שלום לכם!

שלום לכם!

היי, שמי סאקורי המתוקה, אני שמחה שהקימו בכלל את התוכנית סאקורה!
אבל יש לי בעיה קטנה..... אני לא ראיתי את הסרט סאקורה כלל ואני לא ידעתי שיש כאלה דברים!
אבל יש דבר אחד שמשמח אותי!!
שיש תומונות מהסרטים!!
יש לי הרבה אבל.....
אני רוצה עוד!!!
מישהו מוכן בבקשה שעזור לי רק כיתבו את האתר שיש בהם:תמונות של סאקורה ודברים כאלה..... מישהו?!?! בברכה סאקורי המתוקה!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשלום.

יש בקישורי הפורום אתרים שבהם תוכלי למצוא תמונות.

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

אם את רוצה תמונות את יכולה למצוא באלבומים של הפורום/באתרים שבקישורי הפורום/ליצור איתי קשר במסנג'ר ([email protected])

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifוואלקם../images/Emo140.gif

יש לך בקישורים שלמלע ושאלה קטנה...למה בחתימה שלך רשמת סקורה? במקום סאקורה ואם את רוצה אני יכולה להביא לך כמה תמונות מהסרט..

ShuNka

New member
בדקת כאן?

SLG ראיתי את הסרט והוא נורא יפה, בא לי לראות אותו שוב

amltasafzabida

New member
../images/Emo58.gif למעלה!../images/Emo73.gif

אולי תקראי את החוקים? זה יעזור מאוד.

shui chan

New member
ספויילר למה?

אין שם שום דבר שיכול להיות ספויילר לסרט השני >__>..

אממ לא...

תמונות לא נחשבות כספויילר... אלא עם ען הן מח\כילות חלק מהעלילה... והתמונה שלמעלה היא תמונה רשמית של הסרט השני ככה שהיא ממש לא ספויילר ...

CibiHeart92

New member
אמ...לא

תגיד שמת לב שכשאתה לומד דבר חדש אתה מתלהב ממנו בכמויות? כמו מעניין הנצל''ש והספוילר וגם הפרצופים שלימדתי אותך.... -_-; וכן טטי צודקת, זה לא ספוילר בכלל... מה זה כמו שתבוא לפוסטר בקולנוע ותצעק "מה זה?! הם מגלים לנו את כל הסרט!!!"

XDDDDDDD

חחח יפה אמרת סנסיי... "שיט סאקורה מופיע בפוסטר! זה אומר שהיא מופיעה בסרט! ספיילרתם לי את הכל!"

amltasafzabida

New member
לא את לימדתאותי את הפרצופים>.>

. אל תקחי אחריות למה שלא עשית, תודה. ואת "מעניין הנצל"ש לא הבנתי>.>.

sakura6

New member
יש לי בערך...

הי אני חדשה בפורום אבל אני עומדת לקבל מחברה שלי את הסרט... כך שאני יקבל אותו אז אני אתן לך את הכתובת ((של האתר שאני ייקבל אותה גם)) אז תכתבי אם את רוצה בי

למעלה