ טובה?

אז ככה...

קרה לכם פעם שהרגשתם שאף אחד אבל ממש אף אחד לא מקשיב לכם? ז"א כולם שומעים אתכם אבל אף אחד לא מקשיב... כשאתה מדבר עם אנשים אתה מקבל 2 תגובות אפשריות, יש שיגיבו כאילו אמרת להם שכדור הארץ עגול, ויש שיגיבו כאילו הרגע ניסית להוכיח שהוא לא. בקיצור, או שתשמע - "ברור נו למה ציפית?" או שתשמע "כן, בטח" בסרקסטיות כמובן. קרה שהרגשתם שאתם רוצים לצרוח(!!!) אבל אתם לא עושים את זה כי ממילא אף אחד לא יבין מה עומד מאחרי הצרחה בדיוק כמו שאף אחד לא מבין מה אומרת השתיקה שבאה במקום? מצטערת על האורך שלכם...

גיל גיל

New member
קרה רק פעם אחת???

בטח שהיינו שם! בטח שהרגשנו לא מובנים ע"י העולם! הכל נכון! ולא, אני לא מנסה להגיב כאילו שאמרת שכדור הארץ עגול (אליפטי, אם לדייק
) את, את יודעת משהו? אם יש לך מה להגיד, ואת אומרת את זה לאדם הנכון, הוא גם יקשיב... הנה, אני לדוגמא. אסור לך להתייאש מכמה תגובות לא נעימות! פשוט אסור לך! את מכירה את הסיפור על הילד שצעק "זאב! זאב!"? אז מה שקורה לך הוא בדיוק ההפך! את מתייאשת מלצעוק כי את רואה שאף אחד לא מתייחס גם ככה! לא!!! אני לא מרשה לך! יש לך מה לאמר! אולי לא כולם רוצם להקשיב, אבל אסור לך לתת לזה לייאש אותך!!! בשום פנים ואופן! מה שאת אומרת, חשוב! מאוד! אולי לא כל האנשים שאת אומרת לזה יקשיבו, אבל ההפסד הוא רק שלהם! מה את אומרת? (כן... אני באמת רוצה לשמוע...) מקווה שתרגישי יותר טוב! גילגיל.

גיל גיל...

מאיפה להתחיל? קודם כל תודה רבה לך- באמת מכל ה-
נחמד לדעת שיש מי שמקשיב. הדברים שלך העלו לי חיוך על השפתיים אך לצידם גם דמעה שמבצבצת בקצה העין, מאיימת ליפול...(ונפלה...) אתה יודע מה? לא קל למצוא את האדם הנכון הזה. גם חברות שלי, וחברות טובות, לא בדיוק הקשיבו לי כשבתוך תוכי צרחתי, ואתה מצפה מחברות שיקשיבו... בדר"כ כשרע לי אני פונה לדפים, אני רושמת הכל, בלי לנסות לחבר מילים או לדאוג שזה ישמע נכון ועמוק עמוק בארון ישנו אוסף של דפים אוסף של רגשות ומחשבות... יש מי שצוחק עלי שאני "מדברת" עם דפים, אבל אם אותם אנשים היו שמים לב הם היו מגלים שזה בגלל שהם לא יותר טובים! אומרים לי שהדפים לא מגיבים וזה נכון אבל לפחות הם גם לא עונים בציניות או בלגלוג... לא לתת לזה לייאש אותי? אולי כבר מאוחר לבקש. ושוב תודה... נ.ב. הדמעה כבר אינה אחת...

-Annie-

New member
ואולי...

אוליה הדמעות יכולות להפוך למילים? מילים שאת כותב לעצמך כשרע לך, תכתבי לנו - אולי זה מה שיעשה לך טוב..
ממה שאני למדתי, אנשים לא מקשיבים לא כי הם לא מעוניינים לשמוע, או לא אוהבים אותך, או שלא אכפת להם, או שהם פשוט מגעילים. אנשים לא מגיבים כי אנשים למדו לקבל דברים כמובן מאליו. הם למדו לקבל אותך כמובן מאליו ואולי את צריכה להוכיח להם שאת לא מוכנה להיות כזו מובן מאליו. אולי תשבי עם האנשים האלה ותסבירי להם שכשאת מדברת את באמת מצפה לתגובה ולא רק לאות שתגיד "הקשבתי". תנסי את זה. לילה טוב לך
אנני <שהחליטה לנסות ולגרום לאנשים להרגיש טוב למרות שהיא חדשה..:)>

גיל גיל

New member
נכון...

הרבה אנשים שוכחים להסתכל על החיים ולראות את כל הדברים הכל כך מדהימים שיש להם להציע! החיים מקסימים! מדהימים! כל יום שעולה הוא הפתעה חדשה! יש כאלה שפשוט שכחו את זה... רק אני, יש לך מזל! את לא אחת מהם!

אנני

אני לא שופטת את האנשים, ברור לי שחוסר הקשבה לא נובע מרע לב או מחוסר אכפתיות. אתם אמנם לא מכירים אותי כ"כ אבל- אצלי האנשים תמיד טובים- לא משנה מה, אני מאמינה שכל אדם בתוך תוכו הוא טוב אבל בכל זאת זה כואב, כשאתה צועק וכולם חירשים, זה הרגשה נוראה. להסביר להם? ומי ערב לי שלהסבר הזה הם יקשיבו, מי אמר שהפעם הם לא יתייחסו לדבריי בזלזול? חבל על המאמץ...תודה... אני.

-Annie-

New member
אני חושבת שאם אלה האנשים

שאת קוראת להם "חברים", הם אכן יקשיבו. יש הרבה סביבך שכן אוהבים אותך ודואגים לך ובגלל כל מיני דברים מסביב, פשוט לא יוצא להם להראות את זה או אותך. לי קרה פעם שחברה ניסתה לדבר איתי בעבודה וגלל שהייתי שקועה כל כך במשו שקרה לי לא כל כך הקשבתי לה ועניתי רק "אוי, לא נורא", בלי יותר סימפטיה או הזדהות. היא יידעה אותי בעניין והבהרנו אחת לשנייה מספר דברים. אני, בכל אופן, חושבת ששיחה כן תעזור.

גיל גיל

New member
את יקרה כל כך...

שיצחקו! את עושה מה שגורם לך להרגיש טוב! את יודעת מה מוזר לי בכל העניין? איך אדם כמוך מצא לעצמו חברות שכל כך לא משדרות איתו על אותו הגל? מה את חושבת? ממה ולמה זה התחיל? למה את כל כך בטוחה שאת לא מובנת? יכול להיות, (ואל תעלבי, אני רק זורק רעיון...) שאת פשוט מצפה לנימת הזלזול ולכן שומעת אותה? אולי התרגלת לכך שדברייך לא הובנו על ידי החברות ואת כבר לא ממש מצפה להבנה שלהן? מה את אומרת? בכל מקרה, עכשיו את כאן! אנחנו מבטיחים להקשיב לכל מה שיש לך להגיד עד שתראי כמה שאת ראויה לזה!

גיל גיל

אני לא מצפה לזלזול, בכלל לא. עכשיו המצב שונה אבל... עד לא מזמן ציפיתי- להיפך- להקשבה, להבנה. גם היום אני לא מצפה לזלזול, אני לא מצפה בכלל ובעצם, אני כבר לא מדברת בכלל... איך מצאתי חברות כאלו? הן בסה"כ אנשים טובים, הדברים לא באים מכוונה רעה ואחרי הכל- אני אוהבת אותן! נכון- אני הפוכה מהן- אני משתדלת תמיד לתת לאדם את מלוא תשומת הלב ולנסות לראות דברים מנקודת המבט שלו ואולי זו הבעייה- מה שנראה לי חשוב- אולי לא נראה רציני מבחוץ... אני באמת באמת שמחה להיות כאן. שלכם- אני.

גיל גיל

New member
לא חשבת שאלך לישון בלי להגיב. נכון?

פשושית (יותר קל מפשוט אני...), גם אם משהו נראה לך חשוב ולאחרים לא, זה לא אומר שהוא לא חשוב באמת... נכון? דבר הוא חשוב כי אנחנו עושים אותו כזה! אם את חושבת שיש משהו שחשוב לך נורא לדבר עליו והאחרים לא מבינים, כנראה שזה משהו שהם בוחרים שלא לדעת... משהו שמסיבה מסויימת הם לא פנויים אליו... יש לך המון המון מזל! החיים לא הפכו אצלך לברורים מאליהם! לא פיתחת סכימות שגויות ומטעות על העולם! את מצליחה לראות את המדהים, החדש והיפה גם בדברים טריוויאליים! יש לך המון מזל! את יודעת מה הכי הייתי רוצה? שתלמדי גם אותנו... לפעמים אני זוכר, אבל לפעמים גם שוכח... אל תשתני!!! גיל. לילה טוב של, פשושית! (מותר לקרוא לך ככה?)

גיל יקר...

ללמד אתכם? אני חושבת שאני זו שיש לה מה ללמוד מכם והמון... מאוד שמחתי לדבר אתכם, אתם אנשים נפלאים נדבר שוב, כן? וכן זה אפילו שם נחמד... לילה מצויין.

בכל אופן

אני הולכת לישון אז... שיהיה לכם לילה מקסים או בוקר... ותודה באמת באמת תודה- המשימה- להרגיש טוב- הושלמה (בערך...) שלכם אני.

למעלה