שלום לכם..

עידו דו

New member
שלום לכם..

אתם יודעים שאתם בפורום מומלצים? כל הכבוד לכם... שאלתי פה פעם שאלה ועניתם יפה וזה... אז קודם כל תודה. יש לי שתי שאלות בנוגע למעבדת הידע שמתקנת את המכשירים: 1. קניתי את האייפוד לא בארץ ואתם אמרתם שאני חייב הוכחה שקניתי את זה בחו"ל... ואם אין לי אז מה עושים? פשוט התיקון יעלה כסף? 2. יש לכם מושג מתי השעות והימים שהמעבדה פתוחה? אני השארתי להם אי- מיל והם לא חזרו אליי... תודה מראש!

LinkTree

New member
עד כמה שאני יודע כן

כלומר התיקו ןיעלה לך. אם אתה יכול לשחזר מהחנות את חשבונית הקנייה זה יספיק ל ידע. לגבי שעות הפתיחה - אני לא יודע אולי מישהו אחר יעזור.

amirxbox

New member
באמת יש לי גם שאלה

יש לי משהו שנראה כמו חשבונית מחול שבו מודפס הסכום ךתשלום עם חותמת זה יספיק לידע..? והאם מישהו יודע אם ידע מוכרים או מחליפים גוף ל IPOD במקרה של סריטות...?

AGENT SHESH

New member
תשובות

1. אין לך חשבונית קניה?? בעיקרון חשבונית קניה זה כל מה שצריך במקרים שכאלו. 2. יש להם טלפון, הוא רשום באתר http://www.yeda.co.il נסה שם. בהצלחה!

oritle24

New member
אחריות

קנית את האייפוד מחנות של "אפל"? כי אם כן אז פשוט תשלח להם מייל והם ישלחו לך את ההוכחת אחריות (במידה ולא עברה שנה אז התיקון יהיה בחינם) ידע עובדים מ-9 עד 4 נדמה לי,כתוב באתר שלהם. תנסה במקביל להתקשר ולהשאיר הודעה והם יחזרו אליך. לי קרה את אותו המקרה בדיוק וכל הסיפור לקח לי שבוע וחצי,בסופו קיבלתי אייפוד חדש בחינם אז יש תקווה בהצלחה אורית

iggy54

New member
דווקא היה לי סיפור מאוד לא יפה איתם

קניתי את האייפוד שלי בחנות של אפל בניו יורק, ואחרי 4 חודשים הוא פשוט שבק חיים. פניתי לידע, ולא האמנתי שהמחסן הקטן הזה שייך לאותה חברה, ולאותה חנות שבה הייתי כמה חודשים קודם. הם לא טרחו בכלל לבדוק את המכשיר, רק הסתכלו עליו וקבעו שזו פגיעה, ויש אחריות רק במקרה של פגיעה בחומרה. ישר הם הציעו לי לקנות מכשיר מחודש, שעולה 20$ פחות מאחד חדש. סרבתי, ונדהמתי מהשירות. כבר השלמתי עם גורל המכשיר האבוד, עד שהפנו אותי לחברה ברמת גן, שגם לה יש הכשרה לטפל ולבדוק אייפודים. הם בדקו לי את המכשיר, וקבעו שאכן מדובר בבעיית חומרה, ושאלו אותי מה אני רוצה לעשות (לקנות חדש חדיש לגמרי, או לתקן במחיר סמלי). אני חייבת לציין שהם התייחסו אלי בצורה מדהימה, הסבירו לי בדיוק מה הבעיה, הציעו לקנות ממני את המכשיר ולזכות אותי בסכום מסויים וכו' וכו'. אני יודעת שלידע, אני בהחלט לא חוזרת, ואני גם לא מבינה למה חברת APPLE לא עושה שום דבר עם היחס שלהם במיוחד אחרי שהגיעו תלונות רבות מצרכנים אחרים.

למעלה