שלום לכם.

Lu Tze

New member
שלום לכם.

יש לי שאלה: האם אפשר לראות את עונה 8 של SG1 ואז את העונה ה-1 של אטלנטיס, או שכדאי לראות את שתיהן במקביל? אני מתכוון, אם נניח יש פרק כפול שמתחיל בסדירה אחת ומסתיים בשניה, או אם יש הרבה רפרנסים לדברים שקרו בסידרה השניה?

Tollan

New member
אפשר

אם אני לא טועה, לא אמורה להיות שום בעיה עם זה. אין קרוס-אוברים בין העונות

subatoi

New member
בזמנו אמרתם שיש, לא?

כשאני חושב על זה, אנחנו כבר באמצע העונה (בערך), ולא היה שום קשר בין הסדרות שמצריך לראות אותן במקביל, כמו שהיו פה חבר'ה שטענו בזמנו. (אלא אם כן מדובר בפרק של שבת שעברה, שלא ראיתי. עדיין)

subatoi

New member
(אבל אני עדיין חושב שהגיוני לראות

במקביל, כמובן)

Echelon

New member
תראה

יש קצת איזכורים פה ושם אחד לשני, אבל אין איזה משהו יותר מדי גדול. אני בכל זאת חושב שכדאי לראות במקביל בצורה כלשהי, אבל איך שאתה רוצה.

lenin972

New member
רצוי לראות קודם את SG1

עלול להיות
אז מי שלא רוצה לקרוא את הסיבה רק שידע שכדאי לראות קודם את SG1. אני מדבר רק על סוף העונה, סוף שתי העונות מתחברות טיפה, אבל הסדר שיותר כדאי לצפייה הוא קודם SG1 ואז אטלנטיס.

darkndok

New member
אתם טועים למדי

הפרקים מספר 13 בשתי הסדרות מתקשרים באופן די הדוק, ויש קשר בין סופי העונה.

lenin972

New member
../images/Emo58.gif לא מדוייק

זה פרק 13 של SG1 ופרק 15 של אטלנטיס, אבל הם לא חשובים להמשך העלילה אחד של השני, זה רק פשוט נחמד לראות את הקשר.

Lu Tze

New member
תודה, אנשים.

נראה לי שאני אשתדל לראות את העונות במקביל. אגב, אני כרגע צופה בעונה 7. כשאסיים איתה אני חושב שתראו אותי פה קצת יותר.

subatoi

New member
אתה יכול גם להראות את פניך יותר עם

עונה 7. אנחנו מדברים על כל העונות, לא רק על 8

Lu Tze

New member
כן,

אבל יותר פשוט ליישר קו עם שאר הצופים בארץ מאשר להימנע מכל איזכור של עונה 7 ותחילת 8 מחשש לספויילרים.

למעלה