שלום לכם

אלוניס

New member
שלום לכם

אני עצמאית. יש לי תעודה בעריכת לשון ואני עובדת מעט כעורכת ויותר בתחום ההגהות. שלחתי המון קורות חיים והייתי בקשר עם המון הוצאות לאור ואין עבודה. גם ההוצאות שאיתן אני עובדת צימצמו מאוד את היקף הספרים שלהן וכך יש פחות ופחות עבודה. אני חושבת ברצינות על עבודה במשרה חלקית כי חבל לי לאבד את הלקוחות שכבר מצאתי. ראיתי את השרשור על חברות ההשמה ואני חייבת לציין שאני כן אלך לראיונות אצלם אבל אעדיף בלי שירותיהם. התהייה שלי היא לגבי הכשרה מקצועית נוספת. אני מכירה רק את תוכנת וורד ובקושי קצת באינטרנט. אנשים כבר עשו לי פרצוף כי אין לי מושג איך עובדים עם אקסל. האם יתאים לי לעבוד בשירות לקוחות למשל? אני מעדיפה עבודה שתותיר לי פנאי לעבודות הפרילנס שלי. וממש לא בא לי להתחיל עכשיו קורסים לכל מיני משרות שלא בטוח שאתקבל אליהן. מה דעתכם?

orom

New member
שלום לך

למה ללכת לחברות השמה אם את מתכוונת שלא להשתמש בשירותיהם? בעולם העבודה של היום זה כמעט חובה להכיר אקסל, אינטרנט ו- power point. לדעתי כדאי לך ללמוד תוכנות אלה. לגבי עבודה בחצי משרה- לא בהכרח בשירות לקוחות- יש לא מעט הצעות- השאלה היא האם העבודה שלך בתחום ההגות לא תפגע? האם יהיה לך זמן להקדיש לשתי תפקידים? האם ניסית לפנות גם לעיתונים/ שבועונים/ ירחונים על מנת למצוא עבודה כעורכת? האם ניסית לפנות לטלוויזיה או לרדיו? או למשרדי פרסום? גם שם יש ביקוש לעורכים.

אלוניס

New member
תודה על התשובה המהירה

כולי תקווה שיהיה לי זמן לשני תפקידים כי הרבה ברירה אין. אם לא ילך אני אוותר על העריכה. אני כבר אנסה לאתר מישהו שיוכל להדריך אותי בתוכנות שציינת, תודה. שאר המקומות שציינת - זה רעיון ואני אנסה אותו. בינתיים לא ראיתי מודעות בתחומים שכתבת.

למעלה