ll Princess ll
New member
../images/Emo24.gif אהלן לך!!!!!!
אסף,אם זה באמת אתה, אני מאוד שמחה לראות אותך כאן בפורום, בשבילי זה במיוחד כיף לראות אותך כאן כי לי לא היתה אפשרות לבוא למפכ"ל או לתוכנית (בנוסף אני גרה בבאר שבע, שזה די רחוק), למרות שתמיד תמיד רציתי לבוא ולא פיספסתי כמעט אף תוכנית ב-
רציתי לומר לך מכל ה-
שהיתה לך תוכנית מ=ק=ס=י=מ=ה
אני לא צופה בטלויזיה אבל הודות לך ול"כל לילה" כן צפיתי. היית מנחה הכי ספונטני, הכי מצחיק,
הכי כשרוני
והכי הכי... מכל המנחים האחרים, באמת
עשית עבודה נפלא, תמיד מצאת את הדרך ההכי מצחיקה והכי מוצלחת לצאת מקטעים מביכים וזה עוד יותר שיפר והצחיק!אני באמת מאוד מעריצה אותך ומכבדת אותך על כל העבודה הנפלאה, על המאמצים, על החוש הומור, על העקשנות,על הספונטניות ועל תוכנית כזו מתוקה! "כל לילה" באמת היתה תוכנית שהיה שווה לצפות בה,תוכנית ששיפרה מצב רוח, תוכנית שחיכיתי לה כל היום ולמרות העייפות לא יכולתי לוותר עליה!במשך התוכנית תמיד היה לי חיוך על הפנים ,צחקתי ה=מ=ו=ן! אין לי מספיק מילים טובות, אבל אני באמת באמת מודה לך, אסף, על שהיית אתה ועל שהיתה לך כזו תוכנית יוצאת מן הכלל
! מאוד מאוד מאוד מקווה שאתה תחזור וגם "כל לילה", הלוואי! ושוב , תודה מכל ה-
!!!
קרין
אסף,אם זה באמת אתה, אני מאוד שמחה לראות אותך כאן בפורום, בשבילי זה במיוחד כיף לראות אותך כאן כי לי לא היתה אפשרות לבוא למפכ"ל או לתוכנית (בנוסף אני גרה בבאר שבע, שזה די רחוק), למרות שתמיד תמיד רציתי לבוא ולא פיספסתי כמעט אף תוכנית ב-