שלום לכם

אורי ז

New member
שלום לכם

קיבלתי פיתון מתכדרר באורך כ-40 ס"מ חוץ מלא לגעת בו בשבועיים הראשונים יש עיצות? זה בעצם הנחש השני שלי בעבר היה לי כרכן אפור כך שמושג יש לי.(ברח)

salingre

New member
אל תיגע בו

בשבוע הראשון זה כלל הברזל
הוא צריך שקט והוא צריך להיתרגל לביתו החדש לאחר שבוע תוציא אותו ותבדוק עם העיניים שלו עכורות (דבר המעיד על היתנשלות) עם ה נראים בסדר תתן לו עכבר עם זה עכבר חיי בשוט זרוק אותו לטרריום עם הוא מת תתפוש אותו בזנב וטטלתל אותו מול הנחש אבל שלא יגע בוא שיהיה משהוא כמו 1 ס"מ מול הנחש לאחר שהוא אכל אותו אל תוציא אותו יומים שלושה ושז תתחיל להוציא אותו עד סוף השבוע לאחר ההאכלה אני חושב שהוא יתרגל אליך כבר
ובסוף השבוע שוב תאכיל אותו ולאחר יומיים שלושה תוציא אותו וכך הלאה נ.ב ברוך הבא לפורום ותתחדש

salingre

New member
אהה ו

עם לא הבנת אל תאכיל נחש בהיתנשלות!!!! נחש בריא יכל להישאר חודשיים אפילו בלי אוכל... עדיף שתאכיל אותו כל שבוע זה רק להשלה!!! ההשלה לוכחת משהוא כמו 14 ימים בזמן ההשלה לעלה לו את הלחות יותר מבדרך כלל זה עוזר לנשל לצאת ללא קשיים נחש כזה צריך משהוא כמו 27-30 C בלילה אתה יכל להוריד לו את הטמפרטורה (לא חובה אבל עדיף) עד ל23 C לא יותר נמוך בזמן העיכול הטמפרטורה חשובה מאוד לעיכול ... עם יש משהוא ששככתי שאר חבריי הפורום יענו לך לדף מידע בנושא פיתונים מתקדרים http://www.jungleboy.co.il (בתפריט תלחץ על טיפול ושם יש פיתון מדכדר) תהנה!!!

אורי ז

New member
תודה

אגב הכרכן ברח לי אחרי שנה והמסכנה היא...לא להשאיר את דלת הטריטריום פתוחה בלילה
אפילו לא קצת. אגב לפי העניים היא כבר לפני השלה לכן אני קצת הלחץ, גם מקום חדש וגם השלה.

אורי ז

New member
ועוד משהוא

מי מכיר באיזור טבעון חנות בה אפשר לקנות ציוד? אמנם חימום יש לי, אך אין לי מדי חום ואולי עוד דברים רצויים (יש רעיונות)

דבר ראשון ברוך הבא לפורום ו...

תתחדש על הנחש פיתון מתכדר זה אחלה נחש(אני מאוד אוהב אותם). אל תגע בו שבוע ותיתן לו שקט, אחרי שבוע תיתן לו 1-2 עכברים(גודל העכברים לפי גודל הנחש). ותחכה לפחות 4 ימים שיסיים לעכל את האוכל ואז תתחיל להוציא אותו ל-5 דקות ויום למחר ליותר זמן וכך הלאה. וזהו תהנה עם הנחש!! מקווה שעזרתי רע ליבני.

ברוך הבא לפורום

על תוציא את הנחש לפני שיעברו שלושה - ארבעה ימים אחרי הארוחה הראשונה שלו אצלך. אני מציע לך לבדוק מהר שהטרריום שלך מחומם מספיק ולא יותר מדי. חשוב מאוד שתסדר לנחש שני מקומות מסתור שיונחו בחלקים שונים של הטרריום, מתכדרים זה נחשים שרגילים לשבת במחילות ולכן זה חשוב להם במיוחד. תן לנחש עכבר קטן בגיל שבועיים שלושה אחת לשבוע. תזרוק לנחש את האוכל אחרי שבוע שהוא אצלך ואחרי שהוא יאכל תעזוב אותו בשקט, אם לא תעשה כך יש סיכוי שהנחש יקיא את מזונו כמו שקורה לחלק מחברי הפורום שלא מצליחים להתאפק כשזה נוגע ללהוציא את הנחש מהטרריום. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

למעלה