שלום לכם..

המישור הגשמי

אולי נפגש עם המישור האתרי,אך לא עם האסטרלי. נכון שדברים שקוראים במישור האסטרלי משפיעים על המישור האתרי,אך אין זה אומר שהם "נפגשים". וכן,יש מושג כזה. חביב הקסם

I am a freak

New member
אם כך ../images/Emo26.gif

כרגע, במישור הגשמי- אתה חי בלי יישות אסטרלית וכשאתה מבצע הטלה אסטרלית אתה יוצר לעצמך יישות כזו
אתה שם לב מה אתה אומר
אין בזה שום היגיון
הפריק.

מה?זה לא מה שאמרתי...

המישורים לא "מתנגשים" אחד בשני,זהו!איך הגעת למסקנות שלך? חביב הקסם

I am a freak

New member
הם לא מתנגשים

אבל, יש ביניהם חיבור. אתה, כן אדם- עובר כרגע בין כל המישורים [לא זוכר כמה יש, אני בטוח שאתה תסלח לי]. המעבר הזה יותר את "המציאות" או, כפי שהכי קל להגדיר [למרות שההגדרה היא לא נכונה] "המישור הגשמי". לכן, כרגע- יש לך יישות אסטרלית, יישות אתרית וכל השאר [שוב, שמות זה לא הצד החזק שלי
] מעצם העובדה שכל המישורים נפגשים. אם המישורים לא היו נפגשים- לא היה קשר בין כולם ולא היית יכול לעבור ממישור למישור. וזה מתחבר למסקנות שהסקתי בהודעתי הקודמת. הפריק.

את האמת אני לא ממש רוצה

להמשיך את הדיון מפני ש"יציאה חוץ גופנית" ו"מסע אסטרלי" הם ממש בתחום המדע.עד שאני לא אקרא כמה ספרים בנושא,אני לא רוצה לזרוק מסקנות באוויר. אני רוצה לפני כן לקרוא "עדויות" ומחקרים בנושא לפני שאני מגבש לעצמי דעה מבוססת. חביב הקסם

I am a freak

New member
גם במדע זה לא הכי ברור

כשתתחיל לקרוא על זה, אתה תמצא הרבה סימני שאלה שלא ענו עליהם. הפריק.

batel15

New member
לפי דעתי

היא יכולה באמת ליהיות בשני העולמות (בקו שמפריד) אבל גם יכול ליהיות שהיא באמת הוזה.

למעלה