שלום לכם

Assaf RL

New member
שלום לכם

רק להגיד לכם שהייתם פורום בן-זונה. סחתן עליכם. התגובות, התמיכה, המפכ"לים, הקישוטים בחוץ, העוגה... שיחקתם אותה בגדול. הפרס הזה הוא גם שלכם! בימים אלה אנחנו מנסים להרים את העונה השניה, זה לא פשוט כי צריך לגייס הרבה כסף, אבל התגובות בשטח טובות ויש לנו כמה רעיונות מגניבים, אז בגדול אני אופטימי! יאללה, ניפגשים בקרוב שלכם אסף

שלום שלום

*יש תגובה ראשונה! הידד כבוד!

idanri

New member
אססףףףףףףףףףףףףףףףףף

סוף סוף אתה כותב בפורום!!! תספר דברים....... מה מתוכנן אולי לעונה החדשה אם אתה יודע?

שלום גם לך..

כנ"ל. תוכנית בנזונה. מנחה בנזונה.. אישית אני רק יכולה לומר שהפכת הרבה ערבים קשים של לימוד לבחינות לערבים כיפיים.. דיר באלק אם אתה לא סוגר כסף לעונה השניה..

eliranri

New member
שלום אסף!

תודה רבה על עונה ראשונה מצוינת, תודה על תוכנית שהיה שווה לחכות בשבילה כל היום עד שתשודר בלילה, תודה על תוכנית, כותבים ובייחוד מנחה מצחיקים ביותר, תודה על מפכלי"ם נהדרים ועל יחס עודף במפכלי"ם ובקיצור תודה רבה על הכל
מקווה מאוד מאוד שהתוכנית תחזור לעונה שניה.

פולי3

New member
נרשם לתפוז ודווקא זה הניק שלך ?../images/Emo6.gif

הבלונים. פיו, הזכרת לי את הבלונים. זו הייתה עבודה קשה
. . . נו טוב, עוד תהיה ענוה שנייה
. נאמ. *הולכת לתכנן מחדש את הפלייליסט ללוויה*

פולי3

New member
איך זה, שתמיד אני יוצאת קטנה, כי אנ

אני לא מגיבה בשעות האלה
.

la bella dama

New member
א.כי שבת היום-תפוז בחופש

ב.כי אני לא כזאת בטוחה שזה אסף נראה היום ראשון

shanyzilber

New member
סוף סוף

איך היה למלא את כל הטפסים?
בכל מקרה, המון תודה על 5 חודשים של כיף, הומור שנון באמת, הומור דבילי באמת ומנחה מקסים באמת באמת! תודה על היחס בכל המפגשים, גם ממך וגם מההפקה. היה תענוג לדעת שכל לילה ב-22:30 אפשר להיות בטוחים שמחכות לי 45 דקות של הנאה צרופה. אני בטוחה שתחזרו לעונה שנייה ונתראה בעוד המוןןןןןןןן תוכניות (בכל בדיבור צפוף עם הצבא). זהו....מתראים קרוב:) שני

la bella dama

New member
ועכשיו שעשיתי שאני בטוחה בזה..

מגניב שסוףסוף נכנסת לתפוז!! בראשון בבוקר אתה כבר תיהיה אדום
שמחים לראות אותך פה!

בהנחה שזה אכן אסף

וסליחה על הסקפטיות, אבל אי אפשר לדעת, אולי זו עוד מזימה מבית היוצר של lirandr
. בכל אופן, אוהבים אותך מלא, ככה: |--------------------------| תודה על לייט נייט ישראלי ראשון באמת, הומור משובח שאף פעם לא נופל נמוך, רעיונות מבריקים ואושר צרוף. תודה לך על זה שהיית מי שאתה באמת, בלי פוזות, בלי מלוקקות ובלי ערוץ-שתיימיות. מאד מאד מקווה שישכילו להבין ב"ישראל 10" שיש להם מוצר איכותי ומשתלם ולא יוותרו עליך. תשאר מגניב!

la bella dama

New member
בגלל זה ביררתי את זה..והתשובה הייתה

"אכן אני" אז כנראה שזה כן הוא

למעלה