שלום לכם

perpeloni

New member
שלום לכם

אז ככה חיברתי עוד מסך למחשב מטעמי נוחות ואני רוצה להפריד את שני מסכי הריזון לכל מסך, אחד למכשירים ואחד לחלק השני. זה אפשרי?

ירדן פ

New member
זה אמור להיות אפשרי

תפעיל את שני המסכים גם מהמסך עצמו וגם דרך המחשב, תרחיב את שולחן העבודה שלך לשני המסכים ואז תגרור את אחד מהחלונות למסך השני וכך תיהיה לך שליטה על שניהם בהצלחה

perpeloni

New member
ירדן

אתה יכול להיות יותר ספציפי? מה זאת אומרת להפעיל גם מהמסך עצמו וגם מהמחשב? החלונות בתוכנה מחוברים ואי אפשר להפריד אותם . אפשרי להעביר רק את כל החלון של התוכנה אי אפשר להוציא את חלון המכונות לדוגמא לבד. אבל אשמח לשמוע שאני טועה

ירדן פ

New member
נכון לא חשבתי על זה:\

אממ.. אני אנסה למצוא לך פיתרון כי האמת שנתת לי רעיון בן זונה! אמור להיות נוח ופשוט, אני אנסה ואם אני אצליח אני אודיע לך! אממ משהו שעלה לי עכשיו תנסה.. במקום ללחוץ פעמיים על הכותררת של החלון (כדי לשים על מסך מלא יעני).. תנסה להרחיב ידנית את החלון שיהיה גם על המסך הראשון וגם על השני.. רק ידנית תוכל לעשות את זה.. פשוט תרחיב.. ואז השטח של החלון הראשי יהיה על שני המסכים ותוכל להזיז את חלון הסיקוונסר או לחילופין את הראק לצד השני ! 99% שזה עובד . תאורטית זה אמור לעבוד! תנסה ותודיע לי מה יצא!

perpeloni

New member
עבד!!

זה באמת הרבה יותר נוח תודה גבר.. ברגע שאתה מרחיב את כל החלון לשני המסכים וגם מרחיב את שני החלונות אתה יכול לשחק אתם. גאוני... בוקר טוב....

ירדן פ

New member
אני שמח שעזרתי לך:)

בקרוב אצלי, הרעיון הגאוני הוא שלך לא שלי:] רעיון מדהים לעבוד עם שני מסכים של הריזון בשני מסכים נפרדים בקרוב אצלי

למעלה