שלום לכם!

t a l talim

New member
תודה.. את העוגה הכנו במהלך סדנא

שנמשכה יומיים, אך אני מניחה שאם אעשה אותה שוב לבדי, ייקח לי כחמש שעות (לא כולל האפיה)

t a l talim

New member
תודה.. את העוגה הכנו במהלך סדנא

שנמשכה יומיים, אך אני מניחה שאם אעשה אותה שוב לבדי, ייקח לי כחמש שעות (לא כולל האפיה)

batyab

New member
מהמם אין מילים עכשיו הזמן

שתעשי שלב ב' של סדנא בפיסול אני כבר מזמינה מקום בהצלחה

אורלי99

New member
../images/Emo24.gifטל יקירתי

כל כך שמחה שנהנת בסדנא. העוגה יצאה לך מאלפת.....איזה כישרון יש לך...

dafdaf

New member
מ../images/Emo41.gifה../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifם פשוט מהמם

net the jet

New member
שלום, אני חדשה כאן.

רציתי להתפעל מהעוגה היפה יפה, ולשאול בקשר לאבקת איבוק. מה זה בעצם והאם אפשר להשיג בארץ ? את העוגה הזו הכנתי לבן שלי בדצמבר ( זו היתה העוגה ה 3 שהכנתי אי פעם ) והאמת, די הרסתי אותה כי במקום אבקת איבוק שלא היתה לי, ניסיתי לעשות את ענין האיבוק עם צבע מאכל הצורת אבקה....די התחרטתי, אבל היה מאוחר מדי.

tsoff

New member
נטע העוגה ניראה על הכפאק

ועשית אותה לבד....פששש.....מתפעלת

Nיכל

New member
מקסים! המון המון תודה! ושאלות

המדרגות- עשויות מבצק סוכר ללא עוגה נכון? האבקות- האבקות על כל החלקים או רק החומים לתת גוונים לטירה ולצריחים? יש לך אולי תמונה של האבקות?

t a l talim

New member
תשובות-

המדרגות הן בצק סוכר בלבד, ללא עוגה. האבקות רק במקומות מסוימים- בעיקר על כל אורכו של גב הדרקון ונקודות נוספות שרציתי להדגיש.

Mרוצה

New member
מ ד ה י ם ! ! ! !

התעלפתי מרוב התפעלות!!! דבי אולי מוכשרת כמו שד, אבל גם את ממש לא קוטלת קנים, טל!!! WOW אין מלים!

מקסים ../images/Emo45.gif

התצורה הסופית שווה המון - כל הכבוד. גם לך על התןצאה היפיפיה. שאלה שלי: מה עשיתם עם העוגות ????

טל את פשוט ../images/Emo47.gif

מדהים, מדהים, מדהים. ובעלי אמר לי : את רואה, כאלה עוגות את צריכה לעשות! כל הכבוד

טל זה ממש מאלף, יש לי כמה שאלות:

קודם כל תודה שהעלית את זה כאן וגם על זה שהבאת את דבי בראון לענות על שאלות. ועכשיו לעוד שאלות.... 1. לא מרטיבים את העוגה לפני ? רק שמים קרם חמאה וזהו ? הקרם חמאה לא "יבש" מדי להדבקת הבצק סוכר ? 2. בקשר לסדנא - בחרתם את העוגה שרציתם לעשות או שכולם עשו אותה עוגה ? 3. כמה זמן לקח לעשות את העוגה ?

למעלה