שלום לכם

• פותח הנושא k_9
  • פורסם בתאריך

k_9

New member
שלום לכם

שלום לכולם... אני חדש בתחום האופנועים, ולפני כניסה מלאה אעדיף להעריך את מצבי הכלכלי... האם תוכלו לעזור לי ולפרט את "רשימת הקניות" הממוצעת לאופנוען המתחיל (קסדה, מעיל,...) ובעיקר מחירים? בנוסף, איזה אופנועים זולים (250-300) מומלצים? לרוע המזל (עקב מחסור במזומנים) זה לא יהיה אופנוע ממש חדש... בתודה.

zataomm

New member
הוצאות נלוות ושאר ירקות

אופנוע: אתה נקבת בנפח האופנוע ולנתון הזה אני אתייחס, ראשית כמובן עליך להגדיר מה אתה הולך לעשות עם האופנוע וכמובן איזה אופנוע מוצא חן בעיניך מבחינה חיצונית (שאלות לגבי דגמים ספיציפים אתה יכול לשאול בהמשך ותקבל תשובה מרוכבים עם ניסיון על אותו כלי). מחירים וגם דעה ראשונית על האופנוע תוכל למצוא באתר המצורף (אם תלחץ על שם הדגם שבחרת המפיע מימין לטבלת המחירים תקבל את המידע הבסיסי על הדגם). אני לא יודע כמה עולה ביטוח לאופנוע מתחת ל- 500 סמ"ק, אני משער שביטוח חובה+ צד ג´ עולה כ- 3000+ ש"ח. מחירי אביזרים כמו כל מוצר מתחילים בזול ונגמרים בשמיים, אני כותב מחירים שלענ"ד הם ממוצעים וגם מספקים את הבטיחות הנדרשת, לגבי שמות תשאל בהמשך: קסדה- 1000 ש"ח +- מעיל- אותו כנ"ל כפפות- 250 ש"ח +- לדעתי אילו האביזרים המינימלים, מכאן הדרך וחשבון הבנק פתוחים לפניך: מגפיים, מגן גב, חליפת רכיבה לכביש ואם אתה מתכנן לנסוע בשטח אז: צביצב, כפפות לשטח, משקפי אבק, חליפת רכיבה לשטח, מגפיים, קסדה. לחורף: כפפות חורף, חליפת גשם, מגפיים/נעליים/ערדליים אטומות למים וכו´ כמו כן אני ממליץ על כיסוי לאופנוע- 150 ש"ח +-, מנעול- 300 ש"ח+-, מנעול דיסק- 120 ש"ח +-. אם שכחתי משהו או יש לך שאלות נוספות פשוט תשאל. אני מצרף לינק למחירון של מוטו וכן לינק לכתבה על אופנועים עד 500 סמ"ק (קצת ארוך אך מאוד יעיל). ברוך הבא.

למעלה