שלום לכם :)

BlackUnicorn

New member
שלום לכם :)

רציתי לשאול איפה אפשר ללמוד סלסה קובני ללא רואדה כלומר רק זוגות באיזור המרכז? הייתי בפוקוס, התחלתי שם קובני יחד עם בן הזוג והתאכזבנו בגלל הרואדה (ת'אמת, למי יש כוח לרקוד עם בחורים שהם לא בן הזוג שלי, שהרבה פעמים הם מזיעים ולא יודעים לרקוד..) - עברנו ל- LA הגענו עד לפני המאסטר ונמאס קצת. רוצים קובני, בלי רואדה.

בכפ"ס

בכפ"ס באיזור תעשיה יש בי"ס לסלסה...אבל משולב שם גם רואדה אליי וקובני..אז רק תבחרי

amits6

New member
לצערי בארץ אין מקום כזה

לכל הידוע לי שמלמד קובני ביחידים. אפשר ללמוד את זה ברואדה ולאחר מכן ניתן יהיה לבצע בזוגות ללא קשר לרואדה. וחוץ מזה ישנם קובנים בארץ שמגיעים למקומות הריקוד כמו קסטרו. תוכלו לרקוד איתם ולראות איפה אתם עומדים או ללמוד פרטי מקובני (הכי משתלם אבל יקר). הישראלים קצת רוקדים אחרת את הקובני ובכל זאת אין כמו לנסות את המקור.

XUXA141

New member
רוב תרגילי הרואדה..

אפשר לעשות בזוג. אז מקסימום לומדים בשיעור ואחר כך מיישמים רק בזוג. אני דווקא חושבת שזה טוב לתרגל עם המון אנשים כי כך מתנסים בבעיות שונות ובגישות שונות שאפשר ליישם אחר כך עם בן הזוג הפרטי בזמן הריקוד החופשי. הבעיה היא רק עם בנים שעולים רמות למרות שהם לא מוכנים ואז כשאני מגיעה אליהם במסגרת השיעור הם לא יודעים מה לעשות איתי..

orlilili

New member
נתניה- מועדון המוזה

גם לכאן מגיעים חברה קובנים שרוקדים חבל"ז וכדאי לבוא להסתכל וללמוד

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש נחמד שם.. מקום קטן, רחבה קטנה אבל אווירה ממש חמימה. הקובנים שמגיעים לשם רוקדים סוף הדרך! והם מביאים לפעמים גם כלים..

למעלה