שלום לכם .

שלום לכם .

כמו שאתן מבינות שמי הוא שי שבתאי. ואני אתחיל בקצת סיפור רקע. אני בן 36, נשוי ואב לשלושה ילדים, ילד בן 6 וזוג תאומים בן ובת שלושתם מהפריות מבחנה. לפני מספר שנים למדתי רייקי אצל מדריכה מוסמכת ובמהלך טיפולי ההפריה שעברנו אני ואשתי החלטתי ליישם את הטיפול במהלך השלבים שלאחר שאיבת הביציות ולאחר החזרתן. מטרת הטיפול הייתה ולהפיג את הכאבים לאחר השאיבה ולהוריד את הלחץ בזמן ההמתנה שלאחר ההחזרה מיד לאחר הטיפול במרפאה. אשתי וגם אני חושבים שזה עזר לה מאוד. מאז אני מעוניין לתרום את זמני ולנסות להקל בעזרת טיפול הרייקי בנשים שעוברות טיפולי הפריה ללא כל שכר או דבר אחר. הדבר יושב לי ברשא שנים ורק עכשיו אזרתי אומץ להעלות את זה בכתב (ועוד בפורום נשים). אנא דעתכן. בתודה מראש, שי.

שלום שי

ההצעה שלך מאוד נדיבה ומחממת את הלב. אני בטוחה שיהיו בנות שישמחו להיעזר בזה. אני כשלעצמי עברתי רייקי 1, ואשתו של אבי היא עשתה רייקי 3, כך שאני מכוסה מכל הכיוונים. בהצלחה לכולנו

תודה רבה על התגובה.

למען הסר ספק. המקצוע שלי הוא בתחום המחשבים ואני לא מתפרנס או מתעסק בתחום הריקי. אני ישמח לשמוע על כאלה שכן יירצו להעזר ובמידה וזה רלוונטי אני יכול לפרסם את מספר הטלפון שלי.

teteu

New member
כל הכבוד שי

אני מטופלת בהזרקות (בינתים) ולעיתים מרגישה שהלחץ אדיר. לפני מספר שנים עשיתי קורס ריקי 1 אני מנסה לעשות לעצמי אך חשה שזה מעגל שלילי. מאוד יפה שאתה מוכן לעזור, ממש נוגע ללב. היתי שמחה מאוד להעזר בך.

נועם@בת

New member
זאת הצעה מאוד מרגשת שי

תודה לך. ספר לנו באיז איזור אתה גר, כדי שנשים יוכלו לפנות אליך. את גם יכול לפרסם מספר טלפון אם כי עדיף לעשות את זה במסרים (כדי למנוע הטרדות). נועם

בבקשה.

אני גר בגבעתיים. מספר הטלפון שלי הוא 053-403067. ואני כמובן יכול להגיע במשך השבוע בשעות הערב ולאזור המרכז בלבד.

למעלה