שלום לכם

roy gabay

New member
שלום לכם

אני צופה בתוכנית של אסף מהרגע שהוא התחיל לשדר- יש לו תוכנית חביבה- אבל הוא צריך ללמוד לשלוט על היציאות שלו- לפני כמה ימים בתוכנית שלו הוא זרק יציאה ב"60 שניות" על יצחק רבין- זה לא מקובל וזה לא יפה אני מקווה שהוא קורה פה. את זה הוא צריך לללמוד לשלוט בעצמו

la bella dama

New member
רועי..

א.כמה ניקים יש לך?! ב.בתור מישהי שמאוד אוהבת את רבין ואת המורשת שלו,אני לא מבינה על מה אתה כ"כ כועס,כי מידי פעם אומרים על זה משהו? מותר לפעמים גם לצחוק על זה למרות שזה נושא כאוב,והיציאות על יצחק רבין ז"ל לא נעשות כדי לצחוק על הבנאדם שהוא היה,אלא יותר על מה שקרה ומי אמר שזה לא מקובל?גם לא מקובל לצחוק על השואה ולקחת ביטויים משם לחיי היום יום ועדיין אנשים עושים את זה

אני מאוד מבין ומוקיר את רבין

אבל הבדיחה הייתה לא עליו חלילה אלא על מה שהיה בעקבות זה...ההסתה...על הכל כמכלול. אין פרות קדושות - וזו סאטירה.

roy gabay

New member
דנה אני מבין- את זה

אבל יש גבול לפעמים צרכים לדעת מתי להפסיק לצחוק . בקשר לניקים יש לי 5 ניקים

היי רועי מה שלומך? ../images/Emo6.gif

בסוף אני עוד אחשוב שאתה עוקב אחרי. כל הקטע בתוכנית הזו היא היציאות, הן מאוד יחודייות לאסף.

roy gabay

New member
אצלי מצוין

מה איתך? תאמת אני לא עוקב אחריך. מה עם הכבוי?

באמת כמה כינויים יש לך?

בכל אופן בסאטירה אין פרות קדושות ואסף הוא הבנאדם האחרון שיצחק על רבין בכדי לצחוק על רבין. הוא צוחק על המצב וזוהי סאטירה (אפילו לא ראיתי מה היה אבל אני משערת). בדיוק כמו שברצועה שגיב הוא הבנאדם השני האחרון שיצחק עליו אבל הם עשו מערכון שלם על המחזמר המטומטם שרצו לעשות על רבין.

roy gabay

New member
ליהי- יש לי 5 ניקים

ואוקי לקחתי לתשומת ליבי- אבל זה הרגיז אותי כל הקטע הזה. מה איתך איך את מרגישה?

אני משער שהתכוונת למשפט...

רק את הארון של רבין ראו בהפגנה לפני שהוא נרצח. אם תתעלם שניה מהעובדה שהזכרנו את השם רבין (מה שעדיין מותר על פי החוק, למרות מה שלימור לבנת מנסה לעשות). תראה שבעצם יש כאן סאטירה לגבי כל אותם אנשים שעמדו ונאמו בהפגנות שלפני רצח רבין ושהיום יושבים בממשלה. חבל לי להסביר בדיחות, אבל אם זה מה שיעזור לך...

roy gabay

New member
ערב טוב לך ידידי

אני יודע מה זה סאטירה אבל תחשבו על זה מצד שני מה המשפחה של המנוח חושבת. בכול אופן היה נגמר. שבת שלום לך

למעלה