שלום לכם.

Everla§ting

New member
שלום לכם.

אני מתכננת להיות ביום שני בת"א, והייתי שמחה לקצת עזרה בתכנון המסלול. ממש חשוב לי להיות במקומות המסומנים במפה שבתמונה המצורפת (המקומות הם: שינקין, אלנבי, דיזינגוף סנטר, כיכר דיזינגוף, ושוק הכרמל). ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעבור בכל המקומות בהליכה בלי להתעלף אח"כ מחוסר אנרגיה (אני מעיר קטנה, ואני מניחה שהמעבר בין רחוב לרחוב בת"א דורש קצת יותר מאמץ), או שאני אצטרך להשתמש בתחבורה ציבורית? ואם תוכלו גם לומר לי מהי הדרך הטובה והיעילה ביותר לעבור בכל המקומות אני אשמח מאוד. ושאלה אחרונה לסיום- איפה נמצאת החנות "תומר"? תודה מראש

danezeq

Member
כל המקומות שציינת ממש קרובים אחד

לשני, השאלה כמה זמן את יכולה ללכת ברגל, המרחק הליכה הכי גדול הוא מדיזינגוף סנטר על לאלנבי פינת שינקין (כיכר מגן דוד שבדיוק דיברנו עליה) נראה לי שזה 15-20 דקות הליכה, שטויות. המקומות שציינת ממש באותו איזור של העיר

four seasons

New member
הגיע לתחנת ההגנה או לתחנה...

המרכזית ישירות (הם קרובים אחד לשני), קחי קו מס' 4 מהתחנה ורדי בכיכר מגן דוד ( זוהי הצומת של אלנבי, שוק הכרמל, שנקין, קינג ג'ורג ונחלת בינימין) נסי להגיע ביום שלישי הוא שישי כי אלו ימים שיש שוק אומנים בנחלת בינימין, דרך קינג גו'רג את יכולה להגיע בהליכה של כמה דקות לדיזנגוף סנטר ומשם בהליכה קצרה לכיכר דיזנגוף. אם את כבר בתל אביב ובחול המועד הגיע לשפך הירקון (פרק הירקון) יש שם פסטיבל אומנות של עיתון הארץ וביום שלישי "העיר על אופניים" בספורטק בכל אופן ת"א מקסימה ובכל רחוב שתלכי תפגישי בכיכר או באזור מדליק, תהני.

David Ochayon

New member
הצעה שלי למסלול

מתחילים בתחילת שנקין איפה ששנקין חוצה את יהודה הלוי. קווים 25/26/72/5 כולם עוצרים שם באיזור (שנקין/יהודה הלוי/שדרות רוטשילד) וכולם מגיעים ממקומות מרכזיים. יורדים בשנקין ועושים את כולו עד שמגיעים לכיכר מגן דוד. הולכים לנחלת בנימין (עדיף ביום שישי כמו שאמרו מעליי בגלל שוק המעצבים, משם חותכים לאמצע של שוק הכרמל, בדיוק איפה שמתחיל איזור האוכל (אני מאמין שלא בשביל זה באת) ועושים את שוק הכרמל לכיוון כיכר מגן דוד בחצי של חנויות הבגדים. מכיכר מגן דוד יורדים לקינג ג'ורג' (אין לך מה לחפש באלנבי, לפחות לא באיזור שכתבת ולפחות לא בשעות הצהריים, אלנבי זה רחוב של לילה). יורדים בקינג ג'ורג' שלאחרונה קיבל על עצמו להיות הקונקשן בין איזור שנקין לאיזור הסנטר וכך גם הוא מתנהג, הרבה חנויות בגדים, אפשר לתת גיחה קטנה לשוק בצלאל (שוק בגדים) שחוצה את קינג גורג' בתחילתו. בהמשך קינג ג'ורג' מגיעים לסנטר. החנות תומר נמצאת מול חנות עולם הממתקים בקומת הכניסה ליד שער 7 שהוא השער הראשון שבו נתקלים כשהולכים בקינג ג'ורג'. אחרי שמסיימים עם הסנטר אפשר לצאת ממנו בשער 1 ומשם לחתוך לרחוב בוגרשוב. (שוב, בקטע שבין הסנטר לכיכר אין הרבה מה לחפש אז אני מביא אפשרות אלטרנטיבית). בבוגרשוב יש הרבה חנויות בגדים ביניהן lightwave וג'יפה הידועה במבחר המיוחד שלה עקב ייבוא אישי של דברים מאמריקה ע"י הבעלים. מבוגרשוב חותכים לכיכר דיזינגוף דרך פינסקר וממשיכים ברחוב דיזינגוף ששם מתחילות חנויות הבוטיקים. אפשר לסיים את הטיול

dana20il

New member
מקסימום תקני "חופשי - יומי"

ותוכלי לנסוע כמה שתרצי בת"א.

למעלה