שלום לכם

berrya

New member
התלונה נשלחה

לקישורים הנלווים שנתת, אני אדאג להעביר גם מכתב להנהלת בית החולים תודה רבה על המידע.

גוף שבודק את עצמו...

הבעיה היא שכאשר מעבירים תלונות כאלו לבית החולים - מדובר בגוף שבודק את עצמו, לכן זה לא תמיד יעיל: ספר לנו כיצד הסתיים העניין.

berrya

New member
שלום לכם

קראה תאונה מצערת חבר שלי פתח את הראש ונאלצנו לבקר במד"א בטבריה ובמיון כירוגי באיכולוב תל אביב ב-12.9 לפנות בוקר. ברצוני לשתף אתכם בחויה שלי. במד"א בטבריה הטיפול היה אישי מיידי מסור אך לא מספק, החתך נפתח חזרה (הדבק לא החזיק) וכשהגענו חזרה הביתה לתל אביב נסענו לאיכילוב כדי לקבל טיפול שני. השעה היתה 3:30 לפנות בוקר. בזמן שהפצוע חיכה לטיפול (זמן ההמתנה היה לא פחות משעתיים). היחס מזלזל ומתנשא. פקצה א' יושבת עם פקצה ב' בקבלה והם דנים בקול רם ובלי התחשבות בפרטיות המטופלים, על בחור שהגיע אחרי שהותקף במסיבה קרעו לו את המכנסיים מאחור והתעללו בו (ואני עכשיו מתארת את זה בצורה עדינה) ובשיא החוצפה אני שומעת את פקצ'ה א' אומרת: בסוף יתברר שהוא הומוסקסואל והגיע למסיבה הזו מרצון. צודקת, אם הוא הומוסקסואל שהלך למסיבה זה אומר שמותר לתקוף אותו. מה זה צריך להיות?????? סוף סוף הגיעה הרופאה (אחרי שעתיים!) המיון היה רגוע ושקט למי שתוהה. בקיצר הגיעה, בדקה, אמרה קצת פקה פקה שלא ממש רלוונטי ונעלמה שוב תוך כדי שהיא סוגרת לנו את הוילון ומבודדת אותנו ומודיעה שמייד תחזור. אחרי חצי שעה היא חוזרת ומתנצלת על שאנחנו צריכים לחכות כל כך הרבה פשוט יש הרבה לחץ (?!???) היא כמובן לא טיפלה בנו רק התנצלה ויצאה שוב. בשלוש פעמים שפתחתי את הוילון היא עמדה בחוסר מעש מקשקשת עם פקצ'ה א'. וניגשה אלינו רק אחרי שראתה אותי נועצת בה מבט נוקב. שלוש שעות בשביל 8 תפרים במיון כירוגי איכילוב לפנות בוקר כהמחלקה שקטה. פשוט יחס מבייש. חבל שלא הקלטתי את המזכירות שיושבות בקבלה ומרכלות על פרטים אישיים של אנשים או שצילמתי את הרופאה עומדת ומפטפטת בזמן שאנשים ממתינים לטיפול כבר שעות! ממש מקומם.

תגובה

אני אשמח אם תיצור עימי קשר ונפרסם את הסיפור בתנאים שלכם כמובן (אני מניח שתרצו לשמור על סודיות) 053808584 אבירם

למעלה