שלום לכם

• פותח הנושא MINSA
  • פורסם בתאריך

MINSA

New member
שלום לכם

אני בחור ישיבה מירושלים דוס שחור עם כובע וחליפה לומד מתמיד ויודע ללמוד טוב גמרא אני בן 21 והיום החלטתי סופית לזרוק את הקובע והחליפה ללכת לצבא ללמוד מקצוע ולהיות חילוני אני לא מאמין בתורה יותר זה מיושן פנאתי גיזעני ואני לא מאמין שלאלוקים איכפט מה אני עושה (קיללתי אותו כבר הרבה זמן ולא קרא לי כלום נסו את זה ) אני אוכל בלי לברך(זה העברה הראשונה שאני יכול לעשות) ומקווה לעשות עוד הרבה עוונות הדחיפה הגדולה שקיבלתי זה מאת חופש שיש שם המון חומר טוב שיכול לשכנע כל אחד עם ראש פתוח ונכונות להבין את האמת

'אם יסתר איש במסתרים שם אמצאנו..'

בס"ד ובזרה"ק בינ"ו אחי היקר...האחריות רודפת אחריך...וממנה אין לאן לברוח... העולם זה לא הפקרות...גם אלה שמנסים 'לברוח' מכח-המשיכה מתרסקים מידי פעם וכל זה כדי ליזכור כי יש חוק ויש מחוקק...'ולולא מוראה של מלכות איש את אחיו חיים בלעו'...אין דרך אחרת...זה מה יש...קח את זה כל עוד יש לך את האפשרות והבחירה... ואם כבר יש לברוח אז זה רק אל המציאות עצמה...השם יתברך שמו...כי אין מציאות אחרת...באמת שאין...אני אישית לא מציע לך אפילו לבדוק, תסמוך על אלה שכבר עשו מה שעשו וחזרו עם המסקנות היחידות...אין עוד מלבדו..."טעמו וראו כי טוב ה'" כי יש עוד מקום אחר ללכת אליו??? יש עוד אופציה??? "שבתי בבית ה' כל ימי חיי.." זה המקום היחיד... משל ששמעתי מהר' גודלבסקי...בקיצור...כי בחיים יש את הבית באמצע המדבר ואין עוד מקום אחר ללכת אליו, גם אם תדפוק בדלת ולא יכניסו אותך עדיין, אין מה להתייאש וללכת למקום אחר, כי אין טיפשות גדולה מזו, כשתפנה אל המדבר המלא במוות בטוח של נחשים ועקרבים... ר' נחמן מברסלב בן שמחה בן פייגא זיע"א הכריז וצעק בכל כוחו...'גיואלד!!! אל תייאשו עצמכם'...וככה נמשיך לדפוק על הדלת 'פתחו לי שערי צדק..' עד שסופ כל סוף אחרי ימים ושנים הרבה של רצונות וכיסופים וגעגועים והשתוקקויות ויגיעות וטרחות ומסירות נפש לעבור את כל הבילבולים והמלחמות שעברו על כל ישראל בתורה הקדושה ואז... 'ואזכה לחזות בנועם ה' ולבקר בהיכלו'...רק חזק ויאמץ ליבך...רק חזק ואמץ כי ה' איתך עימך ואצלך בכל אשר תלך...'אם אסק שמים שם אתה ואציעה שאול הינך'...רק אחי, תתחזק בכל מה שתוכל... 'תשמח...יש תקווה, ידידי...תראה סימנים בדרך...תשמח...כי לכל יהודי יש חלק לעולם הבא'... קח איתך את הדיבור לכל מקום אשר תלך ותזכיר את עצמך מהתכלית ותדבר תמיד דיבורי אמונה...'אודיע אמונתך בפי'... תצעק בכוח 'אם אציעה שאול הנך'...הנה אתה פה איתי גם בחושך, גם אם אני לא רואה כלום...'ומשה ניגש אל הערפל אשר שם האלוקים'...תאמין בזה בכח כי זאת היא תקוותך לנצח...' העולם הזה אינו כלום רק למשוך אל התכלית הנצחי '.... אל תפחד אחי היקר...'מידה טובה מרובה'...יש יותר הרבה טוב...תראה לכולם מה זה...אל תשמע לקול היללות של העולם הזה...תתגבר להרגיז את הטוב על הרע...תלמד אותו להיות טוב...לאט לאט הוא ילמד...שזו התכלית...וכמו בכל האבקות אנחנו עוד נכניע את זה שמנגד... רק אל תלך לבד כי זה לא טוב...יש חברים טובים...יש צדיקים אמיתיים שוכני עפר שמחכים לך שרק תבקש מהם שישפיעו עליך כח...כי רק על כוחם אנו נשענים ועל זכותם או עומדים קיימים... אחי היקר, נשמה טובה...נסיך, תספר את כל זה למלך... 'זמרו למי שמנצח אותו ושמח' משוגע עליכם באהבה רבה... אשרינו שיש לנו רבי כזה שמאיר לנו את הדעת... 'אומן אומן אומן...הלא תשאלי...הלא תשאלי לשלום אסירייך...אוי אוי אוי אוי אומן'

שירן161

New member
איזה מעפן אתה...

אם אתה כ"כ שמח בהחלטתך ובטוח בזה.. למה אתה מספר לנו את זה פה בפורום ברסלב?? אני אגלה לך? כי אתה לא בטוח בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אתה רוצה חיזוקים קצת.. לעורר תגובות... לראות אם זה באמת הצעד הנכון מה שאתה יודע בתוך תוכך זה לא.. כי מה יותר כיף מ.. להעיף את כל המדים שלך???? בנאדם! לעמל אדם נולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ככה זה הולך נכון??) וקשה זה מחשל... אבל אתה מהפארשים שבוחרים בקל.... ובמה שנוח לך...

minaa1

New member
אף אדם

לא בטוח שדרכו היא הנכונה ב-100 אחוז גם אני לא אני בטוח שגם אתה לא את הדת א"א להוכיח לוגית אלא רק רגשית או מה שנקרא אמונה כשיש כל כך הרבה שאלות על האמונה אז לא מאמינים אם אתה חושב שיותר קל להיות חילוני זה לא נכון כי עד עכשיו מספיק שהייתי נכנע למשגיחים לרבנים והחיים שלי מסודרים שידוך.וכל שאר הדברים להיות חילוני זה לקחת אחריות אישית על עצמך ולא לתת לרב עם זקן לקבוע לך אותם וזה הרבה יותר קשה ומאד קשה גם להינתק מהמשפחה החברים וכל הסביבה כך שקל זה לא אבל אני עושה את זה כי לדעתי זה מה שנכון לעשות

אלישיר

New member
אהלן גם אתה.

בעזי"ת קודם כל, למה שנאמין לך? כבר בהיותך בחור מתמיד בישיבה ובעל גישה חופשית לאינטרנט, אתה יוצר סביבך תרתי דסתרי, ויש עוד. אבל 'תה יודע מה, נגיד... קודם כל, החלטת להתפקר?? כיפק. רק אל תתיחס אלינו כאן כאילו את המצאת את העולם, כי את מה שלא תלמד בתיאוריה, אנחנו כבר ראינו על הבשר. הנה, רק החלטת לצאת, ובאת לכאן לספר. למה, מה הסיפור שלך? או שאתה מחפש להיות עם שריטה במח, כמו שיש כאלה שאמנם חילוניים במעשיהם, אבל בעצם כל מה שמעסיק אותם עשרים וארבע שעות זה תורה וחרדים ומגבעות וחליפות. ובעצם, הכאלה, שכל מה שיש להם בחיים זה לבלבל את המח לאחרים, מביאים אותנו לתחנה הבאה שאתה תגיע אליה מתישהו בשנים הקרובות, בין אם תרצה ובין אם לא: מה אתה חושב שחילונים עושים חיים? אתה חושב שבעולם החילוני מה שעושים זה כל היום להיות על יאכטה עם חבורה פרועה והוללת, ולחיות ברמת חיים? אדם לעמל יולד, ומזאת לא תוכל להתחמק אף פעם איפה שלא תלך. ורוב היב"שים פשוט קורעים לעצמם ת'תחת בעבודה. אז הנה, עבדת בגמרא, נמאס לך, עוד מעט תמצא כבר עבודה חדשה, והפעם הרבה יותר קשה, ובלי השמחת חיים והאור בעיניים שיש בלימוד הגמרא. ואתה יודע מה, נגיד שתצליח, נגיד שילך לך קלף אחרי קלף. וואלק, אני מסתכל על חבר'ה שכבר יצאו לפני הרבה שנים, וכאלה שהלך להם בחיים. מסתכל על איך שהם חיים בזבל עם עצמם. זנות מביאה זקנה מוקדמת, כלומר אתה מוצא את עצמך בן שלשים בגוף של בן חמישים, כשכבר אין כח לכלום, ואתה לא רוצה להתקדם לכלום למה "לך תדע איך יהיה הסמרטוט החדש". ונגיד שתעשה ג'ובות. מה אתה חושב, שעשירים עושים קייטנה?? עשירים קורעים את עצמם לא פחות מעניים, ורגיל הרבה יותר. יש לי חבר, גם אחד יב"ש (יוצא בשאלה), שיש לו פיצוציה איפשהו. אז הוא סוגר ימבה כסף, אבל עובד מצאת החמה ועד הרבה אחרי צאת הנשמה, וכל זאת כדי לשבת ביום שבת עם הטלוויזיה, בבית או במלון. בקיצור, חמור בג'קוזי. ג'קוז ג'קוזי, אבל חמור. ת'כלס לא באתי לשכנע אותך לכלום, כי אין בכח של האנשים הפשוטים להחזיר בתשובה ולהתגבר על הקליפות שאחזו באדם אחר, אבל בקיצור, שלא תחשוב שזה שעלית מגן חובה לכיתה אל"ף, גורם לאנשים ליפול מהכיסאות. אחלה של חיים שיהיו לך, והלוואי שילך לך קלף אחרי קלף, כדי שתבין שכל הקלפים עשויים מדמיונות.

איתי חי

New member
הייתי חייב להגיב....

ישר כח גדול לך ידידי אני חושב שכאן סיכמת בעצם הכל...אין עוד מה להוסיף. ולך חביבי המתפקר...יהי ה' בעזרך בכל אשר תפנה תצליח בין אם אתה שומר תורה ומצוות ובין אם לא... ע.כ. (להתראות באומן...)

מוחה אני בכל תוקף ועוז על כתיבת

ניבול פה ומילות "סלענג" כגון לקרוע וכו` בפורום הלזה המיוחד לתורת רביה"ק!! אוי אוי בני חביבי להיכן ירדת?...

asaf2000

New member
been there, done that

ההנאות הן גדולות אבל הן ריקות מתוכן. דבר אחד אני לא מבין, אם החלטת לברוח מהעולם שבו אתה חי למה אתה נכנס לפורום ברסלב כדי לפרסם את זה ברבים? ועוד מנסה להפנות אותנו לאתרי כפירה שרובנו כבר היינו בקטעים האלה ומכירים את כל השטויות שלהם בע"פ... אגב, אם אתה חושב שילך לך בקלות אתה לא יודע לאן אתה נכנס, כל החבר'ה האלה שמפתים אותך 'לצאת' נשמעים כל כך נחמדים ותומכים ובסוף הם ידרכו עליך כי בעולם החילוני אתה אפס, ספק אם תמצא חברים אמיתיים.

הרשי

New member
נזכרתי בבדיחה

פעם שני אנשים שחזרו בשאלה, ניגשים לקיוסק וקנו שתיה. ניגש הראשון ומתוך הרגל מברך שהכל נהיה בדברו. חבירו נוזף בו: הרי חזרנו בשאלה, לא? מיד קם הראשון ואמר: ברוך שם כבוד מלכותו...

הרשי

New member
MINSA חביבי

עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מקור שכתוב שאמור ליפול עליך איזה בלוק או אתה אמור למות במקום אם אתה מקלל את ה'. אתה יודע, וכולנו יודעים, שהאמונה שלנו בבורא עולם, אינה מבוססת על ידיעה, ולא על פי בדיקות במדע, אלא אך ורק "אמונה", וזה מספיק לנו. הייתי כותב לך באריכות, אך אין לי כרגע את הזמן לעשות זאת.

minaa1

New member
הוא מתחזה

הוא בא מאתר חופש זה חלק מהתעמולה של האתר אין דבר כזה שום בחור ישיבה לא יעזוב ככה ויבוא לאינטרנט לספר לכולם אשרי המאמין

למעלה