שלום לכם

שלום לכם

נקלעתי לכאן במקרה (מהראשי של תפוז .. ) לפני כמה ימים ומאז יש לי את הודעת המנהל מודפסת ואני מנסה כל הזמן לראות איך מיישמים את זה . בהתחלה אמרתי לעצמי נו מה ? עכשיו כל דבר שיקרה שניה לפני זה תגידי לעצמך לא ללקחת את זה אישי ? אבל פתאום זה נחת . אתמול היה איזה קטע , שמישהו אמר לי משהו אז אמרתי לעצמי שאני לא מתכוון להניח למה הוא התכון , אין לי טעם בזה והמשכתי בחיי . השאלה היא איך מיישמים לדוגמא את טוהר המילה? שבוע טוב רוח

kung fu

New member
יופי ../images/Emo45.gif וברוך הבא.... ../images/Emo39.gif

איך מיישמים את טוהר המילה? לא מרכלים = לא משתמשים במילים שלנו לרעה לא יורדים על עצמנו ועוד.... תתחיל בלהיות מודע למידע שאתה אומר, הן מילולית (אומר לאנשים אחרים או לעצמך בקול), והן פנימית (למשל, דברים שאתה אומר לעצמך בלי קול) בהצלחה! תגיד אם אתה רוצה עזרה, או אם יש לך שאלות.... וכמובן, מומלץ לקרוא את הספר ארבע ההסכמות. קל לקריאה ומשנה את החיים

kung fu

New member
כן כמובן ../images/Emo23.gif

אפשר לקנות אותו גם דרך האינטרנט, וגם דרך חנויות ספרים רגילות (סטימצקי, צומת ספרים וכו'). רק תשימי לב לקנות את "ארבע ההסכמות" ולא "ארבע ההסכמות - הספר המלווה" (שהוא ספר המשך, עם תרגילים ועוד). הוא גם לא עולה הרבה. משהו כמו 55 ש"ח או משהו כזה. הוא לא מהספרים שעולים 80 ש"ח...

keoser

New member
גליתי שהספרים יותר זולים

לקנות דרך האינטרנט.. :) לפחות הספר של קרלוס קסטנדה יהיה שישים ומשהו, במקום שמונים ומשהו.. אבל לא יודע לגבי המשלוח. ד"א אף פעם עדיין לא הזמנתי ספרים דרך האינטרנט. פעם הבאה אני אעשה את זה :) וממש ממש יפה שהצלחת לא לקחת דברים אישית כ"כ מהר!
לעזאזל. אני בכלל לא קורא ספרים! למה אני פתאום יודע איפה להשיג ספרים במחירים יותר זולים!? :) זה לא בסדר מה שקורה פה :)

keoser

New member
רגע רגע רגע רגע רגע -- שפטתי?

שפיטה חיובית? התבוננות הייתה להגיד: "את מצליחה ליישם את ארבע ההסכמות יחסית מהר לפי התבוננותי"

kung fu

New member
כן יותר זול דרך האינטרנט.

אני קניתי את כל ספרי דון מיגל רואיס דרך האינטרנט. טוב,את ארבע ההסכמות קיבלתי במתנה, אבל קניתי איזה 7 עותקים שלו למתנות דרך האינטרנט, דרך אתר booknet. הם ממש אמינים וטובים!! הם כל כך בסדר. פעם הזמנתי מהם שני ספרים ולא קיבלתי מהדואר אותם. טילפנתי אליהם והם ראו שהזמנתי, ושלחו לי שוב שני ספרים. ואז הסתבר שהספרים היו תקועים בדואר שלנו, ואיך שהוא לא קיבלתי מהדואר הודעה שהם הגיעו. אז טילפנתי אליהם שיחייבו אותי על 2 ספרים נוספים, ונתתי אותם למתנה. האמת שנשאר לי אחד אחרון למתנה. שומרת אותו למישהו מיוחד. אין לי מושג מי
נ.ב: למי רשמת שזה יפה שהיא הצליחה לא לקחת אישית?

keoser

New member
כן.. חבל שאני מבין את זה

רק עכשיו. לא משנה, מה זה 50 שקלים מול כל מה שאפשר לקנות דרך שם. אני רוצה לקרוא את המסע לאיכטלאן באנגלית עכשיו.. אולי זה יגרום לי להסתכל על זה בצורה *קצת* שונה, לא יודע. :) אם השירות שלהם כ"כ טוב יש מצב שאני אזמין מעכשיו את כל הספרים משם. הם לוקחים דמי משלוח? והתכוונתי לנגד הרוח. פעם ראשונה שאני רואה אותה/אותו פה.

keoser

New member
אני אלך לבן לבקש רשימה של שתי

ספרים שהוא ממליץ לי לקרוא להבא.. יש לך ד"א המלצות? יש לי מטרה לסיים את המסע לאיכטלן עד יום שישי. הגעתי פעם שעברה לאמצע דרך האהבה, ו.. יש לי ספר מדיטציה של אושו שאחותי נתנה לי. אני עדיין לא מסוגל לקרוא את "האנטומיה של הנפש" ולהפיק יותר מדיי ידע מעשי, אז עזבתי את הספר לבנתיים. ד"א, היה לי יום כזה מופלא! תזכירי לי לספר לך.. משהו ממש ממש השתנה בי אחרי אתמול. אני חושב שהמדיטציה הזו שיחררה בי משהו. אני מרגיש באיזה טריפ קצר :) המחירים שלהם: עד 130 שקל משלמים 10 ש"ח למשלוח, מעל 130 ש"ח זה בחינם :) איזה יופי! אני יכול לקבל שליח עד הבית בעד 88 ש"ח! :) יחי תל-אביב :)

kung fu

New member
הממממ

יש המון ספרים שאני חושבת שהם מדהימים (למשל: "כשהדברים מתפרקים", הספרים של לואיז היי, ועוד), אבל לא יודעת מה כדי להמליץ לך עכשיו
טוב, אזכיר לך ביום רביעי! ממש אשמח לשמוע!!! אתה באמת נראית בטריפ
. כשעבדתי איתך בכתפיים נראית כל כך שונה!! רגוע וחולמני ובמקום אחר כזה!!! וכן, הם מאפשרים שליח עד הבית
טוב, זה קצר כי אני הולכת לישון......

keoser

New member
סם אור לבן.. :)

ייתכן שאני אבוא ביום רביעי לפני האימון שלי בהרבה ואשאר עד הלילה. בד"כ אני בא ב20:00 ונשאר עד שנמאס לי. אני אנסה להקדים הפעם. אני תוהה מה עדיף לי -- שלושה אימונים קצרים, או 2 ממש ארוכים כמו שאני עושה היום.. אני אתייעץ עם בן לגבי זה כשאני ארגיש מוכן. כשעבדתי איתך על כתפיים בכלל לא זהיתי שזו היית את.. ז"א ידעתי "קונג פו", אבל נראת כ"כ שונה.. בגלל זה לא הגבתי בכלל. לא רציתי/יכולתי/מה שלא יהיה לדבר. הייתי בכללללל בעולם משלי. ראיתי אותך פשוט לבנה. זה היה כ"כ פסיכודאלי שאני לא יכול להבין בכלל.. נשארתי שם המום פשוט. אני מרגיש חיבור שונה/מוזר להכל. לטבע בעיקר..

keoser

New member
יותר נחמד לי עכשיו..

לא יודע אם זה זמני וזה אמור להיחלש עם הזמן, אבל אני בהחלט חש שמשהו השתנה בי. אני הולך לעשות את זה פעם ביומיים עכשיו! אחרי שבן יאשר לי לעשות את זה. הוא אמר לי בפירוש לא לעשות מדיטצית אור לבן לבד! מצד שני הוא אמר לי את זה אחרי הפעם הראשונה. הוא אמר לי אז למהול את הלבן עם הזהוב. מוכנות. :)

למה???

New member
איפה יותר זול? ../images/Emo26.gif

אממ... יש לי 5 ספרים של קרלוס קסטנדה ואת 4 ההסכמות ואף אחד מהם לא עלה לי יותר מ40 ש"ח (חוץ מ1 מהם, הם לא משומשים). ונגיד חברה שלי קנתה ספר של קרלוס-קסטנדה ב 12 ש"ח... בקיצור, יש איפה לקנות בזול ואפילו לא צריך לחפש יותר מדי (אתה יכול לשאול את שחף פשוט
, אני לא יכולה לעזור לך באיך למצוא בזול כי אצלי זה תמיד יוצא במקרה שאני נתקלת במבצעים...)

למעלה