שלום לכם

שלום לכם

נכנסתי לפורום הזה כמה פעמים, קראתי, התרשמתי ויצאתי. ועכשיו אני שוב נכנסת במטרה לעניין אתכם בקורס תקשור הנפתח בטבעון שבצפון. מדובר בקורס בסיס של 12 שעות שבועיות בוקר או ערב. הקורס יועבר בקבוצות קטנות ואינטימיות. המטרה היא להגביר את הקשב הפנימי ולאפשר קבלת מסרים. נלמד מיומנויות מדיטטיביות (התבוננות) ונתרגל באופן מעשי ופרקטי. אם מעניין אתכם אתם מוזמנים ליצור קשר דרך הפורום או בפלא 054-454824

תודה

ובהזדמנות זו אספר לך שקראתי את מאמרך בנושא הזוגיות לפני כמה שבועות ואפילו הדפסתי אותו על מנת לשתף גם חברים נוספים. אני בעצם התרשמתי יותר מסיפור הנשמות, החיבור בינהן, ועל הבחירה המשותפת שלהן לנשמה משותפת. אני לומדת עוד ועוד על הנושא הזה מתגובות אותם אנשים והנושא קורם עור וגידים ופותח עולמות ותובנות חדשים ומעניינים. שווה!!!

יאו אני כל כך שמחה שהתחברת למאמר

בכלל רשמתי אותו לפני שנה ולא היה לי מושג שהוא לא זכה לחשיפה. בעקבות אחת ההודעות המפרגנות החלטתי לפרסמו ברשת בכל הזדמנות בכל אתר נומרולוגיה. על פי התחושה שלי המאמר בעצמו עוזר לאנשים לקבל בעצמם תובנות אישיות כל אחד לפי מה שהוא צריך. אז אני כל כך שמחה שהמשכת לאעביר את החומר הלאה. יישר כוח דגיגה בים

למעלה