שלום לכם!!!! :)

שלום לכם!!!! :)

יש לי שאלה שלא כל כך קשורה לקפוארה אבל גם כן קשורה.. בקפוארה יש הרבה בעיטות ... ובשביל לתת בעיטה כמה שיותר גבוה צריך גמישות... אני מזמן כבר אבדתי את הגמישות שלי.. מה אתם מציעים להתחיל באופן ביתי לעשות איזה תרגילים על מנת להחזיר את הגמישות? ועוד משהו... פעם ידעתי לעשות סלטה רגילה כזאת אחורה כמו שעושים בטרמפולינה או קופצים למיים שהרבה אנשים יודעים.. עד שפעם אחת חטפתי מכה מהזהה כואבת ומאז יש לי פחד מסויים לעשות את הסלטה הזאת ... יש לכם דרך אולי לעזור לי להתגבר על הפחד? <אויל זה קרה גם לכם והצלחתם> וגם לעזור לי ללמוד שוב איך לעשות את הסלטה רק הפעם גם בלי טרמפולינה או בבריכה <כי על מזרון רגיל אף פעם לא הצלחתי> תודה!!!

Escova

New member
קודם כול זה קשור...

אז אל תרגישי רע עם עצמך... בואי נתחיל עם הראשון... גמישות... את יכולה לעשות משהו, אבל זה דורש כוח רצון... כול לילה, לפני השינה, לכי לאיזשהו משטח בבית שלך, תכנסי למצב שפגט (בנות, ואח"כ בנים...) 3 פעמים כול סוג שפגט, תתחילי מ10 שניות לכול מצב, ותעלי כשתראי שזה קל לך מידי... כשעוד הייתי עובד על הגמישות, לקח לי בערך חודש וחצי של עבודה לילית להגיע לשפגט מלא אחרי מתיחות... זה לוקח זמן, ככה שתצטרכי כוח רצון... ככה את פשוט מותחת את השרירים שלך, ומאריכה את טווח השריר... בקשר לסלטות, זה כבר עניין אישי... ושבירת מחסום פסיכולוגי... תתחילי מפליק לאק, שתהיה לך את ההרגשה של ההתהפכות... תעבדי עם עוד מישהו, בחיים לא לבד...

:)

תודה על העזרה.... :) אני יתחיל אם זה כבר הלילה!!!! ואיזה מתיחות כדאי לעשות??? בקשר לסלטה אני יראה כבר מה לעשות... אני רק יודעת שאני חייבת להצליח!!! כוח רצון יש לי ... אז אני כבר חצי מסודרת! תודה :):) יום טוב

למעלה