שלום לכם,

שלום לכם,

אני מנסה לצרף כאן עבודה של שולמית אשכנזי (אימי) היא אחת המציגים בתערוכת יודאיקה במושבה 'בת -שלמה'. האם יש כאן הודעה על התערוכה?-אם לא,אני אוסיף בהמשך הודעה עם הפרטים!

תודה!

התמונות בבלוג נמחקות,משום מה,אני מחכה שאימי תשלח תמונות קטנות-היא שלחה תמונות מאוד גדולות,ותפוז לא 'אוכל' אותן... לגביי התערוכה: בקפה גלרייה הנקרא: גלרינה (חוששני שאינו כשר). בימי ה',ו',ושבת. בשעות: 10 עד 17 .במשך חול המועד פתוח יום-יום. הגלריה במושבה 'בת-שלמה',הנמצאת קרוב לזכרון יעקב. טלפון של הגלריה:04-6399735 יש תריסר מציגים,כמדומני,ואימי רק אחת מהן... התערוכה תהיה פתוחה כ 3 חודשים,אני אשתדל לחזור עם תאריך הסגירה... מועדים לשמחה!!

מזוזה

זהו ציור שלי על מזוזה מקרמיקה שקניתי. לא נעים לי להודות ,אבל אני לא מצליחה למצוא את המזוזה בפורום אבדתי קצת את הצפון אולי בגלל חוסר הניסיון שלי בנושא זה. אודה לך מאד אם תדריך אותי איך למוא פריט ששלחתי. גם הבת שלי שיש לה בלוג מענין בשם האגדות שלי,לא מצאה את המזוזה. תודה מראש.

אם תלחצי על "קבצים" למעלה

לפי תאריכים אם תלחצי על קבצים את יכולה למצוא. אם יש לך עבודות בתחום יודאיקה יש לך אפשרות לקבל גלריה על שמך ולשם תכניסי את העבודות. תודיע לי על איזה שם הגלריה בברכה

גלריה

תודה על העזרה. תקן אותי אם אני טועה.אבל נראה לי שיותר עיניים יראו את העבודות שלי אם יופיעו בפורום לא כל אחד יטרח לשוטט בגלריה אם הוא לא שוחר אמנות ממש. כרגע נראה לי שיש טעם להשתמש בשתי הבמות.. אני מעונינת בשם מחרוזת פנינים

למעלה