שלום לכם

מצב
הנושא נעול.

להM

New member
שלום לכם

שלום לכם
כן גם אנחנו מנסים, בנתיים בדרך הטבעית משום מה חשבתי שזה יצליח על החודש הראשון... אבל בנתיים עברה כמעט חצי שנה שלמה ופתאום אני נזכרת שזה בעצם להכנס להריון זה לא פשוט וזה לא היה פשוט אבל כשכל בוקר מספרים לי על מישהי אחרת שכבר בהריון שני אני מודה שזה מתחיל להלחיץ אותי ולמרות שאמרתי שבילד השני אני אזכור לא להיכנס למערבולת הזאת אז... עכשיו אני ממש עובדת על זה... וזה קשה

היי לך מי כמונו יודעות כמה זה קשה

שלום לכם
כן גם אנחנו מנסים, בנתיים בדרך הטבעית משום מה חשבתי שזה יצליח על החודש הראשון... אבל בנתיים עברה כמעט חצי שנה שלמה ופתאום אני נזכרת שזה בעצם להכנס להריון זה לא פשוט וזה לא היה פשוט אבל כשכל בוקר מספרים לי על מישהי אחרת שכבר בהריון שני אני מודה שזה מתחיל להלחיץ אותי ולמרות שאמרתי שבילד השני אני אזכור לא להיכנס למערבולת הזאת אז... עכשיו אני ממש עובדת על זה... וזה קשה
היי לך מי כמונו יודעות כמה זה קשה
כל חודש להיתאכזב מחדש והציפיה הזאת של שבועיים אחרי הביוץ כן ניקלט או לא ניקלט זה נורא מלחיץ וגם מאכזב אני כבר שנתיים וחצי מנסה ביניהם היו שלוש הפלות טבעיות ובין לבין אני לא ניקלטת משנה לשנה בדיוק ככה יש לי ילד בן שש שהוא כבר בכיתה א' ויש לי מזל שהוא לא נודניק בקטע של מתי יהיה לי גם אח כמו לחברים? זה לא שהוא לא שואל אבל פעם בהרבה זמן היום אני לפני הפריה ובאמת שיהיה לכולנו בהצלחה אמן

bfly12

New member
היי

שלום לכם
היי
אל תיעלבי, אבל קצת שעשע אותי לשמוע שנלחצת אחרי חצי שנה, אני נזכרת בימים האלו בחיוך, למרות שעבר מבחינתי הרבה זמן מאז..שנתיים ליתר דיוק. אין לך מה להילחץ, בכלל וכלל לא. את בהתחלת הדרך ותראי שאוטוטו יזחל לך איזה תינוק פשוש חמוד עד שיום אחד ממש תתחרפני עליו ותגידי :לא יכולת לחכות עוד חצי שנה?!?! סתם, אני צוחקת. בקיצור, אני מקווה שיהיה לך רק טוב והמון בהצלחה!

כן כולנו כאן מכירות את הקנאה הזו

שלום לכם
כן כולנו כאן מכירות את הקנאה הזו
כששומעים על מישהי בהריון שני. לייעץ לך לא להלחץ?? קצת טיפשי, כי הלחץ גדול מאיתנו בדיוק כמו הרצון לעוד ילד. אני מאמינה שבסוף זה יקרה לכולנו. אם אין לך ניסיון של טיפולים בעבר אני חושבת שהפורום הזה לא ממש יעשה לך טוב, כלומר תמיכה יש כאן בשפע, אבל ה"לחץ" של הטיפולים של כולנו עלול רק להלחיץ אותך יותר ממה שאת כבר. תני לזמן לעשות את שלו והלוואי שנפגש בקרוב בפורום הריון. בברכת שנה פוריה ועגולה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה