שלום לכם

ll Princess ll

New member
../images/Emo24.gif אהלן לך!!!!!!

אסף,אם זה באמת אתה, אני מאוד שמחה לראות אותך כאן בפורום, בשבילי זה במיוחד כיף לראות אותך כאן כי לי לא היתה אפשרות לבוא למפכ"ל או לתוכנית (בנוסף אני גרה בבאר שבע, שזה די רחוק), למרות שתמיד תמיד רציתי לבוא ולא פיספסתי כמעט אף תוכנית ב-
רציתי לומר לך מכל ה-
שהיתה לך תוכנית מ=ק=ס=י=מ=ה
אני לא צופה בטלויזיה אבל הודות לך ול"כל לילה" כן צפיתי. היית מנחה הכי ספונטני, הכי מצחיק,
הכי כשרוני
והכי הכי... מכל המנחים האחרים, באמת
עשית עבודה נפלא, תמיד מצאת את הדרך ההכי מצחיקה והכי מוצלחת לצאת מקטעים מביכים וזה עוד יותר שיפר והצחיק!אני באמת מאוד מעריצה אותך ומכבדת אותך על כל העבודה הנפלאה, על המאמצים, על החוש הומור, על העקשנות,על הספונטניות ועל תוכנית כזו מתוקה! "כל לילה" באמת היתה תוכנית שהיה שווה לצפות בה,תוכנית ששיפרה מצב רוח, תוכנית שחיכיתי לה כל היום ולמרות העייפות לא יכולתי לוותר עליה!במשך התוכנית תמיד היה לי חיוך על הפנים ,צחקתי ה=מ=ו=ן! אין לי מספיק מילים טובות, אבל אני באמת באמת מודה לך, אסף, על שהיית אתה ועל שהיתה לך כזו תוכנית יוצאת מן הכלל
! מאוד מאוד מאוד מקווה שאתה תחזור וגם "כל לילה", הלוואי! ושוב , תודה מכל ה-
!!!
קרין

שלום לך! ../images/Emo140.gif

לכל הסקפטיים, אכן מדובר באסף הראל. זהו ניק שאני פתחתי בשביל אסף (עוד כשהייתי מנהל הפורום) ופרטיו נשלחו באופן אישי לסלב-העל של כולנו.
אסף, תודה שנכנסת. שיהיה לך שבוע טוב וחג שמח (פורים, you know...)!

too much tv

New member
../images/Emo2.gif

לא האמנתי למראה עיניי.... טוף, אם קראת את הפורום, אז אתה כבר יודע שאנחנו מתגעגעים נורא... תחזור תחזור. (אבל כמה דברים לא הבנתי: למה "הייתם"? איזה פרס? איזה עוגה
מישהו מוכן לתרגם לי?)

קרין28

New member
אסף במיוחד בשבילך...

תקרא את דבריי שמקודם על פורים אני חושבת שדבריי יחמיאו לך מאוווווווווווד

../images/Emo24.gif

איזה מלך. רק שהתכנית תחזור.
אנחנו מתגעגעים. והבלונים.. אחח הבלונים..
מוכשרת אני.. וכולנו
נתראה בשמחות [תכנית עונה 2] חג פורים שמח

dht160

New member
אז הוא ראה את הבלונים ?

אממ איך ? רק בתמונות שהעלנו פה בטח. הוא יצא הרי אחרי שהורדנו אותם

היי אסף!

אני הייתי בתוכנית שלך כמה וכמה פעמים (בעיקר כשבאו דוגמניות
), וגם הרבה פעמים צרפיתי בתוכנית. רק רציתי להגיד שהעונה הראשונה היתה מעולה. היו דברים ממש מצחיקים (והרבה כאלה!!), היו דברים קצת פחות (בינינו, הרצל הבולמי היה צולע, אפילו שכשהייתי באולפן וראיתי את זה הייתי שיכור
). תמשיך לעשות ביתזונות גם בעונה הבאה, כי זה מה שאנשים אוהבים (לפחות אני והחברים שלי). תוכניות טוק שואו משעממות יש מלא, אבל בית זונות בשידור ישיר יש רק אחד! מקווה שתחזור מהר, דניאל

vitamin P

New member
יאאאאא אני לא מאמין

אחרי יום יום שהייתי בפורום שבוע לא כתבתי ואתה פה
איזה כיף יש לך מייל?(אמיתי) אני מאוד אהבתי את התוכנית שלך(ועדיין אוהב) התמכרתי.... ניסיתי לראות יצפאן אבל זה פשוט לא זה

xofer

New member
יש שני דברים שצריך להחזיר במדינה

את ההתנחלויות, ואת כל לילה! מחכה לעונה השנייה...

oPs18

New member
פששששש

טוב לראות אותך פה סוף סוף ... אני שמח שאתה אופטימי לגבי העונה השנייה :)

למעלה