שלום לכם

שלום לכם

גם אני אוהב את יודה. את המוזיקה שלו הכוונה.. שמחתי לגלות (בעזרת ווילו) את הפורום. נחמד לדעת שיש עוד ... נכון גמני שומע אותו בלי סוף. ובמיוחד אוהב את השיר "הצל שלי ואני" לדעתי , זה השיר הכי יפה שלו גם היום. גם כשיצא ג'ינגי' וגג העולם החדשים (שיש בהם חדשנות) עדיין...

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווו ראיתי את החתימה שלך, אני ואחותי מתפוצצות מצחוק חחחחחחחחחחחחחח. *נרגעת* ברוך הבא
אמרת שאתה אוהב את הצל ואניץ שמעת את הגירסה של מסיקה?

לא

ולא נראה לי שאשמע. שונא דברים כאלה בדרך כלל (חוץ מחידושים שעושה עברי לידר וארקדי דוכין), ובטח שמה שיודה עשה בלתי ניתן לשינוי

ברוך הבא הלך המנוח!!

סליחה על האיחור, אך כמיטב המסורת בפורום היישן-אך-מתחדש שלנו, הריני לקבלך בברכה נאמנה, אמיצה וחמה לפורומנו ולמפשחת פוליקר הקטנה אך האיכותית!!! וואלה, כבר שנים לא רשמתי ברוך הבא כאן לאף אחד!! למרות שלרוב אני רושמת "ברוך הבא" ואחרי 2 הודעות בממוצע הכותב נעלם, אני לא מוותרת על התקווה שגם אתה, הלך המנוח, תישאר עמנו ותיקח חלק פעיל לטווח ארוך בפורום. ואל תשכח שאנחנו בעצם משפחה!! מאחלת לך שהות נעימה בקרבנו ("הנאה המסדרון בעיניך?- נאה, "הנאים השכנים בעיניך"- "נאים"- "אם כן, שב עמנו כאן".."בעמק יפה בין הרים ושדות עומד לו מגדל בין חמש קומות" ----> עברתי את השעה, ליז את רואה כמה כתבתי היום??)

למעלה